Wkino

Hvordan tjene penger besparelser obligasjoner i en nødsituasjon

Du kan kjøpe Europa statlig sparing obligasjoner for halve prisen av pålydende. Selv om du kan kontanter besparelser obligasjoner som helst for å motta renter på date, må du holde obligasjoner til forfall for dem å være verdt sin fulle verdi eller mer.

Besparelser obligasjoner synes sikkert fordi de aldri vil gå ned i pålydende verdi, men du kan tape penger på besparelser obligasjoner, som dollaren mister verdi gjennom inflasjon. Likevel, de er ofte sett på som langsiktig sparing eller regnfull dag penger i tilfelle en nødsituasjon, delvis fordi de er enkle å kontanter i.

Trinn

Hvordan tjene penger besparelser obligasjoner i en nødsituasjon. Sjekk verdien av obligasjonene.
Hvordan tjene penger besparelser obligasjoner i en nødsituasjon. Sjekk verdien av obligasjonene.
 1. 1
  Sjekk verdien av obligasjonene. Du kan gjøre dette ved hjelp av kalkulatoren på det amerikanske finansdepartementets hjemmeside, TreasuryDirect.gov. Bruk følgende metode for å sjekke:
  • Ha obligasjoner hendig når du går til nettsiden.
  • Velg serien og benevnelse av din besparelse obligasjon fra de utpekte drop-down menyer.
  • Skriv inn spørsmålet dato for obligasjonen i det aktuelle feltet og klikk "Beregn".
  • Følgende side vil vise deg den nåværende verdien av obligasjonen. Endre datoen feltet for å se hva den samme bindingen ville være verdt hvis du utbetalt det på et senere tidspunkt.
 2. 2
  Cash i besparelser obligasjoner som allerede har modnet før noen andre.
  • Modnet obligasjoner har nådd sin maksimale verdi og er ikke lenger tjene interesse. Hvor lang tid det tar for en obligasjon å nå modenhet er basert på obligasjonenes serien, men de fleste obligasjoner har en base løpetid på 20 år.
  • Series EE obligasjoner, fra 1980-tallet og 1990-tallet, har en utvidet løpetid på 10 år utover 20-års statsrente. Disse besparelser obligasjoner påløper renter for til sammen 30 år, og så har potensial til å være verdt mer enn pålydende.
 3. 3
  Sammenligne opplysninger om resten av besparelser obligasjoner hvis du ikke har nok i modnet obligasjoner og du må selge obligasjoner som ikke har modnet.
  • Start med den eldste bindingen først, i de fleste tilfeller tidligst besparelse obligasjon vil være nærmest til forfall, med mindre obligasjonene er fra flere serier.
  • Sjekk rentene hver obligasjon tjener-frekvensen av interesse var fast bestemt på det tidspunktet du kjøpte obligasjonen. Den enkleste måten å finne ut at prisen er å bruke kalkulatoren på det amerikanske finansdepartementets hjemmeside.
 4. 4
  Bestem hvor mange obligasjoner du må selge for å dekke ditt. Vurdere å selge litt mer enn du tror du trenger å dekke uforutsette kostnader.
 5. 5
  Ring banken din eller Credit Union og spørre om de kontanter besparelser obligasjoner. I de fleste tilfeller, de tilbyr tjenesten bare for kontoinnehavere.
 6. 6
  Mail besparelser obligasjoner til den føderale regjeringen hvis du ikke finner en bank institusjon å veksle dem lokalt.
  • Det amerikanske finansdepartementet nettsted har detaljer og instruksjoner om mailing de frelsende obligasjoner til regjeringen for innløsning. Det er flere Treasury Retail Securities kontorer, og den du bør kontakte avhenger av hvor du bor.
  • Skaff en PD F 5179-1 skjema fra statskassen. Fyll ut skjemaet og få signatur sertifisert av en notarius publicus. De fleste bankene gir notarius tjenester for medlemmer. Hvis ikke, sjekk din lokale katalog for notarius republikkene i ditt område.
  • Mail skjemaet, sammen med båndene du ønsker å selge, til regjeringen via sertifisert post slik at du har sporing tjenester og bevis på levering.
  • Finansdepartementet vil sende deg en sjekk for verdien av obligasjonene du solgt.
 7. 7
  Selge obligasjoner online på statskassen hjemmeside hvis de er kvalifisert. Du har lov til å konvertere noen obligasjoner papir til elektronisk form og selge dem på nettet, uten å post i de fysiske kopier. Sjekk nettsiden for å se om din obligasjoner oppfylle kravene.

Tips

 • Finansdepartementet beregner renter på obligasjoner hvert halvår. Om mulig tidspunkt salget av bindingen til like etter en av disse perioder. Selge obligasjonen tidlig kan koste deg opptil seks måneder mistet interessen.

Advarsler

 • Du skylder føderal skatt på renter du har opptjent fra de besparelser obligasjoner året du selger dem. Hvis det er mulig, unngå å selge for mange obligasjoner i samme år dersom dette presser deg inn i en høyere skatt braketten.

Ting du trenger

 • Besparelser obligasjoner
 • Internettilgang