Wkino

Hvordan få noen til å snakke med deg

Enten du trenger å bryte isen eller reparere et forhold, vil denne artikkelen vise deg hvordan du kan få en person til å snakke med deg

Trinn

Hvordan få noen til å snakke med deg. Være imøtekommende.
Hvordan få noen til å snakke med deg. Være imøtekommende.
 1. 1
  Være imøtekommende. Ingen vil prøve å snakke med deg hvis de tror du ikke ønsker å bli snakket til. Så kringkaster at du ønsker å snakke ved å sørge for kroppsspråk er åpen. Dette betyr:
  • Smile.
  • Lag øyekontakt og erkjenner den andre personen.
  • Uncross armer og ben.
  • Slå opp og rundt på verden
 2. 2
  Har noe interessant på deg. Dette elementet av interesse kan være en gal ring, en interessant bok, eller en kul hårklipp. Disse tingene gjør det enkelt for folk å ha noe å snakke med deg om. Sørg for at det er hensiktsmessig for situasjonen: du ønsker ikke å være den personen med kul hårklipp på en bank konvensjonen.
 3. 3
  Innse at du vil sannsynligvis nødt til å gjøre det første trekket. Folk er ikke tankelesere, så fordi du er den som ønsker å snakke, er ballen i retten din.
 4. 4
  Vet hvorfor du ønsker å snakke med denne personen. Før du nærmer deg noen å starte en samtale, har det klart i tankene dine hva du ønsker å komme ut av det. Dette hjelper deg å unngå vanskelig pauser og gir deg et kart over hvor du ønsker å styre samtalen. Hvis du bare ønsker å snakke med en fremmed, det er ikke en dårlig idé å si på forhånd, "Jeg trodde den måten du hjalp den gamle damen krysser gaten var så interessant, og jeg ønsket å møte deg." Denne måten, hvis samtalen bukter seg, ikke den andre personen ikke trenger å lure på hva du ønsker fra dem.
 5. 5
  Nærme den andre personen med positivitet og uten forventninger. Uansett årsak er at personen ikke er for tiden snakker til deg, heve du sjansene dine for å ha et positivt samspill om dere hilser den andre personen med et smil og et vennlig ord. Det har vist seg at folk har en tendens til å speile hverandre, så startet med et passende kompliment og et smil vil trolig sette den andre personen rolig.
 6. 6
  Hvis den andre personen ikke ønsker å snakke, gå bort med et smil. Det er viktig ikke å nærme seg noen med forventninger fordi at personen kunne ha vært i en bilulykke eller bare være opptatt, så de kan ikke være mottakelig for å snakke på den tiden. Grunnen til at de ikke ønsker å snakke kunne ha noe å gjøre med deg. Hvis du gange med et smil, vise deg klassen og selvtillit, men likevel la døren stå åpen for å snakke med denne personen på et annet tidspunkt eller sted hvis du må. Dessuten, hvis du ønsker å snakke med noen, men kjenner igjen fra begynnelsen det er hver persons rett til ikke å snakke, du er mindre sannsynlig å ha dine følelser såret hvis de gir deg en kald skulder.
 7. 7
  Vis interesse for den andre personen før du kommer til poenget ditt. Selv om du ønsker å løse en tvist med en venn, ville det være uhøflig å si "Hei, hvorfor ikke du kommer til mitt parti i går?" Vis interesse for den andre personen til å sette dem på brukervennlighet. Her er noen ideer om hvordan du gjør dette:
  • Kommentar til dine omgivelser. Hvor enn du er, det er noe interessant som skjer. Kommentere hvordan overfylt parken er den dagen eller hvordan prisen på kalkun har eksplodert. Uansett hva du er begge for tiden opplever er god småprat fordi det er noe du har til felles.
  • Foreta nødvendige observasjoner om den andre personen. Kanskje de er de med en kul hårklipp eller interessant bok. Spør om det fordi folk elsker å snakke om seg selv og det er en god måte å bygge rapport.
  • Spør åpne endte spørsmål og følge opp spørsmål. Personen kan være sjenert, eller bare ikke en god samtalepartner, så spør om de liker sushi kunne stenge samtalen ned med et enkelt ja eller nei, mens spørre hva de tenkte på denne nye sushi restaurant at dere begge tilfeldigvis sitter i er en bane til en lengre svar og dypere samtale.
 8. 8
  Kom til poenget. Når du har etablert en rapport, er det hensiktsmessig å spørre personen hva du opprinnelig ønsket å spørre. hvis du formulerte målet ditt klart før du begynner å snakke med denne personen, kan du si det akkurat slik du har formulert det i hodet ditt: "Jeg ønsket å få din mening om hvor du ser markedet går," eller "jeg har ante noen spenning mellom oss og lurer på om det er et problem jeg er uvitende om. "
 9. 9
  Bøye seg ut grasiøst. Når samtalen er over, er det høflig å takke personen for sin tid, eller uttrykke at du fikk noe ut av samtalen. Hvis dere to skal bo i samme område etter at samtalen er over, kan du fortsatt gjøre dette, bare la døren stå åpen for å snakke igjen hvis du må. Her er noen eksempler:
  • "Jeg kommer til å mingle litt mer. Jeg har virkelig likte å møte deg. Jeg vil sende deg og kanskje vi kan fortsette denne samtalen en annen gang."
  • "Takk for ditt råd på månestein, og lykke til med resten av forskning."

Tips

 • Hvis du venter til det er en veldig viktig person du ønsker å nærme seg å prøve disse teknikkene, vil du sannsynligvis snuble og bli vanskelig. Tilnærming så mange mennesker som er praktisk å praktisere disse trinnene, slik at du kan nærme seg noen greit når det teller.
 • Husk at hvis du sier du kommer til å ringe eller e-post noen, må du følge med og faktisk gjøre det.
 • Hvis du er fast bestemt på å ha noen andre å snakke med deg først, plassere deg selv i situasjoner der small talk er normal: venter på kollektivtransport eller i en park eller på en konvensjon. Du har en mye større sjanse for å bli snakket til der enn i en super marked hvor alle har en oppgave og et mål, og er ivrig etter å gå videre med dagen sin.

Advarsler

 • Ta hensyn til andre. Hvis du ser noen er opptatt eller opprørt, ikke prøv å tvinge en samtale på dem. Selv om de er villige til å gjøre små snakke, ikke ta opp for mye av tiden deres. Hvis de ser ut som de er lei, bøye seg ut grasiøst.
 • Aldri snakke dårlig om en tredjepart for å bygge rapport, selv om du "tuller". Det kommer av som mener og uhøflig, og du vet aldri om personen med de latterlige sokker er samtalepartneren din bror. "Vitser" om personen du nå snakker med er også upassende.