Wkino

Hvordan du kan redusere risikoen for mygg infestation rundt boligen din

Mygg infestation kan bli motløs av å ta enkle forholdsregler rundt bosted, i særdeleshet, betaler spesiell oppmerksomhet til områder som oppmuntrer vann.

Trinn

Hvordan du kan redusere risikoen for mygg infestation rundt boligen din. Sjekk verftet for elementer og områder som tillater pooling av vann.
Hvordan du kan redusere risikoen for mygg infestation rundt boligen din. Sjekk verftet for elementer og områder som tillater pooling av vann.
 1. 1
  Sjekk verftet for elementer og områder som tillater pooling av vann. Vann er den viktigste tiltrekkende for mygg som har larver utvikler seg i stillestående vann. Vann som har fått lov til å stå for så lite som fire dager kan være attraktive for mygg.
 2. 2
  Fjern eller regelmessig rene objekter som tillater vann pooling. Fugl bad bør rengjøres regelmessig. Unngå å la bøtter, vading bassenger, leker, hagearbeid elementer, potter, noen annen form av containere, etc. for å sitte utenfor der de kan samle vann.
 3. 3
  Hold takrenner rene. Hvis de er tette, kan de samle vann og gi ideelle yngleplasser.
 4. 4
  Stoppe lekkasjer. Hvis du har lekker kraner eller rør, få disse fast. Det er sannsynlig at lekkasjen er pooling et sted, og ikke minst kaste bort dyrebar vann.
 5. 5
  Fyll hage plass som skaper naturlige bassenger. Hvis det er første forsenkninger i gården som kan fylles med vann som ikke tømme rundt, fylle disse i. De kan være en gjenvunnet hage eller gårdsplass spille plass. Bruk rent fyll.
 6. 6
  Sjekk klimaanlegget. Sikre at drypper fra air condition enheter kjører gratis og fordampning, i stedet for å samle et sted.
 7. 7
  Opprettholde svømmebasseng og spa. Bruk høyre basseng behandling kjemikalier og prosedyrer for å hindre disse fra å bli hekkeområder.
  • Tomt eller fullstendig dekke barnas bassenger når den ikke er i bruk. Dette er en drukning sikkerhetsproblem så mye som et forebyggende problem også.
 8. 8
  Lager dammer med fisk og hindre dem fra å gå stillestående. En dam må være en aktiv dammen, hvis det går stillestående, vil det gi et ideelt sted for mygglarver. Lager det med fisk (bruk mygg fisk som vil spise noen larver), holde luker ut (angrep vil kvele dammen og la den stillestående) og holde blad søppel, gress, osv. bort fra den. Vegetasjon rengjøring vil også utsette vannet for direkte sollys og overoppheting at myggen foretrekker å unngå.
 9. 9
  For stående vann som dyr krybber, osv.., Gården din forsyning selger mygg dunks som inneholder en bakterie (for eksempel BTI) som dreper mygg larver, men er ikke skadelig for andre dyr. Dette kan også benyttes for fugl bad og andre lignende stående vann områder.

Tips

 • For en mer naturlig tilnærming, bruke sedertre olje. Oljen forvirrer naturligvis insekter mottakelse.
 • Når du nyter din bakgård om kvelden og om natten, bruker citronella stearinlys, slitasje insektmidler og lyse klær.
 • Bruk skjermer for å hindre oppføring av mygg inn i hjemmet ditt. Hold vinduer og dører stengt fra kvelden til daggry, hvor du ikke har skjermer.