Wkino

Hvordan lage brudebuketter

Å gjøre ditt eget bryllup parti og brudebuketter vil legge til dine egne unike sans for kreativitet og stil til seremonien. Ikke bare får du å velge hver blomst, men du får også å bestemme formen og hva båndet du vil bruke for den ekstra bluss, hvis noen. For dagen, er det helt opp til deg. Pluss det er gøy å lage brudebuketter med din brude partiet før seremonien.

Trinn

Hvordan lage brudebuketter. Velg et utvalg av blomster som vil utfylle bryllupet farger pent og som også utfyller hverandre for å se ut som en blomsterbukett versus en kastet sammen buntet array.
Hvordan lage brudebuketter. Velg et utvalg av blomster som vil utfylle bryllupet farger pent og som også utfyller hverandre for å se ut som en blomsterbukett versus en kastet sammen buntet array.
 1. 1
  Velg et utvalg av blomster som vil utfylle bryllupet farger pent og som også utfyller hverandre for å se ut som en blomsterbukett versus en kastet sammen buntet array. Pass på at den primære blomsten du skal bruke har en solid stamme base for å skape grunnlaget for buketten.
 2. 2
  Trekk av noen ekstra torner, flora, eller stygge kronblad med en stilk stripper; være veldig forsiktige for å ikke skrap opp hendene i å gjøre det.
 3. 3
  Hold stilkene av blomstene under rennende vann. Ved hjelp av stem-kuttere, skjære hver stilk i en vinkel omtrent 2 inches (5 cm) bort fra enden av spindelen. Etter å kutte stilkene, fortsette å holde stilkene under rennende vann slik at de kan hydrat. Sørg for å forlate stammer lenge så de er lettere å jobbe med, deretter klippe dem når du har satt dine buketter sammen. På denne måten vil du ikke være i fare for å trimme dem for kort og være ute av stand til å bruke dem i bryllupet buketter.
 4. 4
  Fyll en bøtte halvveis opp med kaldt vann. Plasser blomster med kutt stilkene i bøtte før de er klare til bruk.
 5. 5
  Grab fire av de primære blomster og plassere sammen som en firkantet form for å lage grunnlaget i senter av den bukett. Hold bukett blomster i bare en hånd og ta bare en enkelt blomst på et tidspunkt for å fylle bukett, og dette vil hindre famlende og muligens ødelegger av blomstene.
 6. 6
  Plasser hver blomst, en om gangen, rundt buketten grunnlaget for å lage din foretrukne bryllup bukett skjema:
  • Classic hånd-bundet blomst bukett: Typisk bukett stil der blomstene er satt i bouquet holder, kablet sammen, for hånd bundet i en avrundet, dome skjemaet.
  • Beidermeier: En runde klynge av ulike blomster plassert i sirkler for å gi en stripete effekt.
  • Cascade: Basen på buketten er sikret med en håndholdt støtte som blomster og bladverk "kaskade" som en foss over hendene.
  • Composite: Dette skaper fantasien om en enkelt kolossale flower av ledninger sammen flere kronblader av forskjellige blomster sammen.
  • Nosegay: Typisk under renessansen, har denne stilen alle blomstene kuttet til en lik lengde og satt inn i en liten, rund klynge vanligvis holdt med en sølv bærer trakt kalles en Tussy Mussy.
  • Pomander: Denne stilen er perfekt for blomst jenter og unge deltagere fordi det er en blomst dekket ball hengende fra båndet.
 7. 7
  Fest bukett der blomstene kurve og stilkene begynner clustering sammen rundt 3 til 4 inches (8-10 cm) under blomsten hodene med floral tape eller gummistrikk. Sett en annen festing omtrent 2 inches (5,08 cm) over bunnen av stilkene. Hold sikret buketter i vann til de er klare til å bli bundet i håndtakene.
 8. 8
  Skjær stilkene ved hjelp av stamceller kuttere så de er alle på selv lengder og tørk dem med et papirhåndkle. Skårne stykker av bånd, slik at de er 3 ganger lengden av stilkene. Starter på toppen gummistrikk, brette enden av båndet under bandet og inne stilkene. Korketrekker båndet føres over hele lengden av stilkene, og deretter opp hele lengden stopper igjen på toppen band. Brette den andre enden av båndet under bandet og sikre ved å feste båndet til stilkene med rette pinner. For å legge til en bue, kan du bruke et eget stykke bånd og skape baugen direkte under hodene på blomster på toppen av toppen gummistrikk.
  • For en ekstra touch av glamour, tippet bruk perle rette pinner.
 9. 9
  Beskytt bryllupsfesten og brudebuketter til seremonien ved å pakke inn i silkepapir og legges i kjøleskapet.

Tips

 • Å ha de ferskeste buketter, gjøre dem om morgenen av seremonien forlater stilkene i kaldt vann til du er klar til å bryte båndet rett før du forlater og misting hodene med kaldt vann.
 • Konstruer din bukett foran et speil for å ha en bedre oversikt over hva buketten formen vil se ut.
 • Hvis du bruker roser som ikke har åpnet ennå, kan du dyppe stilkene i varmt vann (bare et par minutter) for å tvinge hodene åpen. Ikke la dem i for lang tid, eller de vil dø.

Ting du trenger

 • 30 til 60 solide stammet blomster (som rosen for eksempel) for brudebukett
 • 20-40 solid stammet blomster for hver brudepike bukett
 • Stem cutter
 • Bucket
 • Gummistrikk (2 per bukett) eller floral tape
 • Papirhåndklær
 • 1-2 inches (2,54 til 5,08 cm) av brede bånd
 • Rette pinner