Wkino

Hvordan å identifisere hickory trær

Hickory - den Carya slekten av valnøtt (juglandaceae) familie - er en baldakin treet som er utbredt i det østlige Nord-Europa, selv om andre arter av hickory har vært kjent for å eksistere i Europa, Afrika og Asia. Den hickory tre produserer en tett, sterk og støtsikre tre som vanligvis brukes til å lage verktøyet håndtak, møbler og dekorative arkitektoniske elementer. I tillegg er det mange typer av hickory mutter ettertraktet for sin særegne smak og tekstur, og mat som er tilberedt over hickory tre sies å legemliggjøre en "hickory røkt" smaken. Det er flere arter av hickory, hver med sitt eget sett med å definere egenskaper. Bruk disse retningslinjene for hvordan å identifisere hickory trær.

Trinn

Hvordan å identifisere hickory trær. Se etter lange og smale blader som vokser i en sammensatt struktur, noe som betyr flere blader ut fra hver stengel (rachis).
Hvordan å identifisere hickory trær. Se etter lange og smale blader som vokser i en sammensatt struktur, noe som betyr flere blader ut fra hver stengel (rachis).
 1. 1
  Se etter lange og smale blader som vokser i en sammensatt struktur, noe som betyr flere blader ut fra hver stengel (rachis).
 2. 2
  Mål blad med en linjal. Avhengig av art, kan en hickory pakningsvedlegget være hvor som helst mellom to inches (5,08 cm) til 8 inches (20,32 cm) lange, og de rachis kan forlenge alt fra 6 inches (15,24 cm) til 22 inches (55,88 cm) lange.
 3. 3
  Tell antall blader på en stilk. Hickory trær alltid ha et ulikt antall små blader (flygeblader) på hver rachis. Dette antallet kan variere alt 7-17 på en gitt stilken, og er avhengig av de arter som hickory.
 4. 4
  Se etter taggete kanter på bladene. Noen har skarpt spisse tenner og andre har en bredere, mer avrundede serrations.
 5. 5
  Se etter brosjyrer som vokser i par i opposisjon til hverandre, vinkelrett på stilken. Fordi det er alltid et ulikt antall brosjyrer, er det alltid en brosjyre vokser rett ut av slutten av rachis, i rett vinkel til tilknyttede brosjyrer.
 6. 6
  Se på mørk grønn til gul grønn fargen på bladene. Noen til og med ta på rød, gul, brun og / eller oransje nyanser i høst. I tillegg er visse varianter av hickory familien har to-tonet blader som er mørk på toppen og blek under.
 7. 7
  Se etter bark som danner rygger i et vertikalt mønster. Avhengig av art av hickory, kan disse rygger være grunt eller dypt, langt fra hverandre eller tett sammen. I tillegg blir noen hickory bark oppvokst på plate kanter som treet modnes, og etter hvert flak av, fra topp til bunn.
 8. 8
  Se etter en treaktig ytre skall, eller skall. Dette skrelle kan være mørk til lys brun, noen av en rekke tykkelser og kan helt eller delvis sprekke opp for å vise mutter, avhengig av art.
 9. 9
  Smak mutter kjøtt. Mange hickory trær bærer spiselig frukt (nøtter), selv om noen hickory nøtter er søte, mens andre er bitter. Vurdere smaken kvaliteter av kjernen (kjøtt) av mutteren er et nyttig verktøy for å identifisere hickory trær.

Tips

 • Identifiser hickory arter. Bruk dine observasjoner av bladene, bark, kvister, nøtter og miljø for å fastslå hvilken type hickory treet.
  • Southern shagbark hickory (Carya caronlinae septentrionalis). Den sørlige shagbark vokser i kalkstein jord. Sine brosjyrer er taggete kanter og komme til skarpe punkter, og generelt vokse fem til en rachis. Shagbark kvister er tykke og brunt, og bark er skjellete og oppvokst i kantene, noe som gir det en raggete utseende. Frukten av shagbark, som vokser til mellom 1,2 inches (3 cm) og 2 tommer (5 cm) lang, er oval og rund, og er dekket av et tykt, mørkt skall. Den shagbark mutter kjøtt er søt.
  • Bitternut hickory (Carya cordiformis). Denne arten vokser i fuktig skog, også kalt damp banker. Brosjyrer, som vokser ni til en rachis, er bred og glatt rundt kantene. Den bitternut hickory frukt vokser til å bli mellom 0,8 tommer (2 cm) og 1,6 inches (4 cm) lang, og er omsluttet av en tynn, mørk brun skall. Kjernen er bitter, som planten navnet antyder. Bitternut kvister er slanke og grønne, og har karakteristiske gule knopper. Barken på et bitternut er lys grå-brun i fargen, og revner ikke dypt nok til å flasse.
  • Pignut hickory (Carya glabra). Pignut hickory trær vokse på brede rygger. Bladene består av fem sylkvasse, taggete kanter, mørk grønn og skinnende brosjyrer på en kort rachis. Den tynne pignut skrelle er lys brun, og rund frukt, som vokser til å være omtrent en tomme (2,5 cm) lang med 0,8 tommer (2 cm) bred, er en lignende lys brun. Kvister er slank og mørk lilla til en lys grønn. Barken på et pignut er dypt innfelt og skjellete, men flasser ikke på plate kanter.
  • Kingnut (shellbark) hickory (Carya laciniosa). Den shellbark vokser i våte, bottomland skoger. Sine brosjyrer er voksaktig og mellomstore grønt, og kommer minst 9 til en rachis. På mellom 1,8 inches (4,5 cm) og 2,6 tommer (6,5 cm) lang og 1,5 tommer (3,8 cm) bred, er frukten av kingnut den største av hickory arter, og er omgitt av en tykk, mørk brun skall. Den kingnut produserer en søt kjerne. Kvistene er tykke, med runde pærer. Barken av kingnut danner lange, smale vertikale skalaer, som løsner fra toppen og bunnen.
  • Red hickory (Carya ovalis). Den røde hickory vokser i bakker og skog rygger. Sine brosjyrer er grønn og rød i fargen, slank og konisk, og vokse fem eller flere til en rachis. Kantene på de røde hickory brosjyrer er jevnt taggete, i motsetning til de skarpe tennene på pignut og sørlige shagbark. Red hickory nøtter er en tommer (2,5 cm) til 1,2 inches (3 cm) lang og 0,8 cm (2 cm) bred, rund, lys-brun og tynn avskallede, og har en søt smak. De skall er tynn og mørk brun. Red hickory bark er grov og dypt rillet i smale vertikale striper, men barken ikke skala eller flasse.
  • Shagbark hickory (Carya ovate). Shagbark hickory trær vokse i en rekke miljøer, selv om de trives i drenert områder. Flygeblader er lys grønn, kort og avrundet, med spisse tupper, og generelt vokser fem eller syv til en rachis. Nøtter av en shagbark hickory er 1,2 inches (3 cm) til 2 inches (5 cm) lange, lys brun, tynn skall og søte smaker, og er omsluttet av en tykk, brun-svart skall. Som navnet antyder, er shagbark treet preget av tykk, skjellende bark, noe som gir stammen en raggete utseende.
  • Sand hickory (Carya Palida). Sanden hickory har matt, lys grønn, smale, spisse og glatte kanter flygeblader. Nøttene er den minste av hickory artene, i snitt bare 0,5 tommer (13 mm) til 1,45 inches (37 mm) lange, med tynne skall og skjell og lyse mutter kjøtt. De er også rund i formen og dekket med fine hår. Mutteren kjøtt av en sand hickory er søt. Sand hickory bark er relativt glatt, og danner et nettverk av komprimert grunne furer.
  • Mockernut hickory (Carya tomentosa). Mockernut hickory trær vokser i tørt land, i skråninger og rygger. Flygeblader er voksaktig, middels grønn, bred og avrundet, og vokse 7 eller mer til en rachis. Kantene på mockernut brosjyrer er mykt taggete, med kjedelig kanter tenner. Frukten av mockernut er relativt liten, bare 1,5 inches (3,8 cm) til 2 inches (5 cm) lang, og inneholdt av en tykk, mørk brun skall. Mockernut bark er preget av dyp, furer vertikal som er nær hverandre. Barken kan også begynne å furl på kantene og flake bort som mockernut når full modenhet.