Wkino

Hvordan tegne med kull

Trekull tegning er en godt anerkjent media. Veldig profesjonelt utseende svart-hvitt-bilder kan trekkes bare med en liten del av trekull og viskelær. Det er som å lage abstrakte bilder uten bruk av datamaskin. Kullet er også en god måte å lære grå graderinger og belysning teknikker. Men mange lurte på hvordan disse bildene er laget for å se så kult med bare et stykke kull.

http://www.abhijeetshrivastava.com/charcoal-art/

Trinn

Hvordan tegne med kull. Sett opp din arbeidsplass.
Hvordan tegne med kull. Sett opp din arbeidsplass.
 1. 1
  Sett opp din arbeidsplass. Kull kan trekke på nesten alle typer papir ment for tegning. Husk, skjønt, er at kull også veldig rotete. Det kommer av huden din veldig lett, men for å unngå at bordet blir alt svart, sette noen aviser eller andre papirer i henhold arbeidsområdet.
 2. 2
  Ta et kull stift og fylle en hel papir opp med svart. Du trenger ikke å tegne noe ennå. Bare slå det hvite papiret svart. Ikke la noen tomme, hvite flekker.
 3. 3
  Finn en god svart-hvitt bilde. Prøv et portrett, selv om du er en nybegynner. Sette den foran deg og snu den opp ned. Hvis du gjør det, trenger du ikke eksakt fantasi om hva man skal tegne og bildet vil være unik. Sikt på noen grunnleggende høydepunkter av den menneskelige ansikt, du trenger ikke å kopiere bildet nøyaktig.
 4. 4
  Ta et stykke viskelær og viske ut omrisset av hodet. Det er riktig, vil du være tegning med et viskelær.
 5. 5
  Begynn med øynene, siden de er de hviteste flekker i ansiktet ditt. Ikke plasser dem helt på toppen av bildet, siden det er der du vil trekke håret. Også vurdere øyeepler og skinner: Når du har den grunnleggende øye disposisjon, ta viskelær og litt lage en avrundet linje inne i øyeeplet. Nå, øynene dine ser virkelig realistisk.
 6. 6
  Se på bildet og begynne å finne de områdene som er letteste. Nå, ta viskelær og slette disse områdene ut. Bruker mindre og mindre press når du går ut av opplyst område. Nå tar fingeren og gni disse områdene. Som blander gradient og gjør det mer realistisk.
 7. 7
  Begynne å jobbe på detaljene. Du ønsker kanskje å ta kull igjen og gjøre noen skisserer. Du kan også ta viskelær og slette andre, flere områder ut.
 8. 8
  Prøv å forme håret. Ta viskelær og lage linjer langs svarte området som er ment å være hår. Nå, ta kull og gjøre linjene tynnere. Sørg for å følge mønstre som vises på bildet.
 9. 9
  Slette svart bakgrunn. Ta viskelær og slette alt i tillegg portrettet. Deretter tar trekull og fyll i disposisjonen som pleide å være hvit. Gjør omrisset tynn.
 10. 10
  Snu portrett over og beundre. Men innser at det var bare en start opp trening. Ditt bilde er trolig ikke den beste, og ser ingenting som bildet (men det ser ut som menneske!). Hvis du vil, kan du starte helt på nytt for å få mer praksis. Når du tror du har mestret å lage grå gradienter, kan du gå videre.
 11. 11
  Tegn et fortsatt liv. Ta litt frukt, vase (kanskje med blomster) og plassere dem på en stol eller et bord. Betaler nær oppmerksomhet til belysning og skyggelegging og bruke samme teknikkene som du brukte i stående for å bringe bildet til papiret.
 12. 12
  Gå videre til enda vanskeligere ting. Se ut vinduet og tegne det du ser: Trees, gater, hus. Igjen, legg merke til all skyggelegging og belysning. Prøv å lære nye teknikker.
 13. 13
  Når du er ferdig med en tegning, spray det med en fikseringsmiddel for å unngå flekker. Du kan også prøve hårspray, men i noen tilfeller kan dette ødelegge stykket.

Tips

 • Selv om du kan bruke din vanlige viskelær, er det bedre å bruke en knadde viskelær, som det er en spesiell type som er laget spesielt for kull. Disse viskelær er veldig myk, som våt leire. Du kan gi det uansett form du kan. De er ikke solgt i de fleste butikker, så her er hvordan å lage en erstatning (selv om ekte er mye bedre). Du tar liten del av brød og rulle det, før det ser ut som ett stoff uten hull. Prøv å gjøre den mer solid ved å rulle den enda mer. Nå, "skjære" skarp spiss ut av det slik at den ser ut som en "Eraser Pencil". Nå kan du legge til mer spesifikke høydepunkter i bildet. Og hvis du trenger å slette en stor del, bare bruke en vanlig viskelær (eller lage din myk viskelær bredere).
 • Kunstnerens kull kan finnes i ditt lokale kunst butikken.
 • Etter å ha jobbet med kull, vil du sannsynligvis få hendene og ansiktet skitne (ja, ansikt. Det er rart hvordan flekkene kommer dit, men det er meget mulig å få ansiktet skitten). Ikke bekymre deg, renser kull opp lett med store mengder såpe.

Advarsler

 • Ikke ta på bildet etter tegninger med mindre du har vasket hendene så bildet ditt vil bli ødelagt med flekkete fingeravtrykk.
 • Alltid holde arbeidsområdet ventilert. Du ønsker ikke å puste inn for mye kull.
 • Vask alltid hendene etter arbeid med kull. Putt aldri hendene i munnen eller plukke på nesen hvis du ikke vaske dem.

Ting du trenger

 • Et stykke hvitt papir
 • Kunstnerens trekull
 • Eraser
 • Kneadable viskelær eller brødskive (se tips).