Wkino

Hvordan forberede ditt kjæledyr for katastrofe

Når du forbereder din familie, kjæledyr, og hjem for katastrofe, trivsel og sikkerhet for ditt kjæledyr bør også vurderes. Dyr kan bli desorientert, redd, eller bli skadet i en tid med en katastrofe og å være klar! For å hjelpe dem er en viktig del av å holde katastrofe fokusert og effektiv. Denne artikkelen foreslår hvordan du kan ta vare på dyr under og etter en katastrofe å sikre at dyr er så forberedt som resten av familien din!

Trinn

Hvordan forberede ditt kjæledyr for katastrofe. Vær oppmerksom på at reaksjonen på kjæledyrene under en katastrofe arrangementet vil være basert på instinkter og frykt.
Hvordan forberede ditt kjæledyr for katastrofe. Vær oppmerksom på at reaksjonen på kjæledyrene under en katastrofe arrangementet vil være basert på instinkter og frykt.
 1. 1
  Vær oppmerksom på at reaksjonen på kjæledyrene under en katastrofe arrangementet vil være basert på instinkter og frykt. Høye lyder, flytte bakken ( jordskjelv, etc.), blinker av og torden, økende vannstand, etc., kan føre til kjæledyrene forlate sine vanlige plasser til sikkerhet for å finne nye. Av denne grunn er det viktig å øke sjansene for kjæledyret ditt blir plassert og returnert til deg som katastrofen hendelsen letter:
  • Sørg for at dine dyr er merket eller mikrochippet å gjøre eierskapet klart. (Mikrobrikke er tilgjengelig gjennom mange veterinærer og dyrevelferd organisasjoner.)
  • Alltid holde kjæledyr "ID-kodene aktuelle med sitt navn, telefonnummer, og din nåværende adresse, inkludert e-post. Legg både en fasttelefon og en mobiltelefon nummer.
  • Ta digitale bilder av hver av dine kjæledyr. Skrive ut en kopi for hver kjæledyr, og dette vil hjelpe deg til å spørre andre om de har sett kjæledyret ditt hvis du er separert. Det anbefales også å inkludere et bilde av deg med kjæledyret ditt, i tilfelle du separert og folk trenger å matche deg med kjæledyret ditt.
  • En blinkende halsbånd eller ID-tag kan hjelpe deg å finne en tapt pet om natten.
  • Kjenn dine kjæledyr "vanlige gjemmesteder. Disse bør sjekkes først før du ser lenger unna.
 2. 2
  Holde kjæledyr 'immunisering up-to-date til enhver tid. Ikke bare er dette viktig for deres pågående helse, men det er også viktig for beskyttelse mot sykdom under en nødssituasjon. Hold immunisering kort eller plater og veterinæren telefonnummer i et lett tilgjengelig sted og sørg for å varsle alle i familien hvor de kan finne denne informasjonen i en hast. Behold kopier i en plastpose i kjæledyret survival kit, slik at ly eller redningsmennene å vite vaksinasjon / helse status på kjæledyret ditt.
  • Lag en liste over eventuelle kjæledyr medisiner. Hvis kjæledyret er på medisiner, skrive ned de eksakte navnene på medisiner. I et nødstilfelle, vil være i stand til å referere til denne informasjonen lett lette eventuelle panikk og hjelper de som ikke vet kjæledyrene dine i tillegg til å gjøre det rette for dem.
 3. 3
  Forbered et kjæledyr førstehjelp / survival kit samtidig som du oppdaterer familien ett. Det kan være nyttig å holde disse pakkene sammen, eller i det minste ha klare og tilgjengelige steder for dem at hvert ansvarlig medlem av familien vet om. The survival kit bør være ferdigpakket å gripe til enhver tid i tilfelle du trenger å forlate huset i all hast: Think "Grip kjæledyr og survival kit". Esken skal inneholde:
  • Noen medisiner som trengs (holde denne oppdatert) og pet førstehjelp forsyninger.
  • Emergency matforsyninger. Har minst 3 dager med mat.
  • Emergency vann forsyninger. Ved planlegging av mengden vann for familien din, alltid inkludere kjæledyr i estimatet. Legg også merke til plasseringen av alle utendørs vann steder kjæledyret vanligvis bruker det selv-fyll, som gryter, bøtter, en bekk, etc., da disse kan være viktige vannressurser å trekke fra under en katastrofe.
  • Seletøy og sikkerhet bånd.
  • Reise boller for mat og drikke - minst to.
  • En kan eller boksåpner hvis nødvendig for mat bokser / bokser.
  • av ditt kjæledyr, minst en av dere med kjæledyret ditt. Plasser i en plastpose.
  • Nødtelefon liste med tall for veterinær, nødetatene, kommunene, og dyr redning sentre. Også inkludere nødtelefon for en ut av regionen venn eller et familiemedlem. Plasser i en plastpose.
  • Sandkassen, og for katter, lav poser for hunder.
  • Deler av avisen og pet-sikker rengjøring løsning for rask opprydding.
  • eller matte som passer for ditt kjæledyr. Én per kjæledyr er sannsynligvis en god idé.
 4. 4
  Har et kjæledyr carrier eller kasse for hver kjæledyr. I en tid med en nødsituasjon, er det langt bedre å ha en skikkelig transportør enn å lage en opp som kan falle fra hverandre. Å vite at kjæledyret ditt er trygt i karrieren vil fjerne mye av bekymring fra sinnet ditt og gjør dem super lett å flytte fra sted til sted.
  • Hvis du har til å bo i krise overnatting, kan ha kjæledyret egen carrier gjøre det lettere for kjæledyret å bli innkvartert.
  • Har bånd eller seletøy for dyr som er for store for en operatør, eller hvor transportøren størrelse kan kompromittere plass for passasjerene.
  • Hvis du må gjøre en siste-minutt nødstilfelle pet-carrier, vurdere zip-binde to melkekartonger sammen, eller sikkert duct tape lokket på en solid plast klær hemme. Dette er bedre enn å forlate en katt bak, eller å sette en irritabel liten hund i bånd.
  • Hvis du vet at hunden ikke reagerer godt på stressende situasjoner, har en snute i nødstilfelle kit.
 5. 5
  Utvikle et kjæledyr fadderordning. Kjæledyr, i motsetning til tjeneste dyr, ikke kan tillates i enkelte tilfluktsrom, spesielt i urbane områder. Snakk med din familie, venner og naboer om å planlegge hvordan du vil hjelpe hverandre i tilfelle en nødsituasjon, og hvor nødhjelp er blitt lagret.
  • Utpeke en out-of-state/province venn eller slektning som kontakt, samt en lokal person du stoler på. En kontakt kan brukes av familiemedlemmer eller andre om å ringe hvis du er atskilt fra hverandre. Identifiser et sted der du kan gjenforenes.
  • Noter hvor dyr redning shelters er i ditt område, eller av folk som kan ta kjæledyr i tilfelle en nødsituasjon som fører deg til å evakuere fra hjemmet ditt.
  • Vær forberedt på å hjelpe andre kjæledyr du ser roaming løs der det er trygt å gjøre det. Selvsagt, hvis du er redd for at kjæledyret kan være syk, rabiat, eller farlig, holde avstand. Men der du vet at kjæledyr eller finne ut det er trygt, prøver å hjelpe omsorg for den og få den tilbake til sin eier. Selv om du bare varsler pet velferd myndigheter der dyret befinner seg, eller få den til en sentral omsorg punkt, er dette en snill og nyttig gest som vil hjelpe eierne også.
 6. 6
  Vet hva du skal gjøre hvis du må forlate hjemmet. Etter at du skal få alle familiemedlemmer klar, samle dine kjæledyr. Ikke la kjæledyr bak hvis du ikke finner dem - mange dyr vil ikke være i stand til å overleve hvis du er borte i mer enn en dag. Dekke ditt kjæledyr med et håndkle eller teppe for å roe dem hvis nødvendig, og plasser i sine egne kjæledyr bærere. Hvis kjæledyret ditt er for stort for en transportør eller rommet tatt opp i bilen er for mye, plassere kjæledyret i bånd.
  • Ikke ta leker eller sengetøy - grip pet survival kit bare. Handle raskt, tenke sikkerhet, og sikre nok plass i transport din - disse bør være dine viktigste prioriteringer.
 7. 7
  Alltid ta tid til komfort og så snart som mulig. De vil være så redd som du er. Tilbringe tid med kjæledyret ditt i løpet av en katastrofe situasjon kan også trøste deg og dine barn en god del.

Tips

 • Plasser Rescue Pet dekaler på vinduer og dører for å varsle redningsmannskaper å også lagre dine kjæledyr inne i huset.
 • Har alle elementene som er lagret i en pose eller en beholder på et lett tilgjengelig sted slik at du kan ta den i tilfelle du trenger å forlate huset i en hast.
 • E-kopier av kjæledyr bilder og veterinær poster til en familie e-postkonto som kan nås fra hvor som helst.

Ting du trenger

 • Elementer for ditt kjæledyr katastrofe survival kit som nevnt ovenfor, pluss container for å holde alle elementer i (tepper / håndklær kan sitte på toppen)
 • Nødtelefon liste
 • Carrier, kasse, annet passende pet mover element
 • Vann og mat forsyninger som passer for ditt kjæledyr
 • Familie møtet om å hjelpe dyr i et nødstilfelle