Wkino

Hvordan å være tålmodig med barn

En mor en gang spurte henne barnet å plukke en ballong i hennes favoritt farge. Barnet sa "rosa" og nådde for den rosa ballong. Moren sa: "Nei, du liker gult, er det bedre". Da moren tok den rosa ballong fra barnet og ga henne den gule ballongen.

Har du noen gang føler trang til å gå inn og danne ditt barns meninger, smak, og å fullføre oppgaver som de synes å være å gjøre "litt for sakte"? Hvis ja, du lærer barnet ditt noen uheldige leksjoner, herunder at barnet må stole på deg til å ta avgjørelser, er at utålmodighet er en dyd, og at barnets omsorgspersoner vil alltid fikse ting i stedet for å måtte ta på seg et personlig ansvar. Til syvende og sist, utålmodighet med et barn risiko minske sin uavhengighet og forståelse. Lære å la gå til tross for søl, frustrasjon, og feil som nødvendigvis vil oppstå er en viktig ferdighet når omsorg for eller samvær med barn. Enten du oppdra barn, eller arbeider eller frivillig med dem, går litt tålmodighet en lang vei.

Trinn

Hvordan å være tålmodig med barn. Ta litt tid til å tenke på hensikten og skjønnhet tålmodighet.
Hvordan å være tålmodig med barn. Ta litt tid til å tenke på hensikten og skjønnhet tålmodighet.
 1. 1
  Ta litt tid til å tenke på hensikten og skjønnhet tålmodighet. Tålmodighet gir oss tid til å reflektere, til å bremse ned og tenke om verden og de tingene vi gjør. Det er en måte å nyte det vi opplever i stedet for alltid rushing mot en slutt bare for å gjøre plass til den neste rush. Tålmodighet tillater oss å nyte prosessen av å leve. Tålmodighet gjør også andre til å akseptere oss inn i deres liv gjennom vår trofaste, fortsatte tilstedeværelse og varig respekt for dem. Når vi aksepterer viktigheten av tålmodighet i våre liv, blir det lettere å være tålmodig med andre også. Gjennom rytmen av oss selv og andre, være tålmodig presenterer en mulighet til å gi av oss selv heller enn å forvente at andre skal tilpasse seg våre ønsker.
 2. 2
  Spør barnet hva han eller hun ønsker å ha, gjøre eller være. Motstå fristelsen til å ha ting slik du vil at de skal være. Selv en veldig små barn kan indikere deres liker og misliker, slik at disse til seg selv på passende anledninger er viktig. Som en del av å be om barnets preferanser, sørg for å vise at du har hørt svaret; mål å omskrive barnets reaksjon slik at det er klart du forstår.
  • Motstå fristelsen til å endre barnets sinn om en fremtidig yrke. Hvis lille Johnny sier han ønsker å være et vindu skive når han vokser opp, la det være. Hvis du stadig med noe sånt som "Oh han bare sier det. Vi vet han vil bli lege når han blir stor", vil han begynne å mislike konsekvensene av å bli presset mot en utpekt karriere.
  • Balansere ønsker med realitetene. Hvis du tror at det barnet ber om er urimelig, uoverkommelig, eller et tegn på "consumeritis", ta deg tid til å snakke det gjennom i stedet for bare å si nei eller velge for dem uten diskusjon. Du trenger ikke å snakke fornuft med barnet, men det bidrar til å gi en kort forklaring. Det hjelper enda mer hvis du viser ved eksempel hva du spør barnet å følge.
 3. 3
  Show og interesse for barn. Der det er mulig, prøv å ta dem. Dette handler ikke om å være en dørmatte for barnets kommandoer. Det handler om å respektere de ønsker og forespørsler av barnet innenfor hensiktsmessigheten av situasjonen. Hjelpe barnet til å lære forskjellen mellom å gjøre en forespørsel og gjør en etterspørsel og hva konsekvensene er. Det er også viktig å hjelpe dem til å forstå viktigheten av forsinket tilfredstillelse, lære dem at når du sier nei, noen ganger handler dette om å vente, snarere enn aldri å ha eller gjøre det de har bedt om. Hjelpe dem til å forstå dette tidsperspektivet er langt snillere enn bare å si nei, og ikke å forklare noe nærmere.
 4. 4
  Vær takknemlig for dine barn og for alle barn. Når de daglige gjøremål montere opp og alle er rushing om, noen ganger er det lett å ta hverandre for gitt. Tar tid nå og da for å uttrykke din takknemlighet for dine barn vil hjelpe deg til å respektere dem for de unike, individuelle vesener de er, og hjelper dem til å se viktigheten av å verdsette andre åpenlyst.
 5. 5
  Ydmyk deg selv. Være villig til å gjøre ting barnets måte når det er mulig. Mens deres forsøk kan noen ganger føre til at du frustrasjon og bekymring, er det viktig å gi barna vise deg sin måte å gjøre ting på. Hvis barnet ditt tilbyr seg å hjelpe til med å lage middag, ikke tenk på rotet de vil gjøre. Godta at det vil være et rot, men innser at de lærer hvordan å gjøre noe som en dag vil være av stor betydning som en ferdighet (og til slutt, vil de være å gjøre noen av husholdningenes måltider, lindrende du av byrden ved behov ). I å se og lære av barnet ditt, eller fra andre barn, vil du lære deres karakter bedre, og se både sine styrker og sine svakheter, og gir deg en mulighet til å hjelpe dem å holde liv i de beste talentene og å lære å håndtere sine svakheter.
  • Hvis du ikke tillater barn å gjøre ting på sin måte, dette tar bort deres autonomi og potensielt stunts deres evne til å oppdage ting for seg selv. Tillate et barn til å prøve nye ting ofte, slik som å gi dem en følelse av og personlig ansvar.
  • Naturligvis, holde sikkerhet og anstendighet i tankene, det er helt riktig å gå inn og endre løpet av et barns atferd eller aktiviteter der sikkerhet eller hensiktsmessigheten har blitt kompromittert, og dette er bare en del av å være ansvarlige foresatte.
 6. 6
  Husk at barn er menneskelig også. Husk at barn har følelser, liker, misliker, favoritt mat, farger osv. Honor disse tingene når det er mulig.
 7. 7
  Motstå fristelsen til å kontrollere barna. Barn er klar til å stole på og suge opp informasjon fra folk som har omsorg for dem og tilbringe tid med dem. Prøver å kontrollere barna mangler respekt for sitt eget selv, og er en måte å prøve å sette din måte å tenke og preferanser på dem. Gi dem plass til å vokse inn i individet som de er.
  • Tålmodighet kan du være den ideelle lærer. I stedet for å søke å kontroll, gir tålmodighet barnet å vokse i sitt eget tempo, snarere enn å bli presset til å gjøre ting før de blir klar. For eksempel visste Dino de Laurentiis ikke snakke før han var fem. Til tross for bekymringer for andre, tok moren dette på strak arm sin og trodde han ville snakke mer enn nok når han var klar. Og det gjorde han!
  • Prøv dette: se om du kan si "ja" til barnet, før du sier "nei". Hvis ditt første instinkt er å si "nei", stiller spørsmålstegn ved dette. Egentlig, hvorfor ikke? Er du bare å være kontrollerende, eller er det en god grunn til å fornekte sin forespørsel?
 8. 8
  Velge dine kamper med omhu. De fleste valgene er ikke et liv og død situasjon. Gi barna et tau lenge nok for dem å trygt lære på egenhånd. Feil er en lærerik opplevelse.
  • Hvis du føler at en situasjon er å komme ut av hånden med et barn, ta et skritt tilbake og skape avstand mellom deg og barnet. Dette pusterom er viktig for dere begge, etter som du kan uttrykke dine tanker og etablere grenser når du er samlet, snarere enn kanalisering dine bekymringer gjennom frustrasjon.
 9. 9
  Vær snill mot dine barn, og de ​​vil lære å behandle deg og andre vennlig ved deres eksempel. Ditt eksempel vil være nyttig for dine barn hele livet. De vil også ha lært å ta kloke valg ved de valgene du tillot dem å gjøre. Nå vil de være snill mot sine barn og lære dem å ta kloke valg.
 10. 10
  Vær snill mot deg selv. Det kan være veldig vanskelig å være tålmodig noen ganger i en verden der undervisning Mozart i livmoren og forventninger om eksemplarisk oppførsel fra førskole anses normen. Uansett hva den konkurranseutsatte tilnærmingen insisterer på, gir tålmodighet deg et middel for gjenværende rolig i deg selv, for å gi deg et perspektiv å gjenkjenne beredskap av et barn på sin egen utvikling tempo, uavhengig av eksterne standarder. Rushing kan føre til at du mister synet av din veilederrolle, og av den dyrebare essensen av barnet.
 11. 11
  Elsker å være med barn. Noen ganger vår største utålmodighet oppstår når vi lar våre egne bestrebelser som arbeid, til personlige sysler, hobbyer, sport, etc., komme i veien for å tilbringe tid med barna. Enten vi er foreldre, omsorg, undervisning, arbeide eller frivillig arbeid med barn, ingen er immune mot utålmodighet til tider. Hvis du føler noen følelse av når å være rundt barn for å "holde opp" de tingene du ønsker å gjøre, eller finne deg selv "halv dag" i stedet for å gi din fulle oppmerksomhet, så blir pasienten kan gjenopprette gleden av å tilbringe tid med barna. Slipp utålmodighet og innse at tid tilbrakt sammen med barn er dyrebar. Det er en tid hvor du kan lære mye om å se verden gjennom nye øyne. Det kan også være en tid når du innser at du kan gjøre en stor forskjell i livet til et barn ved å undervise eller vise dem noe nytt, og ved å hjelpe dem å elske og respektere seg selv enda mer.
  • Innse at tålmodighet er en form for godhet. Gi tid er å gi vennlighet en sjanse. Ved å fjerne presset av de andre "mer presserende" ting du føler, viser du barnet at det er ingenting mer viktig, ikke noe snillere, enn å tilbringe tid med dem.
  • Et barn som er gitt tid med en voksen soaks opp meldingen om at travelheten i voksenlivet kan vente, er at barndommen en god tid, og at det ikke er behov for å vokse opp for fort. Poenget med livet er å være med hverandre, en gave som bare kan formidles til et barn i å gjøre.

Tips

 • Noen ganger veldig dypt tålmodighet er nødvendig der et barn har blitt dypt såret. Folk som har adoptert eller fostret barn som har opplevd motgang eller redsler, som stue gjennom en krig, hungersnød, eller vold av noe slag, ofte bevitne behovet for å vente tålmodig mens barnet lærer å stole på igjen, for å komme fram fra kokong av sikkerhet der barnet har pakket seg opp som de innser at folk bryr seg igjen, og at de blir respektert. Denne typen tålmodighet tar en spesiell type reserve, men det er helt avgjørende hvis barnet er å lære å stole på igjen.
 • En annen form for tålmodighet som kan være vanskelig å finne er når du arbeider med en uendelig sta barn. I dette tilfellet, er en del av kunsten er å ha en god sans for humor, ikke på barnet, men om situasjonen. Finn morsomme, morsom og glad ting for å lokke barnet ut av stahet og til å bli involvert med hva det er som du gjør.

Advarsler

 • Hvis utålmodighet kjører ditt liv og truer dine relasjoner, vurdere å søke profesjonell hjelp for å få litt innsikt i hvorfor. I kjernen av alvorlig utålmodighet kan være psykiske problemer som kan være vellykket jobbet gjennom med rett type hjelp og støtte.