Wkino

Hvordan å holde maur ut av pet food

Når maur invadere kjæledyret mat, kan det pet nekte å spise. Finn ut hvordan du kan løse dette problemet og hindre det i fremtiden.

Bruken her av begrepet "kjæledyr" er ment å være heller generisk siden du kanskje vurdere fugler, ekorn eller andre dyr til å være din "kjæledyr".

Nøkkelen er å skape en "kjemisk safe 'barriere som maurene ikke vil krysse og likevel ikke vil være skadelig for ditt kjæledyr, ville fugler eller andre dyr du ønsker å mate.

Trinn

Hvordan å holde maur ut av pet food. Lagre ekstra mat i lukkede beholdere.
Hvordan å holde maur ut av pet food. Lagre ekstra mat i lukkede beholdere.
 1. 1
  Lagre ekstra mat i lukkede beholdere. Kaffe bokser, Tupperware, zip-lock poser, alle typer container som vil holde maur ute. Noen ganger kan dette kreve plassere en pose i en pose. I alvorlige tilfeller kan det hende du må oppbevare maten i fryseren.
 2. 2
  Fjerne eksisterende maur. Hvis maur er allerede i matskål, dekk fatet tett og satte bollen av mat i fryseren i ca to timer. Dette vil fryse og drepe maur under lagring av mat.
 3. 3
  Ta den tørre mat ut av fryseren. Nå maurene skulle være død. Hell tørr mat i en sil over en vask, og rist (bare frem og tilbake kraftig) til det ikke lenger døde maur komme ut. Dette vil holde fra å kaste bort kjæledyret mat som du kan nå re-serverer den.
 4. 4
  Gå til kjæledyr fôring området og sørge for at det ikke er flere småstykker eller smuler av mat på gulvet. Crumbs etterlatt vil lokke maur å gå tilbake.
 5. 5
  Rengjør hele området med såpevann eller et sterkt vaskemiddel renere. Såpen vil fjerne lukten av maur stier. Du ønsker kanskje å gå tilbake i noen timer og re-vask med rent vann for å fjerne kjemisk duft igjen.
 6. 6
  Sett ren mat rett i en kjele med vann, ikke for dypt (for eksempel en kake pan). Den pan av vann vil fungere som en vollgrav og holde maur ute. En annen løsning er å skaffe to rustfrie retter, en litt større enn den andre. Bruk industriell styrke lim (som Goop) for å legge til et lite stykke murstein eller svært flat stein til undersiden av de mindre tallerken. Når limet tørker, ha vann i større antenne. Legg de minste fatet + murstein i den større skål med vann. Vannet fungerer som en vollgrav og holder maur utenfor mat. Murstein holder matskål tipper over og hever det godt over vannflaten.
 7. 7
  Sett fatet / vollgrav kombinasjon i et annet område i to dager eller mer. Maurene vil til slutt slutte tilbake til normal foringsplass.

Fjerne maur fra en pose med tørr pet food

 1. 1
  Hvis maur er i en svært stor pose med tørr mat: Tøm maur-infisert posen i en vann pose for eksempel en plastbøtte med uten lokk på den.
 2. 2
  Fyll en vask eller badekar med 3-4 inches (75-100 mm) med vann og sette beholderen i den. Maurene vil til slutt krype ut av maten beholder og drukne. Røring maten gjør maurene mer aktive og får dem ut raskere. Det kan ta tre dager eller mer å drepe dem alle.
 3. 3
  Etter pet food er fri for maur, hell mat til kaffe bokser eller noe lignende med en stram forsegling lokk. Dette vil hindre at maur fra å invadere pet food igjen.
 4. 4
  Hvis maurene er i bare en liten mengde mat det ville være lettere å bare fryse maten - Og maurene.

Holde maur ut av fugl mater

 1. 1
  Bruk vaselin for å beskytte en mater som holder seg til vinduet. Skjær en stor sirkel eller hjerte form av en avis. Tape som inni vinduet for et mønster. Deretter kan du bruke fingeren til å tegne en vaselin barriere på utsiden av vinduet. Plasser materen i midten. Denne metoden er best brukt på et kjølig, skyggefull plass. I varmt vær vaselin vil begynne å løpe / dryppe.
 2. 2
  For en hengende mater, kjøpe en maur barriere som festes til hengende ledningen.
 3. 3
  Å lage din egen maur barriere, strengen en snor eller wire gjennom et lite papir cup. Knute på ledningen på bunnen av koppen. La flere inches av ledningen henger ned for å knytte meg til materen.
 4. 4
  Hell noe stearinen i bunnen av papir koppen for å forsegle den mot lekkasjer.
 5. 5
  Etter at voksen er avkjølt feste snoren / koppen til toppen av den hengende fugl mater.
 6. 6
  Heng opp som en enhet. Fyll koppen med vann for å hindre maur fra å gjennomgå ned ledningen inn i maten.
 7. 7
  I stedet for å bruke vann-vollgrav metode (vannet fordamper) vikle et band av bånd fluepapir på polet, eller plass på vindu eller egendefinerte mounts som fluepapir er dobbel side lim. Maur vil ikke krysse papir, bare holde det borte fra materen slik at fuglene ikke ta kontakt.

Tips

 • Maur kommer tilbake, i flere dager, til et område der det en gang var mat. Flytt mat så langt unna som praktisk. Ikke legg den tilbake i vanlig sted for to dager eller mer.
 • Dessuten ser det ut maur hater å krysse frotté overflater - selv for å få til mat. Tydeligvis den ujevne frotté overflaten av mini-løkker er for kupert for deres liker. Bare plassere kjæledyret mat fatet i midten av en frotté klut eller håndkle med minst to inches av frotté eksponert rundt den ytterste kanten av fatet. De hater å krysse den ru overflaten så mye at de gir opp å prøve å nå maten. Dette fungerer godt med innendørs maur, har ikke prøvd den ute ennå. Sørg for å plassere den bøyde siden av frotté "opp" hvis håndkleet bare har løkker på den ene siden.
 • Den vaselin (vaselin) fungerer best når ca 75 º C (24 º C) utenfor. For kaldt og maurene kan gå over den. For varmt og det smelter "på vinduet og gjør en rennende rot.

Prøv å tenke utenfor boksen. Uansett hva dine problemer med maur er du trenger for å finne ut en måte å lage et kjæledyr trygt barriere at maur ikke vil krysse. Vann, olje, vaselin, smør eller bar såpe (brukes som å tegne med kritt) er Miljøvennlige løsninger, men kan betraktes som midlertidig. Du må vurdere selv en vigilante og bli observant.

 • Når hengende humming fuglebrett ta stor forsiktighet for ikke å søle noen av sukkervann. Selv en dråpe bringer maur oppmerksomhet til dette området. Slangen ned dekk eller uteplass hvis du tror maten ble sølt der.

Advarsler

 • Som med alle kjemikalier, holde utenfor barns rekkevidde.

Merk: Dette er en midlertidig løsning. Maur kan flyte eller svømme over 'vollgraver'. Selv oppvaskmiddel fungerer ikke

 • Ikke få maur spray (giftstoff) i pet food.
 • Når du bruker insektmidler, må du følge produsentens anvisninger.