Wkino

Hvordan å dyrke korn fra frø

Corn er lett å vokse fra frø. I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig å kjøpe eller transplantere frøplanter. Her er hva du trenger å vite for å komme i gang.

Trinn

Hvordan å dyrke korn fra frø. Gjennom informasjonen tilgjengelig om mais og klima.
Hvordan å dyrke korn fra frø. Gjennom informasjonen tilgjengelig om mais og klima.
 1. 1
  Gjennom informasjonen tilgjengelig om mais og klima. Corn er en varm sesong plante, lett dyrkes i de fleste klima. Konsultere frø eller pakke, og statlige eller lokale landbruk avdelinger. Utbruddet av planting varierer etter geografisk område i USA, så vet litt om klima vil tillate deg å velge hvilken type mais som passer best for din region.
 2. 2
  Forberede jorda. Steinete jord, kan være mindre gunstig for skikkelig rot utvikling. dypt nok seng for korn til rot. Husk at mais trenger en betydelig root system for å støtte plante vekt, høyde, inklusive ekstraomganger stress fra de ørene av mais. Som med de fleste planter i en mat hage, er det best å endre jord med gjødsel, kompost eller lignende.
 3. 3
  Space frøene og rader riktig. Rad mellomrom bør være 36 ", og frø mellomrom per rad bør være 36" også. Avstandsstykket er kritisk fordi kornet trenger andre planter å pollinere for å produsere aks. Corn trenger minst 4 til 6 rader for god pollinering, 8 til 12 rader er bedre, selv i et hjem hage, hvis mulig.
 4. 4
  Husk reglene for voksende korn: kne høye etter fjerde av juli. Bruk frøet guide til å plukke en tidsramme for innhøsting. Sjekk noen ører tilfeldig fra flere rader, etter peeling skrelle tilbake for å se etter modenhet, og høste beredskap.
 5. 5
  Vann kornet som trengs for klima for å holde det vått. Det er all right hvis mais tørker ut mellom vanning. Planting i furer vil gjøre vanning enklere.
 6. 6
  Bevar ekstra mais. Corn kan bli hermetisert, frosset, og vakuum forseglet.

Tips

 • Hvis du har sjansen, plukke mais tidligst du vil bruke det eller bruke kornet så snart du plukker den. Den ferskeste mais er den beste korn.
 • Voksende korn på et hjem skala er en labor av kjærlighet, men det er også veldig givende. Det er ingenting som fersk mais.
 • Hvis du ønsker søt mais (vegetabilske) være forsiktig med å plukke det for sent ellers kan det slå til mais (modne korn som er en frokostblanding beskjære og også frøet). Dette er ikke dårlig fordi du kan mølle den til å lage mel typen som hvete, og du kan bruke den til å vokse mer mais neste sesong.