Wkino

Hvordan lage en hånd bundet bryllup bukett

En naturlig hånd bundet bukett er svært populær blant bruder. Den samme type blomster kan brukes sammen, for eksempel roser eller en rekke forskjellige blomster. Dersom det er ønskelig, slik som blader Camellia kan plasseres rundt kantene. Denne type bukett er laget ved å holde blomst og bladverk stammer i den ene hånden og legge de andre stammer rundt i en spiral mote, kryss krysset stilkene på ett punkt, og binde dem fast med hyssing. Et bånd bue med lange haler fullfører bukett. Det er veldig enkelt å gjøre selv, som følger.

Trinn

Hvordan lage en hånd bundet bryllup bukett. Velg egnede materialer - Du trenger blomster med ganske lange stilker som roser, iris, nelliker, alstroemeria, fresia, singapore orkideer og lisianthus.
Hvordan lage en hånd bundet bryllup bukett. Velg egnede materialer - Du trenger blomster med ganske lange stilker som roser, iris, nelliker, alstroemeria, fresia, singapore orkideer og lisianthus.
 1. 1
  Velg egnede materialer - Du trenger blomster med ganske lange stilker som roser, iris, nelliker, alstroemeria, fresia, singapore orkideer og lisianthus. Egnet løvverk inkluderer Camellia blader, eucalyptus tannkjøtt, boks, eføy, nandina og lær bregne.
  • En blandet bukett ser beste å bruke 3:57 varianter av blomster i tillegg løvverk.
 2. 2
  Skjær endene av stilkene på en skrå og gi blomstene en longdrink. Fjern tornene og kle av den nedre bladene fra den nederste halvdelen av stilkene.
 3. 3
  Lå blomstene ut på bordet.
 4. 4
  Begynn med den største blomsten å danne sentrum.
  • Hold stammen mellom tommelen og pekefingeren på den venstre hånd omtrent 15-20cm (6-8 "), fra bunnen av blomsterstandbunnen.
  • Med høyre hånd legge til ca 4 - 6 klynger av løvverk jevnt rundt rett under blomsten hoder til å fylle inn, kryss krysset stilkene på skrått og slå bukett rundt mens du arbeider.
  • Sikre stilkene i stilling ved å plassere enden av en snor, og å vikle den rundt et par ganger. Ikke kutt strengen.
 5. 5
  Holde buketten på samme måte som før, med tommelen vendt mot deg, sted 5-6 av samme type blomster jevnt rundt snu bouquet rundt klokken. Sikre alle stilkene på plass med et par vendinger av strengen på samme sted som før.
 6. 6
  Fortsette å legge blomster til neste runde utvide disse blomstene ut litt lenger. Hold bukett en mild avrundet form over toppen som en opp-ned skål, på kryss og tvers alle stilkene og gi buketten en kvart omdreining med klokken etter å ha lagt noen stengler. Sikker stammer i posisjon med streng på samme sted som før når det er nødvendig.
 7. 7
  Fortsette å legge blomster og bladverk stammer snu bouquet rundt klokken til buketten er ønsket størrelse. Du kan legge kablede Camellia bladene rundt kantene, eller bruke deler av bladverket har tipsene strekker ut om fem-7,5 cm (2-3 ") utenfor kantene på blomster. Sikre alle stilkene sammen med hyssing svingete den fast rundt flere ganger på samme sted som før, kutte strengen og brette enden i.
 8. 8
  Skjær endene utenfor blomst og bladverk stammer, slik at de er i ferd med 6-8 "(15-20cm) lang og alle på samme nivå.
 9. 9
  Spray lett med vann.
 10. 10
  Avslutt bukett ved å binde et stykke bredt bånd rundt buketten for å dekke strengen og knytte bånd i en sko blonder bue med lange haler.

Tips

 • Bruker alle de samme farge roser er lettere hvis du er ny på blomst arrangere.
 • Hvis du bruker forskjellige fargede blomster sørge for at de er jevnt fordelt i hele buketten.
 • Sjekk det ferdige buketten side på da dette er hvordan det vil ofte bli sett, spesielt i kirken.
 • Buketter kan plasseres langs fronten av brude bordet og brukes i stedet for centrepieces som vil spare penger

Advarsler

 • Det er viktig å fjerne torner som de kan stikke noen eller rive en kjole. De kan fjernes med en rose stripper som kan bli funnet på blomsterhandler leverandører eller ved å kjøre en saks med bladet åpen langs stammen.