Wkino

Hvordan lage en brudebukett med kunstige blomster

Lag en brudebukett med kunstige blomster å kutte bryllup utgifter og å ha et minnesmerke fra den spesielle dagen. Høy kvalitet, syntetiske blomster er tilgjengelig i endeløse varianter og kan settes sammen til vakre arrangementer.

Trinn

Hvordan lage en brudebukett med kunstige blomster. Tenk på hvilken størrelse og form du ønsker din bukett og hvordan du vil den skal se ut.
Hvordan lage en brudebukett med kunstige blomster. Tenk på hvilken størrelse og form du ønsker din bukett og hvordan du vil den skal se ut.
 1. 1
  Tenk på hvilken størrelse og form du ønsker din bukett og hvordan du vil den skal se ut. Bestem på fargepaletten du vil og kjøpe kunstige blomster som passer til deres naturlige motstykker, som vil skape en mer realistisk ser ordning. Velg en bukett holder nøye, siden dette vil være grunnlaget for din håndlagde bryllup bukett.
 2. 2
  Plasser floral skum inne din bouquet holder, hvis det ikke allerede er kommet i bunnen av holderen. Trim et ark eller blokk med skum med en barberhøvel kniv til å passe inn i ethvert bukett holder.
 3. 3
  Begynn med det største eller viktigste blomst eller blomster, og plasser i midten av bouquet holderen. Sett stilken på blomsten i floral skum. Pin blomster som ikke har stilkene inn i skummet. Plasser grønne eller aksenter rundt knutepunkter blomster. Fortsett å legge til andre blomster rundt de viktigste de i mønsteret av ditt valg, stikker i eller låsing grønne eller aksenter rundt dem.
 4. 4
  Trimme stilkene som du vil bruke rundt utsiden av buketten ca 1 cm før du setter inn i skum for å lage en lagdelt effekt. Fyll ut alle bare flekker og gå hele veien til kanten av buketten holder med de kunstige blomster og aksenter for en hel look.
 5. 5
  Begynne nederst på ditt bukett holderen og varmt lim enden av et bånd omtrent 1 cm fra bunnen av holderen og lar det tørke. Pakke resten av båndet opp hele lengden av holderen og varmt lim øverste båndet på plass. Skjær vekk det ekstra bånd.
 6. 6
  Ta et annet stykke bånd og vikle rundt omkretsen av buketten holderen, slik at flere inches av overflødig bånd. Noen få dråper av lim på undersiden av båndet og sikre fast rundt holderen slik at det ikke er noen skrukker. Knyt den gjenværende bånd tett inn i en bue, etterlot noen overflødig bånd strømmer ned holderen.
 7. 7
  Bruk en varmt lim pistol for å feste pynt på buketten holderen og la tørke. Forbedre ferdige kunstig blomst bryllup bukett med blomster spray, som for eksempel glitter eller duftende spray hvis ønskelig.

Tips

 • Oppbevar bukett i en lufttett beholder (etter at det har tørket) til bryllupet ditt dagen, slik at det vil holde seg rent og støvfritt. Oppbevar den i en lufttett beholder etter seremonien for å bidra til å bevare ditt bryllup minnesmerke.
 • Gjøre en ekstra bukett til å bruke på øving eller for en bukett kaste. Lage mindre versjoner av buketten din for blomst jenter å bære.

Ting du trenger

 • Kunstige blomster
 • Bouquet holder
 • Floral skum
 • Barberhøvel kniv (hvis floral skum må kuttes)
 • Blomster pins
 • Grøntområder eller andre aksenter
 • Utsmykking, for eksempel paljetter, rhinestones eller andre elementer som vil passe bryllupet dekorasjoner eller tema
 • Hot limpistol
 • Ribbons
 • Saks
 • Floral spray, dekorative eller duftende (valgfritt)