Wkino

Hvordan få et kjæledyr (for barn)

Vil du ha et kjæledyr? Lurer du på hvordan du skal spørre foreldrene dine? Her er noen skritt for å gjøre diskusjonen med dine foreldre litt lettere.

Trinn

Hvordan få et kjæledyr (for barn). Tenk nøye om du virkelig vil ha et kjæledyr.
Hvordan få et kjæledyr (for barn). Tenk nøye om du virkelig vil ha et kjæledyr.
 1. 1
  Tenk nøye om du virkelig vil ha et kjæledyr. Dyr krever tid, ansvar, penger, arbeid og noen andre prospekter. Få et dyr, og finne ut senere at du virkelig ikke ønsker det er dårlig for alle, spesielt dyret.
 2. 2
  Gjøre forskning i bøker eller på internett for å finne ut hva bryr ditt valg av kjæledyr trenger. Trenger noen kjæledyr mye pelsstell, andre kjæledyr trenger en spesiell diett, noen trenger daglig mosjon og noen kjæledyr trenger mye av en-til-en tid sammen. Vær sikker på at du føler du har tid, lommepenger barnetrygd og andre krav før du går videre. Noen ting å vite om rasen er listet opp nedenfor.
  • Temperament - Er de bra med barna, mindre pattedyr, og andre hunder?
  • Shedding - kaste de gjør mye, og vil du har tid til å stelle dem?
  • Allergitestet - Er de hypo-allergifremkallende, slik at folk er allergiske mot hunder kan være rundt dem?
  • Bruksområder - Hva ville du være i stand til å bruke hunden til?
  • Exercise - Kan du gi dem nok trening?
  • Området - Har du tunet for dem? Er det stort nok?
  • Mat - Spiser de mye?
  • Medisinsk - Har rasen noen vanlige sykdommer eller sykdommer?
 3. 3
  Begynne å bringe opp temaet sakte. Ta den opp en gang i blant, kanskje på middag eller når det føles som et riktig tidspunkt. Ikke heve det når foreldrene dine synes rushed, ekstra trøtt eller gretten. Plukk dine øyeblikk veldig nøye!
 4. 4
  Demonstrere for foreldrene dine at du er ansvarlig nok til å ta vare på et kjæledyr. Med all lesingen som du har gjort med valg av kjæledyr, kan du vise dem at du forstår det ansvar som er involvert i å holde kjæledyr. Du kan til og med gi dem en ideer "kart" på papiret, viser lister eller bilder av ting du tror hunden din trenger, den tiden du vil tilbringe omsorg for kjæledyret ditt, hvor mye kjæledyret ditt og nødvendige elementer for kjæledyret ditt vil koste, og andre relevante ting.
 5. 5
  Holde en tale fylt med årsaker til at du ønsker å ha et kjæledyr. Inkluder regler du skal følge for eksempel å ta fullt ansvar. (Det er her du kan vise dem din lille ideer "kart".) Du kan til og med vise dem dine ideer for hvordan kjæledyret ditt vil bli tatt vare på når familien er borte på ferie (for eksempel, kan du slå opp navnet en god pet-sittende tjeneste eller viser hvordan kjæledyret ditt vil være i stand til å reise også).
 6. 6
  Foreldre som gode kjøp. Finn en dyrebutikk i ditt område med et godt utvalg av kvalitets kjæledyr forsyninger til en lav kostnad. Fortell foreldrene dine for å sjekke det ut med deg. Noen ganger kan det også hjelpe deg å bli venner med den store eieren på forhånd og få deg en nyttig alliert i prosessen!
 7. 7
  Tilby å sette lommepenger kvote mot å kjøpe og omsorg for ditt kjæledyr. Dette vil imponere dine foreldre og vise dem at du er ansvarlig, omsorgsfull og at du virkelig mener det. La dem vite hvilken hjelp de vil fortsatt trenger å gi, men i det minste vise dem du er villig til å bidra med en god del.
 8. 8
  Også bli en frivillig på den lokale humane samfunnet vil hjelpe deg å vite litt og oppmuntre foreldrene dine. Utlån en hånd med dine venners kjæledyr kan være nyttig også.

Tips

 • Hvis du vil ha et kjæledyr som foreldrene dine ikke godkjenner, prøve å nå et kompromiss. Du må vurdere hele familien når de bestemmer seg et kjæledyr. Hvis du vil ha en rotte, kompromiss på en hamster eller mus. Hvis du ønsker en stor søt padde, kompromiss på en lys levende frosk. Hvis du ønsker en slange, be om en øgle, for eksempel en skink. (Men ikke tigge, som er som klynket og viser at du er virkelig desperat.)
 • Når du vurderer valg av kjæledyr, bør du vurdere ditt eget hjem. Bor du i en liten leilighet eller et stort hus? Størrelsen og vaner av kjæledyr må matche ditt hjem, mus er bedre i en liten plass, men kan være stinkende hvis ikke brydde seg for regelmessig, mens en hund er mye bedre i en stor bakgård.
 • En god ting å gjøre er å be om en liten, lett-å-omsorg-for kjæledyr. Noen foreldre noen ganger ikke liker store kjæledyr som hunder og katter. Kjæledyr som små reptiler eller gnagere er bra for startere, men husk at du ikke kan "vokse" et kjæledyr. Hvis du får et kjæledyr, må du være dedikert, kan uansett hvor lett å ta vare på kjæledyret være.

Advarsler

 • Dine resultater kan variere. Vær alltid høflig og din utholdenhet slutt kanskje lønne seg. Selv planlegger godt i forkant av en bursdag eller jul kan oppnå et godt resultat hvis du viser at du er villig til å vente så lenge, og holde interessen opp over lang tid.
 • Ikke tigge. Dette viser at du er uansvarlig og irriterende. Bare være konsekvent og høflig med din forespørsel, alltid prøver å gi overbevisende grunner for hvorfor pet vil fungere for deg og din familie. Hvis det ikke fungerer, spør igjen, kanskje 1 år senere. Hvis ikke, bare vent.