Wkino

Slik holder gul jakke veps bort

Finne en måte å bli kvitt dem uten kjemikalier er utfordrende fordi du ønsker å bli kvitt dem en gang for alle. Så hva kan du gjøre for å bli kvitt veps naturlig uten å skade din familie eller miljø? Her er noen uvanlige måter å gjøre jobben. Disse metodene er ikke vitenskapelig bevist, men folk som har brukt dem har sett gode resultater.

Trinn

Slik holder gul jakke veps bort. Hold mat kilder, spesielt protein, innendørs.
Slik holder gul jakke veps bort. Hold mat kilder, spesielt protein, innendørs.

Fjerne eller forebygge gule jakker uten å drepe

 1. 1
  Hold mat kilder, spesielt protein, innendørs. Gule jakker mate primært ut av protein, så sørg for å holde disse kalkun smørbrød innendørs og nyte den postprandial gløden utenfor i stedet for den andre veien rundt.
  • Mat kilder inkluderer kjæledyret mat også. Sørg for at du finner en effektiv måte å lagre ditt kjæledyr mat (hvis du oppbevarer den utenfor) slik at eventuelle roaming gule jakker ikke kan foreta en rask fest ut av din lodne venn godbit.
 2. 2
  Ikke la sukker ut. I løpet av våren og sommeren, gule jakker primært spiser protein. I høst, gule jakker begynner å innlemme sukker i kostholdet sitt. Sukker kan øke levetiden og reproduktive funksjon av mange rov veps, noe som gjør det til et spesielt farlig ting å holde rundt.
  • Hvis piknik, prøve å holde søtsaker som brus og desserter innendørs.
  • Fuglebrett, i hovedsak sukker-vann dispensere, kan være spesielt problematisk. Undersøke måter å drepe eller fjerne hele kolonien før du setter opp en masse sukker-vann for dem å fråtse på.
 3. 3
  Legg ut skiver agurk. Hvis du må sette ut mat (vi ikke argumentere blåser av 4 juli på grunn av noen plagsomme veps), er en uvanlig veps frastøtende du kan prøve agurk. Denne grønnsaken har en syre eiendom som veps ikke liker. Skjær opp noen skiver og la rundt piknik eller BBQ område. De holde seg borte, og du kan nyte dine utendørs aktiviteter uten frykt for å bli stukket.
 4. 4
  Forsegle dine søppeldunker tett. Gule jakker er først og fremst jegere, men de kan forvandle seg til grådige små åtseletere hvis prisen er verdt det. En åpen eller lett-å-tilgang søppel kan er nettopp det.
  • Husk at sukker og proteiner er spesielt gledelig å gule jakker, så bør du vurdere å isolere dem i separate binger å være ekstra sikker. Det er ikke nødvendig hvis du tar vare å låse opp hele søppelhaugen, men det kan gi hjelp til dem voldsomt redd for gule jakker.
 5. 5
  Heng opp en sammenkrøllet brun papirpose. Veps er territorielle, slik at de ikke vil gjøre et reir hvor man allerede eksisterer. For å gi illusjon av en veps hekker krølle opp en liten brun pose dagligvarer, feste en snor, og henge nær dører. De kan ikke fortelle om det er virkelig et reir, men de synes å stole på det de ser. Sine instinkter vil sparke i, og de vil gå bort.
 6. 6
  Forsegle sidene av ditt hjem og land opp dine markiser. Markiser og løs ytterkledning på ditt hjem er en trygg, fristende sted for gule jakker til shack opp og lage et hjem. Forsegle disse stedene skikkelig for å hindre en gul jakke angrep fra å gjøre sin vei - bokstavelig talt - i ditt hjem.
  • Infeksjoner av gule jakker inn i hjemmet ditt vil mest sannsynlig kreve ekspertisen til en profesjonell Exterminator, og vil koste deg en pen penny, mens du er i gang. Hvis du er tålmodig type, vente på vinteren. Kaldt nok vær vil drepe hele kolonien, etter som tiden du kan fjerne vepsebol og forsegle opp hjemmet ditt riktig.
 7. 7
  Ikke gjør disse tingene. I tillegg til rådene ovenfor, ikke gjør noe av det følgende ting, som de er mest sannsynlig mot sin hensikt:
  • Ikke ha lyse farger. De gule jakker kunne tenke at du er en blomst og bli tiltrukket av deg.
  • Ikke swat på gule jakker. Drepte en gul jakke kan være rensende, men det fører også til et feromon til å bli utgitt som tiltrekker andre veps. Ut av stekepannen og inn i ilden.
  • Ikke ha altfor aromatiske parfymer. Gule jakker er tiltrukket av søte lukter.

Killing gule jakker

 1. 1
  Spray dem med såpe og vann. Gammeldags såpe og vann er den første naturlige frastøtende å bruke. Spray såpevann blandingen på veps og deres reir. Såpen vil holde fast ved sine vinger og veie dem ned. Til slutt vil de kveles.
  • Linje dører og vinduer med såpe for å holde vepsen unna.
  • Hvis de gule jakker har bygget et reir i bakken, helle såpevann i hele natten og helst under kjøligere temperatur. Hele kolonien skulle dø. Sørg for å bruke verneutstyr i tilfelle de gule jakker føler spesielt morderisk.
 2. 2
  Få en giftfri veps felle og sette den ut tidlig i sesongen. Giftfri veps feller ikke bruk kjemikalier for å drepe veps fanget inni. I stedet er de avhengige kvelning, drukning, sult eller utmattelse å drepe de gule jakker. Ikke akkurat den mest humane, men dette er krig, er det ikke?
  • Plasser fellen 03:58 meter over bakken og så langt unna bebyggelse som mulig. Dette er den ideelle scenario.
 3. 3
  Bygge en felle av din egen ved hjelp av en stor brusflaske. Skjær av toppen 1/3 av en 2-liters brusflaske. Drei den øverste rundt (slik at den er vendt mot bunnen av flasken soda i stedet for toppen) og stifte det til den resterende soda flasken. Du bør ha en slags ørekyte fellen med invertert halsen som en trakt.
  • Fyll brus flaske omtrent halvveis full med såpevann. Coat halsen på brus flaske med søt jam. De gule jakker vil prøve å få til syltetøy og uhell faller inn i flasken, som det er svært vanskelig å komme seg ut.
  • Tøm og etterfyll brusflaske ofte. Døde gule jakker kan danne en barriere som andre fanget gule jakker kan hvile på, som lekker ut. Tømme innholdet i din hjemmelagde felle ofte å kutte ned på denne risikoen.
 4. 4
  Dekk til inngang og utgang av de gule jakker for reir med en pulverisert insektmiddel. De gule jakker vil krype gjennom insektmiddel for å komme inn i redet sitt, bærer insektmiddel inn i reiret og infisere andre medlemmer av kolonien. Belegg både inngang og utgang av reiret deres vil øke sannsynligheten for utryddelse.
 5. 5
  Kast en antenne reir med en stor tøypose. Om natten, når de gule jakker er døsig, snike seg til antennen reir og raskt innhylle den i tøypose. Sørg for å feste posen slik at ingen av de vepsene kan unnslippe. Bryt vepsebol av fra sin forankring og senk den helt i vann for å drukne de gule jakker. Bruk et par steiner for å holde reiret under vann.
 6. 6
  Kast en underjordisk reir ved forsegling av alle inn-og utganger. Når du er sikker på at du har funnet alle mulige oppføring og utganger av reiret, nærme dem i løpet av natta når vepsene er døsig. Plasser en stor bolle over alle innganger og utganger, jobber dem ned i bakken slik at de skaper en slags forsegling.
  • La bollene over inn-og utreise poeng for ca to uker. De gule jakker vil bli desorientert, men ute av stand til å forlate det underjordiske fengselet. De bør dø ut etter to uker, hvis ikke omplassering til et annet mer tilgjengelig reir.
 7. 7
  Vente det ut. Veps kan ikke overleve de harde vintermånedene, der tiden de regelmessig dø av. Hvis du oppdager en gul jakke hekker i slutten av sommeren / høsten, bør du vurdere å vente på den første frosten å drepe dine pesky gule jakker for deg. Du vil ikke risikere å få litt og, hvis du orker det, vil du ikke å bekymre deg med hodepine av å spille exterminator i ukesvis.

Advarsler

 • Husk at veps brodd, og hvis du er allergisk mot dem eller bier, hold til høyre bort fra dem og la noen andre gjøre det.