Wkino

Hvordan å ha en balansert livsstil

"Lykken er ikke et spørsmål om, men av balanse og orden og rytme og harmoni." - Thomas Merton. Lykke kan bare oppnås hvis det er en balanse mellom det fysiske, det mentale, det åndelige og det sosiale / emosjonelle. Men gjør intensiteten hjelpe på anledningen.

Trinn

Hvordan å ha en balansert livsstil. Finne tid til å slappe av.
Hvordan å ha en balansert livsstil. Finne tid til å slappe av.

Fysisk

 1. 1
  Få tilstrekkelig. Regular,,, eller turgåing er eksempler. Med mindre du er deaktivert i så fall kan du lære en modifisert øvelse diett.
 2. 2
  Få tilstrekkelig. Ca åtte timers søvn hjelper kroppen reparere seg selv. Du kan selv trenger mer eller mindre, som søvn krav varierer mellom mennesker.
 3. 3
  Spise sunnere. Se på nettet og finne maten pyramide, og deretter prøve å balansere kaloriinntaket ditt med treningen. Det finnes flere konkurrerende mat pyramidene, så velg en eller to fordi etter alle av dem ville være for vanskelig.
 4. 4
  Finne tid til å slappe av. Bare legge seg ned og tenke over hva du gjorde før du begynte å slappe av. Tenke eller ta opp en avslappende hobby som å sitte eller sove.
 5. 5
  Plukk en hobby som du liker. Hobbyer kan motvirke daglig stress. Med mindre hobby er stressende, som basen-hopping eller selvskading. Du kan prøve å samle modelltog eller frimerker.

Mental

 1. 1
  Planlegge ut dagen, og fastsatte mål. Men ikke stress ut hvis du ikke oppnå alt akkurat slik du har planlagt. Være fleksibel og prøve ulike tilnærminger til målene dine. Husk, noen ganger livet skjer, og du har kanskje ikke tid til alt. Bare være produktiv i den tiden du har.
 2. 2
  Skrive, men holde det positive. Ingen negative tanker. Hvis du har negative tanker, ikke skrive dem ned. Finn noen du kan ventilere negative tanker til - later til å være glad hele tiden vil gjøre noe godt for deg i det lange løp.
 3. 3
  Finn ut og utvikle dine talenter. Gå ut og gjøre aktiviteter for å finne hva du liker og deretter forfølge en eller to som støter fancy. Hvis du gjør tre av dem som vil bli for stressende.
 4. 4
  Hold en dagbok eller journal. Dette ville være et godt sted å skrive ting. Men husk, ingen negative tanker.
 5. 5
  Les. Prøv klassikere som Shakespeare, Jane Austen, Montaigne, Proust, eller Tolstoy. Hvis du ikke er glad i dem, prøv avisen, en fantasy-roman, bibliografi, eller mysterium. Det finnes noe for alle Sjekk ut ditt lokale bibliotek for å teste vannet.
 6. 6
  Prøv å sette mål som er rimelig å oppnå. Urimelige mål er hardere og vil trolig bare føre til skuffelse.

Åndelig

 1. 1
  Be effektivt eller meditere og lære ulike typer asana, for eksempel: den lotus, liket, treet, nedadgående hund, slangen, etc.
 2. 2
  Kommunisere med naturen. Gå utenfor, vandre, gå camping, eller har fisketur. Du kan finne deg selv gjør det meste av snakkingen.
 3. 3
  Hvis du er religiøs, studere bibelen, koranen, Geeta, Ramayana, guru stipend sahib noen salmer, etc. Lær om himmelen og Jesus Kristus, Muhammed, Buddha, etc.

Sosiale / emosjonelle

 1. 1
  Gjør en for andre mennesker.
 2. 2
  Samarbeide med andre mennesker som du møter.
 3. 3
  Lytt til andre mennesker. Det er forskjellen mellom bare å høre ordene og faktisk betaler oppmerksomhet og til dem.
 4. 4
  Synergize gjensidig fordelaktig kompatibilitet av elementer, eller.

Material

 1. 1
  Få en god utdannelse. For å få en god selvbærende jobb, mestre ferdigheter som er nødvendige for avansement din. På den måten vil du ikke være avhengig av noen andre.
 2. 2
  Jobben må være den du elsker. "Elsker det eller la den være."
 3. 3
  Penger er ikke så viktig. Lykke er det viktigste. Husker folk på Forbes 100 er ikke lykkeligere enn vanlige folk.

Tips

 • Leve i nuet. Aldri leve i fortiden eller fremtiden, bare gjør hva du vil akkurat i det øyeblikket, for fortiden kan ikke endres, og fremtiden vil uunngåelig bli til stede.
 • Tenke positivt uten neis eller ikke er, i stedet for "Jeg vil ikke svikte," tenker "jeg vil lykkes." Det er bedre.
 • Pass dine egne saker, og holde tankene bort andre menneskers daglige liv.
 • Tvangstanker kan være en indikasjon på at du ikke leve et balansert bor siden du er avhengig av at ting skal være lykkelig. Hvis du bor et balansert du vil finne glede i alt du gjør. Noen litt mer enn andre, men din lykke vil stamme fra innsiden av deg, og ikke fra eksterne kilder.