Wkino

Hvordan reise med fly med et spedbarn eller småbarn


Følgende forslag vil forhåpentligvis gjøre reiser med et spedbarn eller småbarn under to litt enklere. Reiser med fly med den lille kan være spesielt stressende hvis du ikke er komfortabel med å fly selv. Komme vekk bør være en stress reliever og besteforeldre kan virkelig ønsker å se sine dyrebare grand-baby før han vokser opp / gå foran og ta den flyturen. Folk gjør det hver dag.

Trinn

Hvordan reise med fly med et spedbarn eller småbarn. Ikke føl deg forpliktet til å kjøpe et sete for barnet ditt.
Hvordan reise med fly med et spedbarn eller småbarn. Ikke føl deg forpliktet til å kjøpe et sete for barnet ditt.
 1. 1
  Ikke føl deg forpliktet til å kjøpe et sete for barnet ditt. Barn under to fly gratis eller for en symbolsk sum når du holder dem på fanget. I motsetning til i en bil, er fanget ditt trygg og trøstende til barnet ditt.

Før avgjørelsen prøv dette: tenk på hvor lenge din flyvning, da setet du barnet på fanget og se hvor lenge han vil vare der.

 1. 1
  Kjøp en gigantisk bleie bag. Lap barn har ikke rett til en del av bagasjen, bare en bleie bag.
 2. 2
  Planlegger å amme hvis du kan. Attendants gjør ikke varme flasker eller formel.
 3. 3
  Tenk å kle barnet ditt i ett stykke skudd pyjamas hvis du er bekymret for å miste klær. Kle barnet så komfortabelt som mulig. Å være på et fly, enn si i ett sete, i mange timer er ikke morsomt.
 4. 4
  Pakk bleie pose som om du skal på en tur for en dag. Kontroller at du har en endring av klær eller to antrekk, bleier, leker (klistremerker, fargestifter og papir for småbarn), skiftende pad, baby kluter, og kjøkkenutstyr.
  • Du må erklære babymat, formel og medisiner. Babyer og småbarn er unntatt fra 3-1-1 regelen.
 5. 5
  Vurder å kjøpe noen nye leker å overraske barnet ditt, de vil holde hans eller hennes oppmerksomhet lenger. Du kan velge å holde på disse lekene til langt ut på flyturen, når barnet ditt får antsy eller distrahert fra et raserianfall. Hvis flyet går bra, lagre lekene for flyturen hjem.
 6. 6
  Overrask barnet ditt med et stykke godteri eller unne deg har nektet i det siste. Tiny lollipops er et godt valg som suger kan hjelpe med øret press.
 7. 7
  Ta med øreplugger. Ikke for deg eller barnet ditt, for menneskene rundt deg. Hvis barnet gråter ukontrollert, kan du vise din bekymring ved å overlate dine naboer en billig par ørepropper i skum med et slag.
 8. 8
  Møt tidlig til porten din. Spør ledsager for en "Gate Sjekk Tag" for barnevognen. De vil oppbevare barnevogn med bagasjen i buken på flyet, men ta det til deg når du går ut av det flyet, så du trenger ikke å bære barnet til bagasjen krav.
 9. 9
  Mens du er ved porten, spør operatøren om de vil gå ombord familier med små barn først. Dette er vanligvis en vanlig praksis, men ikke alltid. Du kan slappe av litt hvis svaret er ja.
 10. 10
  Serve din pjokk juice eller vann ved å bringe en "gjenbruke eller kaste" cup med lokk og halm. Deltagere vil gi drinker på de fleste fly, men de gir ikke sugerør eller lokk. Du kunne ha et spill som tisser deg, ham eller den fremmede ved siden av ham når han tilfeldigvis humper hans brett-bord. Vurdere å plukke opp en kopp, strå og lokk fra en konsesjon stå før ombordstigning flyturen i et knipetak.
 11. 11
  Ta med et teppe til å dekke babyen, men så snart du setter deg ned i setet ditt, be om ekstra puter og pledd. Puter er ikke elementene du vil ønske å pakke, som de er klumpete. Hvis du ikke liker tanken på barnets ansikt på flyselskapet pute, dekke den med teppe ditt hjemmefra. Armene vil trenge ekstra demping, hvis barnet ditt tar lang lur, og du kan ikke flytte.
 12. 12
  Ikke prøv å bære alt om bord vil du muligens trenger. Du kan ikke raskt eller lett få til ting under setet eller i over-head. De vil gå ubrukt og være en ubrukelig byrde å bære. Tenk minimalistisk.
 13. 13
  Reise i løpet lur tid. Noen barn sovner i et fly, ikke annerledes enn mens ridning i en bil.

Tips

 • Vær forberedt på å fjerne en sovende baby fra barnevogn til å passere gjennom sikkerhetskontrollen. Barnevogner må være røntget uten babyer.
 • Be om å bruke et antihistamin. Ved hjelp av et antihistamin kan bidra til å forhindre ørene fra dukker og verkende. Følg din medisinske leverandørens anbefalinger.
 • Sykepleier eller flaske mate babyen under take-off og landing. Dette bidrar til å hindre øresmerter.
 • Besøk www.tsa.gov og flyselskapets hjemmeside for mer reiseråd. Noen i utlandet flyreiser gi bassinets for spedbarn.
 • Flight magasiner og kataloger er gratis. Ingen bør klage hvis du bruker dem for origami, I-Spy, eller judt kruseduller med barnet ditt.
 • Ikke glem å ta et bilsete med mindre du har arrangert for å ha en på din destinasjon.
 • Hvis du planlegger å reise mer enn tre eller fire ganger i året med fly, kan det være lurt å investere i en barnevogn som konverterer til et bilsete, som dette produktet heter "Sit-n-spasertur". De vognen hjul trekke opp inn i bunnen av setet og håndtakene kollaps. Det er FAA godkjent for bruk i fly, men husk at du må betale for et sete da, og overraskende, betyr FAA godkjennelse ikke garantere stolen passer inn i setet du kjøper!
 • Bruk en bæresele med rikelig med ryggstøtte, som Manduca myk strukturert transportør, slik at du har hendene fri til å bære bagasjen.