Wkino

Hvordan å oppdra et barn

Det er en av de essensielle fakta i livet at å heve snille barn - barn av tegn - krever tid og oppmerksomhet. Mens å ha barn kan "gjøre det som er naturlig," å være en god forelder er mye mer komplisert. Her er elleve tips for å hjelpe barna å bygge solid karakter (er):

Trinn

Hvordan å oppdra et barn. Sett foreldre først.
Hvordan å oppdra et barn. Sett foreldre først.
 1. 1
  Sett foreldre først. Dette er vanskelig å gjøre i en verden med så mange konkurrerende krav. Gode ​​foreldre bevisst planlegge og vie tid til foreldrerollen. De gjør utvikle barnas deres karakter topp prioritet.
 2. 2
  Gjennomgå hvordan du tilbringe timer og dager i uken. Tenk på hvor mye tid barna tilbringer med deg. Planlegg hvordan du kan veve dine barn inn i det sosiale livet og strikk deg inn i deres liv.
 3. 3
  Være et godt eksempel. Innse det: mennesker lærer primært gjennom modellering. Faktisk kan du ikke unngå å være et eksempel for dine barn, enten det er godt eller dårlig. Å være et godt eksempel, da, er trolig det mest viktig jobb.
 4. 4
  Utvikle et øre og et øye for hva barna absorberende. Barn er som svamper. Mye av det de tar i har å gjøre med moralske verdier og karakter. Bøker, sanger, TV, internett, og filmer kontinuerlig levere meldinger-moralsk og umoralsk-til våre barn. Som foreldre må vi kontrollere flyten av ideer og bilder som påvirker våre barn.
 5. 5
  Ikke krangle eller gjøre ulemper før barn, ikke oppmuntre dem til å plukke opp argument, misbruke andre barn. Trene dem til å være høflig, snill og taktfull.
 6. 6
  Les for barnet ditt. Bidrar til å holde liv i en kjærlighet til det skrevne ord vil hjelpe barnet til å utvikle en forkjærlighet for å lese senere.
 7. 7
  Bruke språket på karakter. Barn kan ikke utvikle et moralsk kompass med mindre folk rundt dem bruke den klare, skarpe språket rett og galt.
 8. 8
  Straffe med et kjærlig hjerte. I dag har straffen et dårlig rykte. Resultatene er skyld-ridd foreldre og nytelsessyke, out-of-control barn. Barn trenger grenser. De vil ignorere disse grensene på anledningen. Rimelig straff er en av måtene mennesker har alltid lært. Barn må forstå hva straffen er for og vite at kilden er foreldrenes kjærlighet.
 9. 9
  Lære å lytte til dine barn. Påvirke sine liv er en av de største tingene du kan gjøre. Det er lett å stille ut våre barn, og en tapt mulighet for meningsfull veiledning. Hjelpe våre barn å bli gode studenter bygger også sterk karakter.
 10. 10
  Gjøre en big deal ut av familien måltid. En av de farligste trendene i Europa er døende av familien måltid. Middagsbordet er ikke bare et sted for næring og familiebedrift, men også et sted for undervisning og videreformidling av våre verdier. Manerer og regler subtilt absorbert over bordet. Familie måltidene bør kommunisere og opprettholde idealer som barn vil trekke på hele livet.
 11. 11
  Ikke redusere karakter utdanning til ord alene. Vi får kraft gjennom praksis. Foreldre bør hjelpe barn ved å fremme moralsk handling gjennom selvdisiplin, gode arbeidsvaner, snill og hensynsfull atferd til andre, og samfunnstjeneste. Den nederste linjen i karakterutvikling er atferd - deres oppførsel.

Tips

 • Møt foreldrene til ditt barns venner. Du kan utvikle nære vennskap av din egen i prosessen, men minst vil du vite om barnet ditt er trygt på huset deres.
 • Lær å handle. Dette er spesielt viktig for klær, ved å finne riktig størrelse og stil barnet vil være komfortabel i, og sko, så føttene er trygge og beskyttet.
 • Les "how to" bøker med forsiktighet. Dagens kjepphest i barneoppdragelse kan være morgendagens overskrift artikkelen på feil det utfelt.
 • Å ha ett barn av gangen hjelper mye. Det betyr ikke vente to år etter at den første babyen å ha en annen - det betyr å vente mer enn seks år. Barn er svært krevende av din tid, tålmodighet og oppmerksomhet. Å ha to eller flere kan være stressende for både deg og barna.

Ting du trenger

 • Utvidede familie for å hjelpe hvis de er i nærheten.