Wkino

Hvordan takle å miste et kjæledyr


Siden vi lever mye lenger enn våre kjæledyr, står det til grunn at vi vil, på et eller annet tidspunkt, komme ansikt til ansikt med å miste en. Enten du vet det kommer, eller det er uventet, er det en trist og emosjonelle tid. Heldigvis finnes det mange måter å takle tapet.

Trinn

Hvordan takle å miste et kjæledyr. Godta kjæledyret skjebne.
Hvordan takle å miste et kjæledyr. Godta kjæledyret skjebne.

Før kjæledyret død

 1. 1
  Godta kjæledyret skjebne. På et tidspunkt, vi trenger alle å komme til enighet med dødelighet av våre elskede kjæledyr. Det er svært få dyr som, som kjæledyr, har den forventede levetiden for mennesker. Hvis kjæledyret ditt er syk eller er en "senior" kjæledyr, er det en god tid til å snakke med din veterinær om kjæledyret fortsatt livskvalitet.
 2. 2
  Snakk med veterinæren din. Når man snakker med veterinæren din, spør om og hvor mye smerte kjæledyret ditt opplever. Å vite dette vil hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen for kjæledyret ditt, og vite at du gjør de beste valgene for ditt kjæledyr hjelper deg bedre takle tapet av et kjæledyr. Vurdere dyrets livskvalitet. Er han / hun i smerte? Kan smerte eller sykdom behandles medisinsk, og fortsatt tilby kjæledyret en god livskvalitet? Har han / hun har en god appetitt? Er kjæledyret ditt lykkelig? Til slutt gir tanke til om medisinsk behandling er økonomisk levedyktig for deg. For de fleste av oss, må økonomi trenger å være en vurdering, om enn en svært ubehagelig. Basert på veterinæren vurdering og din egen dømmekraft, ta beslutningen, med kjæledyret lykke i tankene. Hvis du ikke er sikker, bør du vurdere å få en second opinion fra en annen veterinær.
 3. 3
  Ta bilder av ditt kjæledyr. Du vil ha noe å huske ham eller henne ved. Selv om han / hun ser syk og elendig, er det svært viktig å ta bilder og video, så bittersøt som det kan føles. I fremtiden kan det være lurt å skryte om hva en fantastisk pet du hadde, og du kanskje ønsker å vise folk hva han eller hun så ut. Samle alt annet du ønsker å huske henne eller ham. Dette inkluderer en favoritt leketøy, et teppe eller et dekorativt element fra en tank eller bur. Vurdere å ta en klipping av dyr hår.
 4. 4
  Fortsett å tilbringe tid med kjæledyret ditt. La kjæledyret vet hvor mye du elsker ham eller henne, og verne om hvert øyeblikk. Pet spesiell en i alle sine favorittsteder, og fremfor alt annet sørge for er han / hun er komfortabel. Snakke og kanskje til og med synge. Gjør ting som kjæledyret ditt har alltid hatt, da fortsatt i stand, som la curling opp på fanget i flere timer av gangen, noe som gir god tid til å vandre rundt på tunet, og spise yummy lite godbiter. Hvis det noen gang var en tid for å ødelegge ditt kjæledyr, er dette den. Diskuter kjæledyret ditt kosthold med dyrlegen. Hvis kjæledyret ditt er i høy alder, kan en endring i kostholdet gjøre ditt kjæledyr lykkeligere på mange nivåer - tilbyr et mangfold av matvarer og / eller matvarer som er lettere å spise eller fordøye (og bidra til å forhindre vekttap). Samtidig, respektere kjæledyret ønsker, hvis han / hun ønsker å være alene, ikke bryter kjæledyret komfort. La kjæledyret ha sin måte.
 5. 5
  Vurdere å bo med kjæledyret ditt i løpet av aktiv dødshjelp. Det er vanligvis en smertefri og fredelig prosess for kjæledyret ditt, men viktigst av alt, vil du være med din elskede kjæledyr i sine siste øyeblikk, bidrar til å lette sin vei along.Consider spørre veterinæren for å gi en bedøvelse middel slik at kjæledyret går til sove før selve skuddet som gjør jobben. Holde og klappe dyret ditt kan gi deg så mye komfort som det gir kjæledyret ditt, og om det er en trist opplevelse, er det en som vil hjelpe deg til å føle at du gjorde alt du kunne for kjæledyret ditt i denne verden.
 6. 6
  Gjøre avtaler om hva du vil gjøre med sine jordiske levninger. Når du forbereder for tapet av et kjæledyr, må du også forberede alt det praktiske som følger. De er et sant mareritt hvis du er uforberedt - og kan legge til din sorg og stress på den tiden. Du ønsker å sikre at du har tatt vare på alle arrangementer før hånd. Du ønsker kanskje å begrave den i hagen din med eller uten en grav markør. Du kan også ha det begravet på en kirkegård eller kremert.
 7. 7
  Gi familie og venner en sjanse til å si farvel. Før din elskede kjæledyr forlater hjemmet ditt for alltid, la folk som har hatt glede av hans / hennes nærvær vet at det ikke kommer til å være rundt for mye lenger. Du har fått en sjanse til å si farvel, og så skulle de. Forutsatt kjæledyret ditt føler seg komfortabel med mennesker, får oppmerksomhet fra ulike kilder vil gjøre deg og ditt kjæledyr føler seg mer elsket.

Etter kjæledyret død

 1. 1
  Tillat deg selv å gråte. Tapping opp dine følelser er ikke bra for deg, og du vil føle deg trist for alltid. Glem alt som mumbo jumbo at du ikke er ment å sørge et dyr så mye som du ville en person. Det var en obligasjon som du elsket, og uansett hva slags bånd, er det savnet.
 2. 2
  Fortell vennene dine om tap. Du kan sende ut en masse e-post, men ikke til alle i adresseboken din. Send det til dem som kjenner deg godt, og bryr seg om deg. Du vil motta mange svar som gjør at du vet andre elsket og verdsatt kjæledyret ditt, og vil validere dine følelser.
 3. 3
  Husk ditt kjæledyr. Ikke lat som du aldri hatt en. Selv om det gjør deg trist, er det best å huske og verne minnene, ikke overse dem. Det kan skade i starten, men det er den eneste veien til nedleggelse, og det er den eneste måten du noen gang være i stand til å huske med glede din tid med kjæledyret ditt. Dette er et godt tidspunkt å gjøre en utklippsbok eller legge ut bilder på bloggen din eller hjemmesiden. Inkludere bilder, historier og notater om ditt kjæledyr. Les "The Rainbow Bridge" dikt på nettet. Det vil gjøre at du føler deg bedre om tapet.
 4. 4
  Gå videre med livet. Selv miste et kjæledyr er veldig trist, er det ingen grunn til å stenge deg selv opp i huset ditt, eller gå inn. Kjæledyret ditt har alltid følt komfort i din komfort, og jo raskere du kommer tilbake på sporet, jo raskere vil du være deg selv igjen.
 5. 5
  Vurdere frivillig på en lokal dyr ly. Mens følelsesmessig, kan du ikke være forberedt på å ta imot et annet kjæledyr inn i hjemmet ditt med en gang, kan det handler om å hjelpe til med å ta vare på en hjemløs kjæledyr, et kjæledyr i desperat behov av en omsorgsfull menneske, hjelpe med sørgende og tristhet.
 6. 6
  Gjør noe til minne om kjæledyret ditt. Plant et tre, donere til et krisesenter eller dommerstanden i veterinærmedisin.

Tips

 • Når du forbereder for tapet av et kjæledyr, involvere familie og venner, men være forberedt på noen svært forskjellige reaksjoner - hver og en av oss lider på en annen måte.
 • Husk at kjæledyr er svært følsom for menneskelige følelser. Hvis du er elendig, vil ditt kjæledyr reagere på det. I motsetning til et menneske, som faktisk kan ha nytte av å vite at de kommer til å bli savnet, og at deres forestående avgang fører deg mye sorg, kjæledyret ikke forstå hvorfor du er så trist - de vil bare føle seg trist med deg, eller kan selv føle at de har gjort noe å uroe deg. Så prøv og inneholder din sorg når rundt kjæledyret ditt. Vær glad for kjæledyret ditt liv.
 • Vurdere et annet utseende eller personlighet i din neste kjæledyr. Det er fristende å prøve å finne et kjæledyr akkurat som din siste, og altfor lett å bli skuffet når det ikke er. Det er lettere å si "Min siste pet var en skikkelig kose-bug, men denne fyren holder meg og min familie ler." Kontrasten kan du nyte både dyr for hva de er.

Advarsler

 • Ikke får et nytt kjæledyr i håp om å finne en som din gamle kjæledyret. Ingenting vil ta sin plass, og det er ikke rettferdig å sammenligne en ny kjæledyr til en gammel en. Hvert kjæledyr er annerledes.
 • Vær forberedt på gode dager og veldig, veldig dårlige dager. De gode dagene vil gradvis øke, og du vil sitte igjen med gode minner fra ditt kjæledyr.
 • Det vil være folk som tror du er merkelig for omsorg så mye om døden av ditt kjæledyr. Snakk med noen som forstår.
 • Ikke vær redd for å få et nytt kjæledyr med en gang. Det er ingenting som en ny hund eller katt for å få deg til å le og smile... selv når det er det siste du føler for å gjøre. Vurdere å adoptere fra et dyr ly eller redning gruppe (er en fin måte å finne kjæledyr, leskur, og redning grupper).