Wkino

Hvordan å nevne et kjæledyr

Navngi den nye kjæledyr kan være vanskelig og overveldende, og, tross alt, vil du måtte leve med navnet du velger for så lenge hunden din er fortsatt en del av livet ditt. Denne artikkelen vil hjelpe deg å velge et navn som du vil elske nesten like mye som du elsker ditt kjæledyr!

Trinn

Hvordan å nevne et kjæledyr. Se på kjæledyret ditt.
Hvordan å nevne et kjæledyr. Se på kjæledyret ditt.
 1. 1
  Se på kjæledyret ditt. Har han eller hun har noen karakteristiske fysiske egenskaper? Farge, kan uvanlige tegninger, størrelse, eller andre viktige aspekter av kjæledyret ditt utseende alt tyder på en rekke navn. For eksempel kan et dyr med gul eller gull fargestoffer være "Goldie", "Sunshine", "smør", "Ost", "banan", "Løvetann", "Daffodill", eller en rekke andre gule eller gull beslektede navn, eller hvis du har en katt med hvite poter, kan navnet være "Sokker".
 2. 2
  Tenk om kjæledyret personlighet. Minner han eller hun deg om en person, tegn eller tegn type, eller er det et tegn med en lignende personlighet som kjæledyret ditt? Er det en aktivitet han eller hun elsker å gjøre? Er det en karaktertrekk som hopper ut på deg? Noen av disse kan foreslå et godt navn.
 3. 3
  Vurdere noen navn som er unike. En gang kan du finne unike navn overalt. Hvis en katt har fått grått du kan også kalle det "Husky". Det er best hvis det passer med kjæledyret personlighet. Se etter eventuelle hverdagslige gjenstander som "Table" eller "Remote". Tenker kjæledyret personlighet er viktig å finne en høyre-passende navn for det. Det er det viktigste. Hvis kjæledyret ditt virker mystisk, kan du selv gi den navnet "Unicorn" eller "Pandora" Du kan til og med navn som for eksempel en svart katt "Panther" eller noe. THINK UNIK.
 4. 4
  Tenk navn som du bare liker lyden av. Navn fra bøker, filmer eller TV-programmer du liker er ofte gode valg.
 5. 5
  Få forslag fra venner eller familie. De kan ha gode forslag du aldri ville ha tenkt på.
 6. 6
  Vurdere menneskelige navn. "Sam", kan "Molly", "Max", eller "Jake" fungerer like bra som tradisjonell 'pet-klingende navn som "Fido".
 7. 7
  Hvis du har en rasekatt hund, prøve noe aristokratisk. For eksempel, prinsesse Cordelia A-Boo-Boo Aurora III, eller Prince Xavier Samuel Charleston Jakob IIII. Hvis du gjør dette, må du komme opp med en enkel "samtale name" også.
 8. 8
  Hold det enkelt. Husk at du skal bruke dette navnet ofte, så sørg for at det er lett å si raskt.
 9. 9
  Prøv det ut. Sier navnet høres bra når ropte nedover gaten? (Hint: navn med lange vokallyder bære videre.) Hva med i en samtale med en venn? Vil du bli flau over å nevne navnet rundt visse mennesker eller i visse situasjoner? I så fall kan det være lurt å vurdere et annet navn.
 10. 10
  Når du bestemmer deg på et navn, ikke bruk det mye rundt kjæledyret ditt. Du ønsker ikke din pet å forveksle det som et vanlig ord. Hvis du vil at kjæledyret til å svare til navnet, tilby ros, oppmerksomhet, og selv behandler hvis kjæledyret ser i din retning når du sier hans eller hennes navn. Deretter gradvis øke mengden av gangene du bruker det.
 11. 11
  Kontroller at navnet er kjønn-aktuelle, med mindre du ikke har noe imot å bli avhørt om temaet. Hvis du tror det er viktig at andre mennesker er riktige om kjæledyret ditt kjønn, og hvis du ikke ønsker å forklare utradisjonell navn / kjønn kombinasjonen til hver person som oppfyller kjæledyret ditt, kan du prøve å sørge for at du plukker et navn som folk vil assosiere med kjæledyret ditt kjønn. Hvis du bare ikke bryr seg om slike ting, men det spiller egentlig ingen rolle, det er ingen grunn til å gjøre et dyr følge menneskelige kjønnsnormer. Sørg for å nevne anomali til dyrlegen, selv om han eller hun vil sannsynligvis legge merke til med en gang!

Tips

 • I noen tilfeller vil du kanskje et navn som vil bære godt når du må ringe kjæledyret ditt på avstand. Navn med lange vokallyder tendens til å fungere best.
 • Bruk alltid en hyggelig tone i stemmen når du sier navnet til kjæledyret ditt. Du vil at kjæledyret til å like hans eller hennes navn, ikke kommer til å kjøre når du sier det.
 • Velg noe som er lett å uttale.
 • Ikke føl at du må være altfor kreativ eller flink med kjæledyret ditt. Enkle navn er fine, også.
 • Hvis kjæledyret kom fra en fornærmende forholdet, og allerede har et navn, noe som gir kjæledyret et nytt annet navn kan skape en ny begynnelse for kjæledyr.
 • Ikke bekymre deg om å ta tid til å velge riktig navn. Hvis du ikke kan bestemme seg for et navn, tilbringe tid med dem og se hvordan de beveger seg og kommunisere med deg. Alle disse påfunnene vil hjelpe beslutningen lettere, hvis det tar lenger tid enn du først trodde, det er greit, er en pet ikke bare et dyr, det er en venn for livet, og deres navn er veldig spesiell. De trenger å like det også!
 • Ikke alltid gå for vanlige navn, for eksempel Patch, Tiger, Rex, Max, Fido eller Fluffy. Hvis et vanlig navn virkelig passer ditt kjæledyr, er det fint, men det kan bli forvirrende hvis det er mange "Fidos" i nabolaget ditt. Prøv å se utenfor boksen og finne noe litt annerledes.
 • Hvis kjæledyret ditt har et langt navn, vil du sannsynligvis ønske å komme opp med en kortere kallenavn. Dette forkortet versjon av ditt kjæledyr 'navn kalles en "samtale navn."

Advarsler

 • Ikke bruk et navn på kjæledyret ditt, spesielt hvis det er en hund eller katt, for en lengre periode med mindre du er sikker på at du vil fortsette å bruke den - du bestemmer du ikke liker navnet i måneden ned linjen vil bare forvirre stakkars dyret.
 • Ikke kjefte kjæledyret ditt når kjæledyret ditt gjør noe galt. Kjæledyret ditt kan begynne å assosiere hans eller hennes navn med deg å være sint, spesielt hvis du ikke bruker navnet mye i andre situasjoner. Bare si "nei" er fine. (Forhindre problemer og "dårlige vaner" ved hjelp av forebyggende tiltak, riktig bruk av innesperring og opplæring. For eksempel går en ung frisk hund som bjeffer mye trolig blir lei og har behov for mental, emosjonell og fysisk trening. Dog skolen, og fotturer, og spille datoer med andre fine hunder kan gjøre en barky hund være en rolig søvnig hund.)
 • Ikke navnet ditt kjæledyr noe nedsettende eller upassende. Det er viktig å være høflig til andre hvis du har tenkt å ringe kjæledyret ditt i det offentlige, og det er uhøflig å forvente dyrlegen og hans eller hennes ansatte til å bruke et nedsettende navn når du tar ditt dyr i.