Wkino

Hvordan bruke loven om tiltrekning suksess

Hele livet ditt vil endre seg dersom du slutte å fokusere på hva du frykter og hva du ikke vil, og du begynner å fokusere på hva du vil ha. Hele livet ditt vil endre seg hvis du lære å bruke loven om tiltrekning.

Trinn

Hvordan bruke loven om tiltrekning suksess. Du blir hva du synes om det meste, men du også tiltrekke hva du synes om det meste.
Hvordan bruke loven om tiltrekning suksess. Du blir hva du synes om det meste, men du også tiltrekke hva du synes om det meste.
 1. 1
  Du blir hva du synes om det meste, men du også tiltrekke hva du synes om det meste.
  • Ikke tenk på hva du ikke ønsker, eller dvele ved tidligere hendelser, fordi hvis du bare tenker på alle de dårlige tingene som har skjedd med deg, eller de dårlige tingene som du tror kommer til å skje med deg, så du ' ll bare få mer av de dårlige tingene du ikke ønsker skal skje.
  • Tenker ting som: "Jeg vil ikke at dette skal skje..." eller: "Dette vil ikke skje..." eller: "Dette som skjer nå, men det vil ikke skje igjen..." er ikke akseptabelt. Du er ikke presser de dårlige forholdene vekk, eller stoppe dem fra å skje. Hvis noe, er du faktisk tiltrekke seg de dårlige forholdene til deg. Loven om tiltrekning ser at du tenker på, ikke om hvordan du ikke ønsker det, bare at du tenker på det, og loven om tiltrekning vil gi deg hva det er du tenker på.
 2. 2
  Dine følelser føre dine tanker. Dette er den vanskeligste delen for folk flest å forstå. Det er også utrolig vanskelig å lære å bruke, men det er ikke umulig, og er absolutt verdt det. Som var nettopp nevnte, er dette trinnet den vanskeligste delen for folk å lære, men det er også den viktigste delen. Bruke loven om tiltrekning til livet ditt vil være mislykket hvis du ikke vet hvordan å manipulere de vonde følelsene i gode følelser.
  • Hvis du føler deg gode følelser som glede, kjærlighet, spenning, takknemlighet, lidenskap, glede, håp og tilfredshet, så dine tanker vil være positive og positive ting vil skje med deg. Men hvis du føler deg dårlig følelser som sinne, frykt, bitterhet, depresjon, hat, hevn og skyldfølelse, så dine tanker vil være negativ og negative ting vil skje med deg.
  • Hvis du føler deg de gode og positive følelser og noe negativt skjer med deg, så du må være i stand til å kontrollere dine følelser og ikke la det negative ting som har skjedd med deg, påvirke dine følelser. Ingen kan gi deg svaret på hvordan du kan kontrollere dine følelser og holde dem positive. Du må finne ut av selv, fordi det vil være forskjellig for alle.
  • For eksempel: I morgen, hvis du starter ut å ha en god dag og så lenge du ikke tillater noe for å endre den følelsen / humør, så du vil fortsette å tiltrekke seg flere situasjoner / forhold / folk som opprettholder den glade følelsen. Samme skjer hvis du våkner opp i dårlig humør. Hvis du starter ut å ha en dårlig dag og ikke endre humøret, da vil du bare tiltrekke flere dårlige og ulykkelige situasjoner / forhold / personer.
  • Hva er i ferd med å bli sagt er svært viktig, og du må fullt ut forstå. Måten du føler er alt. Det er nøkkelen til å bruke loven om tiltrekning. Hvis det du ønsker er å være sunn, så må du føle deg som om du allerede er sunt. Som ikke ønsker å være sunn eller håper å en dag være sunn, men faktisk føle som om du allerede er sunt, selv om du ikke er det. Du må fortsette å tenke og føle på denne måten hele tiden. Du må forplikte seg til følelsen av allerede å være sunn. Hvis du ikke forplikte seg til det, så vil det være bortkastet tid og ingenting vil endre seg.
  • Hvis det du ønsker er noe håndfast som en ny bil, så må du føle deg som om du allerede har den nye bilen. Ikke ønske du eide bilen eller håper at en dag vil du til slutt eier bilen, men faktisk følelsen som om du allerede eier den bilen, selv om du ikke eier den. Du må fortsette å tenke og føle på denne måten hele tiden. Du må forplikte seg til følelsen av allerede å ha den nye bilen. Hvis du ikke forplikte seg til det, så vil det være bortkastet tid, og du kan like godt bare gå tilbake til ønsker og håper du hadde den bilen og aldri gjøre noe med det.
  • Når du innser at måten du føler er alt og du begynner å sende dine tanker basert på hvordan de føler, litt etter litt kan du finne følelsen plassen av hva det er du ønsker, og det vil manifestere inn din erfaring.
 3. 3
  Begynne å snakke om hva du vil med andre og melde dem i din drøm, ditt ønske, din ønsker. Begynner å snakke som om det du ønsker er allerede kommer til deg, eller er allerede en del av opplevelsen.
 4. 4
  Husk "jeg er..." er en kraftig kreativ uttalelse. Det er en erklæring. En erklæring begynner prosessen med å lage. Pass uansett følger "Jeg er..." er faktisk hva du vil ha i bedriften og å videreføre inn i fremtiden. Også lage dine uttalelser konsis og presis. Sette det i et nøtteskall. Ikke legg til hva du vil at alle grunnene til at du ikke kan ha det, (det vil si, "Jeg vil ha en ny bil, men jeg har ikke råd til det). Istedenfor bare å angi hva du ønsker (" Jeg vil ha en ny bil. ") uten kvalifiseringskamper, ikke men, nei fordi, ren og klar.
 5. 5
  Ta inspirert action som justerer du med det du ønsker. Hvis du ønsker en ny jobb, en mer tilfredsstillende, mer spennende, vil bedre betale, tenke på det og snakke om det ikke komme deg dit. Du MÅ ta affære som forteller universet som du ønsker den jobben. Begynne aktivt å lete. Knytte kontakter. Snakk om hva du vil i en jobb. Fortell dine venner og familie hva du gjør. Støtt ønske med handling. Manifestasjon av hva du ønsker kommer mye raskere og helt når du står ved dine ord. Stå på integritet. Gjør hva du sier du skal gjøre. Vis universet at du er en kraftig skaperen ved å være det du sier at du ønsker å være.

Tips

 • Det har blitt bevist vitenskapelig at en positiv tanke er hundre ganger kraftigere enn en negativ tanke.
 • Hvis du ønsker en mer detaljert forklaring på hvordan man skal oppnå den følelsen av "allerede har det", gå her http://www.moviewatch.in/watch-4763-The-Secret og se filmen. Det vil gi deg tips om hvordan du bedre kan anvende trinn 2.
 • Mange mennesker føler stakk av sine nåværende omstendigheter, men dette forholdet er bare deres nåværende virkelighet. De begynner å føle seg fast fordi de begynner å tenke de samme tankene om og om igjen og om igjen, slik at de får de samme resultatene om og om igjen og om igjen. Det de ikke vet er at de kan endre sin nåværende situasjon hvis de finner en måte å nærme seg så ille forhold gjennom et annet ståsted. Ingen kan lære noen hvordan å gjøre dette, fordi det vil være forskjellig for hver person og hver situasjon, men det hele koker ned til å ikke la noe endre dine positive følelser til negative følelser.
 • Noen mennesker kommer til å tenke at loven om tiltrekning er en haug med tull, at det er bortkastet tid og energi. Men loven om tiltrekning er tydelig overalt, hvis du forstår hva det er du leter etter. Det er ditt valg om du tror det faktisk fungerer, og du ønsker å bruke det ditt liv, ikke la andre ødelegge det for deg fordi de ikke forstår det.
 • Være lykkelig og være nyttig og omsorg for de rundt deg.

Advarsler

 • Vær forsiktig med hva du fokuserer på, hva du ber om, for du bare kan få det. Pass på at du virkelig vil ha det du er fokusert på.