Wkino

Hvordan bli kvitt brann maur

Brann maur (også kjent som røde maur eller importerte røde brann maur) er ikke bare irriterende, men de kan være farlige for mennesker og dyr. Brann maur er et ødeleggende problem i mange deler av verden, og de kan infiltrere innendørs og utendørs steder. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du bruker forskjellige metoder for å kvitte seg med brann maur både i og utenfor hjemmet.

Trinn

Hvordan bli kvitt brann maur. Finne maur og maur kolonier.
Hvordan bli kvitt brann maur. Finne maur og maur kolonier.
 1. 1
  Finne maur og maur kolonier.
 2. 2
  Hold familiemedlemmer eller kjæledyr får tilgang til området, som brann maur er aggressive og vil angripe mennesker og dyr.

Inne i hjemmet

 1. 1
  Lokalisere maur? Poenget inntreden i hjemmet ditt, slik at du kan forsegle den senere. Forhindre eventuelle medlemmer av familien, inkludert kjæledyr, fra tilgang til dette området.
 2. 2
  Påfør en over-the-counter insektmiddel utviklet for innendørs bruk mot maur å drepe maur direkte. Påfør produktet til poenget med innreise og til maur 'sti.
  • Husk at noen kommersielle produkter inneholder giftige kjemikalier som er skadelige for mennesker, dyr og miljø. Når det er mulig, kjøpe miljøvennlige produkter. Se Organiske brann maur kontroll metoder for "Texas Two Step Organic Method of Fire Ant kontroll." Det gir forslag til mindre giftige måter å fjerne brann maur.
  • Test produkter på tekstiler, tre, osv. som enkelte produkter kan lage flekker eller skade overflater.
  • Ikke bruk utendørs agn innendørs, da dette vil tiltrekke seg flere maur inn i hjemmet.
 3. 3
  Finn kolonien utenfor, så problemet vil ikke bli utryddet helt til du ødelegge kolonien.

Utenfor hjemmet

 1. 1
  Finn koloni (haugen vil være umulig å gå glipp av), og gjerdet dette området umiddelbart. Du må sørge for at medlemmer av familien, inkludert kjæledyr, ikke tilgang til dette området som de har en høyere sjanse for å bli bitt når de er nær reiret.
  • Husk å inspisere busker, rør, eller fortau kanter som maur liker å bygge sine reir i nærheten av strukturer.
 2. 2
  Unn kolonien (eller kolonier) med individuelle haugen behandlinger eller agn. Du kan bruke over-the-counter insektmidler, eller, for mer alvorlige tilfeller, kjøpe produkter fra en profesjonell.
 3. 3
  For raske resultater, må du bruke et insektmiddel som kan være oppløst i vann (følg instruksjonene på beholderen), og skyll haugen med produktet. Du kan også bruke et granulært insektmiddel som kan anvendes med vann. Mens disse insektmidler drepe maur som er under jorden, må du søke ett femtinitti liter insektmiddel til hver tue å drepe hele kolonien.
  • Sørg for at du bruker hansker for å unngå etseskader.
  • Følg instruksjonene på insektmiddel etikettene. Hvis du ikke bruker nok vann, vil du ikke utrydde maurene, de vil bare flytte.
 4. 4
  Hvis brann maur problemet ikke er for påtrengende, kan du prøve å bruke agn fordi de kontrollerer kolonier selv når haugene er ikke synlige, men det tar uker for å se resultater. Gjelder agn til bakken når det ikke regn er ventet de neste 24 timene.
  • Gjelder agn når arbeideren maur søker etter mat. Å avgjøre når de søker etter mat, la et stykke av mat ved haugen. Hvis du observerer maur rundt maten innen 10-30 minutter, begynne å bruke agn.
  • Følg alltid bruksanvisningen på produktet etiketter. Husk at det kan ta deg fem til ti uker for å se resultater når du bruker agn, men kan denne behandlingen vare i opptil et år, og er en langsiktig løsning for å kontrollere brann maur.
 5. 5
  Ferdige.

Tips

 • Rådfør deg med en Exterminator hvis du har en alvorlig brann maur problem.
 • En brann maur hekker vanligvis har flere innganger, så sørg for at du oppdage og behandle dem alle.
 • Hvis du oppdager brann maur reir mens ute og går i byen, forsteder, natur, eller back country, varsle de lokale myndigheter med ansvar for biologisk kontroll. De kan ikke være klar over utbruddet og vil være opptatt av å overvåke den økende utbredelsen av maurene. De vil også ha sine egne metoder for å avskrekke maur.
 • Verdensomspennende distribusjon av brannen maur er økende som de stikk en heis i hagen materialer, på tømmer, frukt og grønnsaker, etc. De har blitt funnet i USA, Canada, Australia, New Zealand og andre land.

Advarsler

 • Sørg for at ditt kjæledyr ikke er i et område der det er brann maur; overvåke kjæledyret ditt regelmessig, slik at han / hun ikke er angrepet.
 • Ikke la barn leke i nærheten av disse maur. Fjern alle lekeapparater, leker og andre gjenstander hvis barna ikke forstår at de ikke skal gå i nærheten av dem. Fence området av, hvis det er nødvendig.