Wkino

Hvordan å vokse lange stilk roser hjemme

En bukett med lang stilk roser kan være en flott måte å lage en uttalelse. En enkelt grasiøs blomst på toppen av en lang, frodig grønn stilk tar tid og krefter på å oppnå, og på grunn av dette unike kvalitet, er disse blomstene anses elite. Å kjøpe dem fra din lokale blomsterhandler kan være svært kostbart, slik at mange entusiaster til å lure på hvordan å vokse lang stilk roser hjemme. Selv om det tar litt vedlikehold, hvis du har litt tid til å investere i omsorg for dem, kan du dyrke dine egne lang stilk roser for en brøkdel av kostnaden ved å kjøpe dem.

Trinn

Hvordan å vokse lange stilk roser hjemme. Plant rose varianter som er best egnet til å produsere hjemmelaget lang stilk roser.
Hvordan å vokse lange stilk roser hjemme. Plant rose varianter som er best egnet til å produsere hjemmelaget lang stilk roser.
 1. 1
  Plant rose varianter som er best egnet til å produsere hjemmelaget lang stilk roser. Noen av de beste alternativene inkluderer, men er ikke begrenset til, Bridal White, Antique Silk, Kardinal, og Aalsmeer Gold. Disse rosebusker er hardføre nok til å tåle hage levende, men er fortsatt i stand til å produsere lengre stilkene hvis godt vedlikeholdt.
 2. 2
  Les vaskeanvisningen nøye for rose variasjon du velger. Velge riktig plassering for rosebusk er avgjørende for suksess. Som regel velge et sted hvor roser vil være ute av direkte sollys. Om nødvendig oppretter et skyggefullt sted ved hjelp av en presenning eller andre menneskeskapte ly plassert over bush.
 3. 3
  Bruk hage sakser å skjære vekk alt, men den øverste knoppen på hver stilk av rosebusk. Mest rosebusker vil i første omgang produsere flere knopper per stilk, og du må forsiktig fjerne eventuelle ekstra knopper for å hjelpe en lang stilk rose vokse seg større. Ta vare som du klipp under beskjæring prosessen for å unngå å skade den viktigste bud eller på spindelen den sitter på. Når det gjøres riktig, bør stammen ligner de som selges i blomsterhandler butikkene.
 4. 4
  Bruk saks til å kutte ut noen omliggende eller støtte grener på hver stilk. Bare stammen, bladene, og sentrale eller øverste knopp bør forbli. Beskjære grenene nøye, slik at du ikke skjære i mørt kjøtt av blomsten stilk.
 5. 5
  Velg en gjødsel spesielt laget for roser å gi næring til blomstene. Hvis du ikke kan finne en slik konkret alternativ, velger en humus gjødsel, som du finner på en lokal hage butikk.
  • Følg produsentens retningslinjer svært nøye ved anvendelse av gjødsel til rosene dine. Bruker for lite betyr at du ikke mate roser nok og for mye vil brenne blomster og få dem til å dø.
 6. 6
  Vann rosebusker hver 2 dager. Rosebusker og deres blomstrer trenger minst 1-3 inches (2.5 til 7.6 cm) med vann hver uke, delt opp mellom hver vanning, å trives. Hvis du bor i et varmere klima, kan det være nødvendig å vanne oftere eller i større mengder. En ideell test er å sjekke jord roser er plantet i. Hvis det er tørt å ta på, rosene dine er tørst.
 7. 7
  Spray knopper med en misting flaske når de danner, og fortsette å mist dem hver gang du vann. Denne prosessen holder støv og skitt vekk fra blomsten og bidrar til å fukte kronbladene.

Tips

 • Selvfølgelig, jo lenger du kan oppmuntre stilkene å vokse, jo bedre. Men når knoppen begynner å blomstre, er det på tide å klippe blomsten. Hvis du venter for lenge, vil blomsten fullt blomstrer på busken. Den ideelle tiden å kutte blomstene er når fødselen er litt åpnet og før det faktisk begynner å blomstre. Avklipt stammen så nær bunnen av busken som mulig for å få den lengste lengden for dine stammer.
 • Hvis du er svært alvorlig om rose hagearbeid og ønsker å ta det til neste nivå, kan det være lurt å investere i et drivhus. Det finnes en rekke alternativer tilgjengelig som du kan bygge eller kjøpe ferdig, men kontrollert temperatur på et drivhus er en viktig forutsetning for å voksende lang stilk roser. Du kan undersøke ulike utslipp stiler på nettet eller på mange lokale hagesentre eller barnehage. Mens den opprinnelige prisen kan virke dyrt, hvis du ofte kjøpe lang stilk roser, kan kostnadene bli rammet.

Ting du trenger

 • Rosebusk
 • Tarp (valgfritt)
 • Hage saks
 • Gjødsel
 • Vannkilde
 • Misting flaske