Wkino

Hvordan unngå å bli overveldet av informasjon

Livet kan kaste utfordringer på deg hver dag, men du må bare være klar over hva som er viktig i livet. Hvis du har en familie, og du har kreditt problemer, som kan festes med mange ulike programmer tilgjengelig for å få deg ut av gjeld. På samme tid, kan du også holde fokus på familien din. Ikke la noen en situasjon få deg ned, vil det alltid være problemer i livet, alltid.

Trinn

Hvordan unngå å bli overveldet av informasjon. Se på all informasjon / problemer presentert for deg i en rolig tilnærming.
Hvordan unngå å bli overveldet av informasjon. Se på all informasjon / problemer presentert for deg i en rolig tilnærming.
 1. 1
  Se på all informasjon / problemer presentert for deg i en rolig tilnærming.
  • Tenk på det som noe verdt tiden din. Hvis du umiddelbart klassifisere det som noe vanskelig eller vanskelig, tenker hjernen din av det i en stressende måte, noe som gjør ting enda vanskeligere å forstå.
 2. 2
  Finne hvilken som er viktigere enn de andre.
  • Fremheve viktige notater. Prøv å ikke overdriv det selv-dette kan forvirre ting enda mer.
  • Også prøve å knytte ulike farger for ulike emner. Ikke imidlertid gjøre det for rainbowy eller selv de enkleste notater vil LOOK kompleks.
 3. 3
  Lag en liste over dine problemer / informasjon du har fått og virkelig bestemme om det er verdt å bli stresset over. Kaste bort dyrebar tid over ting som ikke betyr noe ikke kommer til å få deg overalt.
 4. 4
  Ta problemene hodet på en av gangen. Tenk på det som noe midlertidig og forbigående. Da det ikke ville virke som en så langvarig problem.
 5. 5
  Skriv ut en plan. Organiser fikse problemene dine rundt din hverdag.
  • Mind-mapping fungerer veldig bra å huske info og formler. Gjøre dem morsomme og kreative. Ikke føl deg dårlig for å legge til smilefjes her og der. Bare ikke gå av kruseduller tull i dine Geografi notater.
  • Bruk en planlegger. De fleste skolene gi planleggere for studenter, men hvis du ikke har det, få tak i en ASAP. Planleggere vil gjøre livet virker mye mer organisert. Tro det eller ei, å skrive ned ting vil gjøre at du føler at du har * forstått * hva er det du skrev ned.

Tips

 • Hvis du ønsker å huske noe lettere, prøve å gjøre yoga. Det kan virke rart i begynnelsen, men dette virkelig bidrar til å holde deg fokusert (og avslappet!).
 • Når et problem blir presentert for deg, bare ta det på strak arm. Hvis du vet at du ikke kan gjøre noe med det i øyeblikket, ikke la det plage deg til du kan ta det opp riktig.
 • Det er OK å be om hjelp når du trenger det, ikke vær redd for å gå til noen for å få hjelp.
 • Alt kan fikses over tid, er det ingen grunn til å stresse over det. Understreker kan bare gjøre problemet verre.

Advarsler

 • Hvis du prøver å ta på seg mer enn ett problem om gangen, vil du få enda mer overveldet enn du var da du først fant ut om problemene.
 • Ikke overse problemene! Du må møte dem eller de vil bare bli verre. Aldri hoper seg opp arbeidet. De tappe deg ut for energi, tid og tålmodighet hvis du gjør det i siste øyeblikk.