Wkino

Hvordan finne den rette kjæledyret

Er du ute etter en spesiell kjæledyr som er perfekt for deg? Her er tips for å hjelpe deg å finne din ideelle kjæledyr.

Trinn

Hvordan finne den rette kjæledyret. Bla gjennom en rekke humane samfunn, Dyrevern, rase redning grupper og legitime adopsjon nettsteder.
Hvordan finne den rette kjæledyret. Bla gjennom en rekke humane samfunn, Dyrevern, rase redning grupper og legitime adopsjon nettsteder.
 1. 1
  Bla gjennom en rekke humane samfunn, Dyrevern, rase redning grupper og legitime adopsjon nettsteder. Du vil finne mange valg - ". Pocket kjæledyr" hunder, katter, fugler, krypdyr, fisk og gnagere og andre Hvis du finner et kjæledyr som appellerer til deg, dekker dine behov, og passer din livsstil, spør humane samfunn eller redning gruppe for å la deg håndtere dyret hvis mulig.
 2. 2
  Vurdere forskjeller mellom kjæledyr.
  • Hunder er en av de mest populære kjæledyr. Hunder er svært intelligent og gjøre gode følgesvenner. Når du velger en hund må du velge en som passer din livsstil. Hvis du bor i en leilighet, velge en mindre rase. Husk at store hunder trenger mye utendørs plass for å få riktig trening. Vær forberedt på å ta hunden for turer og å vie tid til hans varetekt. Hunder også kreve opplæring. Paper trening, crating, og forståelse og aksept av visse husregler er viktig hvis de skal være velkommen kjæledyr.
  • Katter gjør kjempefint kjæledyr også, og for tiden er det mest populære kjæledyret i Europa, hvis du går med samlede tall. Katter har fordelen av vanligvis ikke krever pottetrening - bare peke dem til katten boksen og de vil som regel gjøre resten, hvis du holde boksen ren. Mens katter ikke trenger så mye hard trening og trenger ikke å bli tråkket, de trenger nok plass til å utforske og stake ut territorium. De elsker å klatre og undersøke skjule flekker. Katter kan ripe møbler og andre husholdningsartikler mindre du gi riktige skrape innlegg og oppmuntre deres bruk. I motsetning til det mange tror, ​​trenger katter blir lei og ensom hvis alene i lange perioder. Hvis du har plass, bør du vurdere to katter hvis du må være borte fra hjemmet hele dagen.
  • Dyr som ørkenrotte, ildere og mus også gjøre stor kjæledyr, men man må huske på at de trenger stimulering i tillegg. Mange gnagere fungere godt med samme kjønn (som regel kvinner) par. Hvis du tenker på å bli en kanin, må du ikke la to voksne mannlige kaniner kommer i kontakt med hverandre. De vil trolig kjempe.

Tips

 • Vurdere å vedta et kjæledyr fra en human samfunnet eller dyr ly før du søker dyrebutikker. Ved å adoptere fra et krisesenter, kan du hjelpe et dyr i nød, og finne en kjærlig kjæledyr til med å dele livet ditt. Tre til fire millioner dyr avlives hvert år på grunn av uansvarlige dyreeiere, bakgård oppdrettere, dyrebutikker, og så videre. Redde et liv.
 • Sjekk, 1-800-save-a-pet, og Petharbor for kjæledyr som er tilgjengelige for å bli vedtatt. Du kan også søke etter en oppføring av din lokale dyr shelters og redning grupper.
 • Du kan finne reinrasa hunder hos din lokale dyr ly, men du kan også google ønsket rasen + "redde" for å finne lokale purebred redning områder, og adoptere et kjæledyr på den måten. Shelter dyrene vanligvis ikke er der for uredelighet. Mange ganger, folk bestemme at de ikke kan håndtere ansvaret, eller er i bevegelse, eller har mistet jobbene sine og kan ikke lenger omsorg for sine kjæledyr. Kjæledyrene av mennesker som har gått bort ofte ender opp i tilfluktsrom også.
 • Hvis du vil ha et kjæledyr som ikke krever omsorg, prøv en pet rock. Levende dyr krever din tid, energi og tålmodighet, og vil trenge regelmessige utgifter til mat, helsetjenester, godbiter, og leker.
 • Hvis du liker dyr, men bor i et hjem eller leilighet som begrenser kjæledyr, få en jobb som en hund rullator eller tilby å ta vare på venners kjæledyr mens de er borte på jobb eller på ferie.
 • Hvis du ikke kan bestemme det perfekte kjæledyret etter å ha sett gjennom flere steder, spør en venn om du kan ta vare på hans eller hennes kjæledyr for en tid. Noen førstehånds erfaring med et dyr kan hjelpe deg å ta en beslutning.

Advarsler

 • Du eller noen i familien din kan være allergisk mot noen dyr. Tilbringe tid med kjæledyret før du gjør en forpliktelse. Kontroller at alle familiemedlemmer som kommer i jevnlig kontakt med kjæledyret gjøre også.
 • Du ønsker ikke ditt kjæledyr til å sitte hjemme alene hele dagen. Du trenger tid til å riktig omsorg for alle dyr.