Wkino

Hvordan å ha en god dag


Har du vært en vanlig offer for forferdelige dager som involverer tråkke på tannkjøtt, fugler bæsjer på deg, og biler spruter søle over hele garderoben din? Vel, med denne artikkelen, kan du ha en utmerket dag med minimal innsats.

Trinn

Hvordan å ha en god dag. Begynn dagen med et glass vann.
Hvordan å ha en god dag. Begynn dagen med et glass vann.
 1. 1
  Smile og være snill. Ved å gjøre dette vil du utstråle en positiv bølge og tiltrekke seg folk. Hjelpe andre i nød, kanskje donere penger til veldedighet, gjøre samfunnstjeneste som hjelp til hjemløse shelters, eller bare være en skulder å gråte på. Menneskene rundt deg vil mate på energien din, og vil bære den. Så hvis du viser en solrik disposisjon, vil folk rundt deg føler deg bra også.
 2. 2
  Utøve. Yoga er en god form for avslapping, meditasjon og trening. Det er best å ta profesjonelle leksjoner som det vil holde deg motivert. Dette vil trolig være mest underholdende i morgen eller på slutten av dagen. Også vurdere å ta pilates som også beroliger kroppen din i en beroligende, sunn måte.
 3. 3
  Ha en god natts. På den måten du våkner opp og føler seg frisk og energisk. Sove minst åtte timer i døgnet. Visste du at forskere har bevist at å miste bare 20 minutter med søvn kan få ned en A + student til en C? Det betyr mindre konsentrasjon, mindre energi, og at groggy følelse. Det er hvor mye søvn er viktig for menneskekroppen. Det er lettere å gå i dvale tidlig enn våkne opp tidlig, så hvorfor ikke gi det et forsøk?
 4. 4
  Begynn dagen med et glass vann. Å være hydrert kan føle deg mye bedre, og det er en flott måte å starte dagen. Pluss å drikke mye vann er bra for huden din.
 5. 5
  Begynn dagen med en fin dusj. Bruk din favoritt såpe og får virkelig ren. Sørg for at du har et håndkle klar for når du kommer ut av dusjen. Sett de klærne som du kommer til å ha i tørketrommelen i ca 3 minutter, slik at de er varm når du setter dem på. Gjør deg klar for dagen.
 6. 6
  Spis frokost. Gå på Google og finne noen oppskrifter. Det er massevis av raske og enkle, men akk-så-velsmakende og sunne oppskrifter tilgjengelig! Frokost er dagens viktigste måltid av dagen-ha en god frokost betyr masse energi og hjernen din vil fungere bedre. Husk å holde det i moderasjon og gi deg selv tid slik at du ikke vil bli sent. Og prøver å ha variasjon, kan det samme cold kornblanding hver dag bli monotont og kan legge tungsinn på dagen.
 7. 7
  Inviter venner over, snakke og slappe av. Gjør noe som du liker å gjøre og ha en.
 8. 8
  Være spontan. Noen ganger gjør noe nytt eller forvilla ut av rutinen kan gjøre dagen mye mer spennende. I dag trenger ikke å være bare en annen dag, så la deg selv og gjøre det så unike som mulig. Dette inkluderer å følge dine luner. Å gjøre det uventede kan hjelpe krydre dagen din og legge til noen interesse.
 9. 9
  Ikke konsentrere seg om det negative. Det vil alltid være noe som du kan finne som vil bry / irritere deg. Du må bare overse disse tingene eller akseptere at de finnes, og det er bare sånn det er. Konsentrer deg om de gode tingene som skjer og ikke la deg bli såret av noe noen sa eller gjorde. Prøv å ikke sammenligne deg med andre, da dette bare vil føre til skuffelse og følelsen av aldri å være fornøyd med god selvtillit.
 10. 10
  Gjør noe du er redd for. Enten det er strikkhopping eller bare å ringe en ny venn, la deg gjøre noe du frykter å gjøre. Du vil føle deg stolt av deg selv senere for å oppnå det, og bli mer trygg på dine gjerninger. Husk, alt er mulig så lenge du tror.
 11. 11
  Selv om du ikke føler for det, prøver å være hyggelig mot alle. Som gir ut "jeg er en person du ønsker å vite!" signal.
 12. 12
  Smile. Du ønsker lykke til utstråle og innflytelse andre.
 13. 13
  Gjør det som er nødvendig først. Ignorer eksterne distraksjoner, med mindre den voksne lærer noe / snakker. Fullfør den viktigste oppgaven først, deretter de mindre tingene.
 14. 14
  Ha respekt, og ha gode manerer. Som å være positiv, prøver å være en god person og ikke ødelegge et øyeblikk for mennesker. Bare gjør det rette, selv om de synes det er galt, vet du det er til det bedre.
 15. 15
  Tålmodighet. Tiden for alt vil komme, bare venter er litt vanskelig å holde. Det er naturlig å være litt utålmodig, men tving deg selv til å bare stoppe, og roe ned og se på hva som er gjeldende. Hvis du ikke kan få ut budskapet ditt, finne ut om det er viktig, så gå videre.
 16. 16
  Bak kulissene. Når du vet hva dere gjør de riktige tingene, kan du merke 90% av andre er irriterende, mener, sladder, osv. Så, hvis du sammenligner deg med andre, noen ganger kan det føles bedre å vite at du er moden, og at det alltid noen mer heldig eller uheldig enn deg.
 17. 17
  Balansere. Gjennom hele dagen, vil gode og dårlige ting skje. En dag kan aldri være helt bra, eller dårlig. Streve for å gjøre en dag bedre, betyr ikke alltid å føle seg mer godt, enn å tilpasse seg de nye og ubehagelig aspekter. Å ha en god dag, er å ha det bedre, gjøre det som er rett, og tips to.
 18. 18
  Uselviskhet. Selvfølgelig din helse kommer først, men annet enn det, bidra til andre, og gjøre dem glade, og de vil bli avløst av din innsats. Husk, de bare trenger / vil ha det de kan få fra deg.
 19. 19
  Force. Prøv å gjøre deg gjøre det rette. Glem alt stress og distraksjoner på situasjonen, og bare gå videre for å gjøre det som er nødvendig med en gang.

Tips

 • til musikk. Pass på at det ikke er så høyt at det blir overveldende. Prøv å holde det avslappende.
 • Planlegge eller tenke på noe du gleder deg til.
 • / Noen.
 • Legge mer vekt på utseendet ditt å øke selvtillit og øke selvtilliten.
 • Spis en god frokost det vil gjøre at du føler deg bra og energisk for dagen.
 • Omgi deg med venner som trøste deg.
 • Vær ærlig med andre. Fortell noen hvordan du føler deg.
 • Ikke dvele ved fortiden. Fokus på fremtiden. Vær positiv!
 • Mimre om gode minner du har.
 • Alltid gjør det du føler er riktig... du vil bli en bedre person for det!
 • Vaske huset dagen før.
 • Gå til biblioteket / bokhandel og få en bok.

Advarsler

 • Ikke satt dine forventninger for høyt. Husk at verden ikke får memo at du vil ha en god dag, må du gjøre det selv. Og hvis du setter dem for høyt, kan dagen ikke muligens leve opp til det.
 • Ikke bruk sverger words.The verden kan leve uten dem.
 • Ikke drikk alkohol eller gjøre noen rusmidler. Du kan være mye lykkeligere og har virkelige moroa uten å ty til "kunstige høyder."