Wkino

Hvordan reagere på en stygg babyen

Mens alle babyer er ansett for å være vakker til sine foreldre som er biologisk disponert for en slik tro, kan den generelle befolkningen ikke finne hver babyen å være ganske så nydelig som besotted foreldre synes å tro. Faktisk tar det mange nyfødte flere uker å vokse ut av det "friske fra mors liv" knuste-up utseende, noe som kan gjøre krypende over en venn eller et familiemedlem nye baby litt tøff på ditt ønske om å gi ærlige ros.

Men hvis du har blitt presentert med en baby som ikke er søt, unngå ønsket om å uttrykke hvor mye som en rynkete gammel mann barnet ser ut og ta en mer subtil, høflig tilnærming i stedet.

Trinn

Hvordan reagere på en stygg babyen. Før du besøker noen med en ny baby, forberede deg på det verste.
Hvordan reagere på en stygg babyen. Før du besøker noen med en ny baby, forberede deg på det verste.
 1. 1
  Før du besøker noen med en ny baby, forberede deg på det verste. Hva en mor finner bedårende, kan du finne usmakelig eller skremmende. Hvis du spenne deg selv for muligheten barnet kan være på den stygge siden, kan det hende du ikke har en ekstrem reaksjon, avslører ditt sanne følelser og såre moren. Hvis du er noen som egentlig ikke er til babyer og alle som følger med avl, må du grave enda dypere i vesken av medfølende reaksjoner. Suspendere din vanlige kynisme eller frykt om babyer og sette på en modig ansikt. Spesielt trekker ut din oppførsel fremfor alt fordi dette handler om å være et tilfelle av å være høflig.
 2. 2
  Forhåndsvise bilder fra facebook eller baby utlysing før møte barnet. Heldigvis for deg, hvis foreldrene elsker å dele sin baby bilder på nettet, er dette en utmerket og svært privat måte å forberede deg på det første møtet. Før titte på bildene av den nyfødte vil la deg få vite hva barnet ser ut før du møter ham eller henne. På den måten er du bedre forberedt når foreldrene ønsker å møte barnet. Faktisk kan det også være noen forbedringer i tiden mellom å se bilder på nettet og babyen i kjødet.
 3. 3
  Planlegg ditt besøk ettertenksomt. Forsinkelsen er en god ting. La de nye foreldrene vet at du ikke ønsker å fortrenge dem ut og vil at de skal ha sine personlige bånd tid. La dem vite at du vil komme med i ca en uke for å se det nye tilskuddet til familien sin. Dette gir litt tid for barnets funksjoner for å rette ut litt. Det gir også mamma og pappa mer tid til å bli vant til å håndtere sin nye baby, som gir deg massevis av unnskyldninger for å spørre om den omsorgsfulle prosess heller enn selve fødselen (detaljer som kan være veldig fælt å måtte lytte til og risiko fargelegging ditt inntrykk av barnet negativt).
 4. 4
  Tenk på tre positive egenskaper du kan si om barnet. Hvis det kommer til stykket, og du trenger materialer raskt, har tre kommentarer på hånden som kan rulles ut tungen før du vurdere priste delen lukket. Imidlertid velge dine ord med omhu. I den klassiske, "ugly baby" Seinfeld episode barnets far refererer til sin baby som "fantastisk" og deretter refererer til hovedpersonen, Elaine som "breathtaking", noe som fører til Seinfeld tegn til å tro at faren mener Elaine er stygg. I et elendig forsøk på å unngå å si at barnet er lite tiltrekkende, opp Jerry Seinfeld og hans brokete mannskapet slutt å si at barnet er "kosete", som har blitt en pop-kultur kodeord for "stygg." I stedet for å lage en lignende faux pas, tenker i forkant av hva du vil si. Velge ord som "søt", "kosete", "elskelig" eller "soft" når det refereres til en baby.
 5. 5
  Tenk på indirekte komplimenter som kan sies med en ekte forankring. Direkte komplimenter kan feste i halsen, men det er nok av høflig og hensynsfull måter rundt dette. Her er bare noen av dem:
  • Snakk om hvor mye hår han eller hun har (eller mangel på sådan) eller størrelsen på hans eller hennes føtter og hender.
  • Foreslå at du er positiv babyen prøver å smile allerede, og at det er klart at han eller hun har en "veldig glad oppførsel" - ingen av foreldrene kommer til å bli satt av ved å ha en lykkelig baby!
  • Singel ut en funksjon som er hyggelig å se. Det kan være øynene, eller de små fingre eller måten barnets tær krøller seg. Dette fungerer om du er helt clueless om babyer eller vel bevandret i å ha din egen, fordi det viser at du merker noe om barnet som betyr noe for deg.
  • En annen fin måte rundt å fokusere på den stygge stick er å kommentere på babyens helse. Bare si med stor hjertelighet: "Wow, du har en sunn baby det!", Eller noe langs de samme linjer. Igjen, det ville være en merkelig forelder som ikke gløden ved tanken på å ha et sunt bub.
  • Gå hele Ga Ga og bare lage baby lyder. Si noe sånt som "Aw, goo, som er en Liddle babyen hiet, coochy coochy COO, se på deg!" Total tull babyspråk kan manøvrere deg rett rundt spørsmålet om stygghet. Og det kan lindre din skyld vite at du ser ut som en komplett idiot gjør babyspråk, og dermed avlede den pinlige øyeblikk av mangel på ros i et øyeblikk av selvironiske atferd.
 6. 6
  Fokus på foreldrene. En av de beste måtene å unngå å måtte gjøre kommentarer om babyen er å spørre om foreldre, spesielt mor. Oppretthold øyekontakt med foreldrene og spør hvordan mor føler, hvordan det å ha en baby har forandret deres liv og hva de liker best ved å være nybakte foreldre. Ofte foreldre er så vant til besøkende snakker om baby, kan en diskusjon om hvordan de føler bli ønsket velkommen og en god avveksling fra å måtte kommentere på barnet. Unngå å stille spørsmål som ber om en detaljert beskrivelse av leveransen eller generelle kommentarer eller spørsmål om amming. Hold deg til lys, kjøre-of-the-mill spørsmål som hvor mye søvn mor og far får og den samlede virkningen av å være en ny forelder har på livet deres.
 7. 7
  Hold kommentarer om babyen kort og konsis. Hold deg til dine viktigste kommentarene du innøvde før møtet og deretter fokusere på andre emner. Hvis du begynner å snakke for mye om babyen du kan male deg inn i et hjørne og ender opp med å si noe du ikke ønsker å si i første omgang. Hvis mor holder å ta samtalen tilbake til baby, spenne inn og la henne gjøre all snakkingen. Nikk, smil og bli enige. Gi generelle svar på spørsmål som "Tror du hun er den mest bedårende babyen i verden?" Ditt svar kan være: "Ja, hun er en fantastisk barn."
 8. 8
  Holde seg i ro etter at kompliment eller enkle ros kommentarer. Ingenting mer trenger sies om saken. Du kan alltid tilby å holde barnet dersom det er hensiktsmessig og gjennom awed stillhet, ser ut til å bli tatt av specialness for øyeblikket.
  • Det er aldri et krav for å sprute. Hvis du finner deg selv å falle i den fellen, umiddelbart stoppe deg. Fossende er meningsløst og snart tips til området for uærlighet.

Tips

 • Alltid finne andre knutepunkter i rommet eller dine omgivelser andre enn barnets utseende. Hvis du er på foreldres hjem, kompliment barnehagen eller barnets nye klær eller leker.
 • Vær forsiktig kommenterer bare på babyens klær. Foreldre vil lukte noe fishy.
 • Husk hvor glade foreldrene er å vise deg sin nye baby. Fokus på sin begeistring og livets mirakel i stedet for om barnet er søt eller ikke.

Advarsler

 • Aldri fortelle barnets foreldre du ikke tror barnet er søt. Bortsett fra det faktum at det er stygge og sårende, husk det er bare en baby. Pluss, du vet aldri - Brad Pitt og Jennifer Aniston kunne vært en stygg baby.
 • Hvis du ikke klarer å tøyle din uhøflighet og noe om barnet ser stygg, morsom eller gamle ikke sklir ut, kan du miste en venn. Mødre med nyfødte tendens til å være veldig beskyttende og nærtagende om noe negativt blir sagt om deres arbeid av kjærlighet.
 • Unngå å bruke ord som tyder på at barnet er gammel. Jada, ser barnet trolig like rynkete som en sviske, suggestiv av gamle menn og kvinner, men det er ikke noe foreldrene til en nyfødt vil høre. Og hva du enn gjør, legge ut alle sammenligninger til Yoda, eller andre rynkete objekt.

Ting du trenger

 • Facebook
 • Innøvde komplimenter
 • Distrahert av å snakke om