Wkino

Hvordan lage kamille hage spray

Dette er en trygg, organisk sound hage spray som du kan bruke i hagen uten en bekymring. Denne sprayen har de samme effektene som pyrethrum og kan erstattes overalt at pyrethrum vil være effektive. Den er også egnet for bruk for å gi syke planter en heis, eller til vann over fuktige frøplanter for å forhindre "demping av".

Trinn

Hvordan lage kamille hage spray. Kjøpe eller kutte noen kamille.
Hvordan lage kamille hage spray. Kjøpe eller kutte noen kamille.
 1. 1
  Kjøpe eller kutte noen kamille. Denne oppskriften er egnet for enten friske blomster, eller tørkede blomster. Velg hva som passer dine behov best, avhengig av hva som er tilgjengelig. Det er også mulig å anvende et kamille tepose å slå en spray. For å gjøre dette, ta en tepose og hell kokende vann over den, og følg produsentens anvisninger. Dette er akkurat det samme som å lage en kopp te (og det er det bildene viser).
  • Mengden av kamille er avhengig av hvor mye du trenger for bruk i hagen din. Forholdet er ca en del friske kamille blomster til tre deler vann og litt mindre for (som er mer potent).
 2. 2
  Velg blomster. Du må kanskje fjerne blad saken og eventuelle fremmede partikler.
  • Eller rett og slett brette din tepose.
 3. 3
  Gjør kamille te av trippel styrke. Hell kokende vann over friske eller tørkede blomster / tepose. Av måte å indikere størrelsen forholdet, hvis du lager en stor gryte () av ​​kamille hage spray, fylle en kopp med friske blomster eller fylle kvartal til en halv kopp tørkede blomster og legge til jug. Fylle resten av beholderen med vannet.
 4. 4
  La det i noen timer, opptil 24 timer er fine. Når den kjøler, er den klar til bruk. Sil blomster (hvis du bruker), og plassere væsken i en sprayflaske og etikett for bruk.
 5. 5
  Bruk denne spray som en. Spray på planter som har insekt angrep.
 6. 6
  Beskytte. En annen bruk er å hindre mugg og demping av i små frøplanter. Spray forsiktig på frøplanter og la den tørke i solen.

Tips

 • Mygg og fluer liker ikke kamille. Gni noen kvestet blader på huden din for beskyttelse fra dem.

Advarsler

 • Selv om dette spray er trygt, bruker de samme forholdsregler som for enhver hage sprøyting. Bruk hansker, ikke spray i ansiktet, ikke pust inn, sikre korrekt merking og spray bare beløpene som trengs.
 • Selv om dette er det samme som te, slik at det å sitte i en sprayflaske betyr at det ikke er egnet for konsum.

Ting du trenger

 • Beholdere for å gjøre opp spray
 • Sprayflaske