Wkino

Hvordan å få livet tilbake i orden

Hver gang i tvil, til mennesker all på tvers denne enorme, folk-filled planet resort bøying ute av form i stedet for å myndiggjøre oss selv å komme opp og plukke oss selv up! Selv om det ikke er veldig sunt for deg, det er akkurat det vi gjør! Menn og kvinner likt gjør dette også, så du har ingenting å skamme seg over. Nå har du mulighet til å erobre følelser og indre negativitet! Denne guiden vil foreslå måter du få kontroll over livet ditt igjen. Jeg fikk tilbake livet mitt i orden, og du kan få din tilbake også.

Trinn

Hvordan å få livet tilbake i orden. Få kvitt den negativitet i livet ditt.
Hvordan å få livet tilbake i orden. Få kvitt den negativitet i livet ditt.
 1. 1
  Få kvitt den negativitet i livet ditt. Sette familie og venner som tar for mye negativitet mot deg på fryse for nå. Ikke start noen problemer med dem, men være mindre avhengige av dem. Også kutte ned på negativitet selv! Når du tenker noe negativt, sier til deg selv: "Det er negativt og unødvendig." Holder å si at til deg selv før hjernen stopper helt.
 2. 2
  Kutt ned på unødvendige aktiviteter for å frigjøre tid. Enhver aktivitet som ikke produserer et håndgripelig resultat eller lede deg til suksess du kan sette på fryse. For eksempel kutte ned på en film eller gå på datamaskinen for å gå på AIM halvparten så ofte ville nok. Men vær forsiktig med å velge hvilke ting i livet ditt er viktig for deg og som ikke er. For å unngå vanlige feil, først lage en liste over ting (på papir!) Som du vanligvis gjør på en daglig og / eller ukentlig basis og sette hvor mye tid du bruker på hver aktivitet. Deretter tar elementene på denne listen og lett krysse av de tingene som er ubrukelig i livet ditt og du tilbringer for mye tid på. For eksempel, hvis du ser på TV for fem timer om dagen, er du definitivt kaste bort litt tid i livet ditt. Hvis det har noe å gjøre med en annen person, spesielt familie, kunne ikke krysse den av som gjør dette påvirke den andre personen dårlig. Deretter se på alle de tingene du krysset av og deretter på de tingene du fortsatt har på den andre listen. Virker dette fornuftig? Kan du leve uten de tingene du krysset ut? Vårt hovedmål er å få deg til å slutte å bruke for mye tid på unyttige ting.
 3. 3
  Lag en ukentlig mål liste med tre farger.
  • En svart prioritet ville være noe som må gjøres på en bestemt dato og tid, uten unntak.
  • En rød prioritet ville være noe som må gjøres innen utgangen av dagen.
  • En oransje prioritet ville være noe som har å bli gjøres i løpet av mindre enn 1-7 timer. Ikke se forbi syv dager til prioriteringer er oppfylt.
 4. 4
  Kjøp et par hundre kartotekkort, eller 2-3 pakker. Holde minst en halvdel av en pakke med deg hele tiden. De er verdifulle i sosiale arrangementer og tillate deg å fange ideer på papir, så du vil aldri glemme noe. Å vite at alle dine problemer er i lommen vil ta bort stresset fordi du kan slutte å tenke på dem og begynne å tenke på andre viktige ting.
 5. 5
  Organisere de fleste av dine computer filene inn 5-15 mapper for å sørge for at du har dine digitale prioriteringer rett. Eksempel mapper: Arbeid, skole, forskning / Reading, Personal Writings, Ukentlig mål, musikk, bilder, påminnelser.
 6. 6
  Skriv ned ti styrker du har og hvordan du kan bruke dem til din fordel. Skriv ned 10 svakheter du har og hvor du kan forbedre dem. Prøv å forbedre deg selv litt hver dag, men samtidig holde dette sitatet i bakhodet: "Complete perfeksjon er lykke, men når perfeksjon blir møtt med menneskelighet, er det ubrukelig." Aldri bruke ordet "perfekt". Bruk "forbedret" i stedet. Prosessen med forbedring er treg, men hvis du prøver å forbedre deg selv hver dag, i seks måneder, vil den neste liste du skriver være svært forskjellige.
 7. 7
  Bygge selvtillit. Ikke sammenlign deg med andre mennesker, og ikke begrense deg til standarder for konsensus. Til en viss grad, glem fordømmende fremmede og gi deg nok plass til å vokse.
 8. 8
  Foreta fysiske endringer for å minne deg selv at du er en ny person. En hårklipp og nye klær ville nok. Også rense deg åndelig og mentalt å begynne en varig ny livsstil. Meditasjon er en god måte å gjøre dette.

Tips

 • Tilbring 10-20 minutter en dag å tenke på hva du gjorde, hva du gjør, og hva du vil gjøre. Tenk på måter å spare penger, bli sunnere, og forbedre deg selv. Ikke bruke noe mer enn 20 minutter om dagen tenkning, ellers som vil føre til utsettelse. Prøv å tenke i løpet av nedetid som venter på en linje eller ri en buss.
 • Å ha selvdisiplin vil være nyttig.
 • Selskap med venner og urtemedisiner er perfekte løsninger på stress.

Advarsler

 • Ikke mist motet for tidlig. En endring i livsstil kan starte over natten, men kan ta lang tid å fullføre.
 • Ikke gi deg selv urealistiske forventninger. Å gi deg selv en altfor travle timeplan med umulig mål vil bare føre deg inn i en tog-vrak.
 • Det eneste å frykte er frykten selv. Stopp redd og begynne å handle. Fear vil ikke eliminere problemer eller stoppe dem skjer, men det vil forverres dem
 • Aldri gi deg selv noen unnskyldninger. Du vil bare bli juks selv.
 • Husk at alle mennesker er forskjellige. Hvert menneske er ikke garantert noe utenfor hva de gjør for seg selv.
 • Ikke ta noen av mine forslag til en ekstrem.