Wkino

Hvordan spare miljøet hjemme

Det er mange små skritt som folk kan ta hjemme å bidra til å redde miljøet. Mens øko-fotavtrykk av hvert trinn er liten, kan tusenvis av mennesker gjør det samme gjør en forskjell. Ved å gjøre noen små endringer i måten du gjør ting hjemme, er du gradvis gjør en forskjell, selv som et individ. Du vil drepe kostnader og forbedre helsen din på samme tid, så bidrar til å spare miljøet er ikke en helt altruistiske trening!

Trinn

Hvordan spare miljøet hjemme. Senk termostaten noen grader om vinteren.
Hvordan spare miljøet hjemme. Senk termostaten noen grader om vinteren.

Hele huset

 1. 1
  Slå av apparater når du ikke bruker dem. Opptil 30% av strømmen som brukes av TV-en brukes mens de er slått av, så kjøp grenuttak og bare snu bryteren på strømskinnen, fordi de bruker langt mindre energi samtidig slått av.
 2. 2
  Senk termostaten noen grader om vinteren. Et ekstra lag eller teppe vil ikke bare holde deg koselig, men vil bidra til å redusere strømregningen betraktelig.
 3. 3
  Forsikre deg om at er fullisolert. Isolasjon holder varmen og avkjøl på riktig side av stua. Betrakt ikke bare taket, men også vegger og gulv.
 4. 4
  Bruk Windows til å regulere temperaturen.
  • Hold vinduer og dører lukket på riktig måte for å unngå tap av varme i vinter.
  • Åpne vinduer i sommer. Korset vind vil ofte holde deg kjølig og spyler ut gammel luft (inneluften er ofte mer svært forurenset enn luften utenfor). Viktigere, sparer bruk av frisk luft for å bla gjennom ditt hjem kostnadene ved å drive et klimaanlegg.
 5. 5
  Installer takvifter i stedet for air condition enheter å holde rommene komfortable i varmt vær.
 6. 6
  Fylle hullene. Gaps redusere energieffektivitet i et hjem. Ved drivning hull rundt vinduer og dører, øker du muligheten for huset for å holde på varmen og kjølig på riktig tid av året, slik at oppvarming og kjøling systemer å jobbe mindre.
 7. 7
  Bytt til sammensatte fluorescerende lyspærer. De varer lenger og bruker en fjerdedel av energien. Det siste, har LED-lamper begynte å plukke opp tempoet også - de er opp til ti ganger så effektiv som fluorescerende, og helt blåse glødepærer av diagrammer.
 8. 8
  Slå av lysene. Slå alltid av lyset når du ikke bruker dem. Rom som er opplyst med ingen i dem er bortkastet.
 9. 9
  Kjøp oppladbare batterier for enheter som brukes ofte.

I

 1. 1
  Recycle,,. Noen byer allerede krever folk til å sortere sine søppel i papir, metall, glass og organisk avfall. Selv om byen ikke gjør det, kan du starte en voksende trend. Sett opp fire separate avfall kurver, og sørge for at innholdet havner i riktige søppelkasser.
 2. 2
  Air tørke oppvasken. Stopp oppvaskmaskinen før tørketrommelen syklus starter. La døren stå på gløtt (eller mer åpen hvis du har plass) og la oppvasken lufttørke. Tørkingen av oppvaskmaskinen forbruker mye energi.
 3. 3
  Unngå å skape søppel. Unngå engangsprodukter, som tallerkener, kopper, servietter og bestikk. Bruk gjenbrukbare håndklær og oppvask kluter i stedet for papirhåndklær og disponibel oppvask svamper.
 4. 4
  Oppdater kjøleskap. Kjøleskap er den mest energiintensive apparatet i et hus. Dette betyr at en dårlig vedlikeholdt og energi ineffektiv kjøleskap koster deg penger, enn si legge sin byrde til atmosfæren. Siste kjøleskap bruker 40% mindre energi enn kjøleskap av 10 år siden. Hvis du bestemmer deg for å oppgradere kjøleskapet, sørg for at du kjøper for sin gode energi vurdering, lang levetid og holdbarhet, og at du har den gamle kjøleskap resirkuleres.

På badet og vaskerom

 1. 1
  Foretrekker dusjer over bad. Dusjer bruker mindre vann. Ikke glem å installere en effektiv dusjhode.
 2. 2
  Bruk såpe og vaskemidler som ikke inneholder fosfater. Bruk en blanding av vann og eddik å vaske vinduene. Vask klærne i kaldt vann for å unngå å bruke energi til å varme opp vannet. På solfylte dager, bruker du en tørkesnor i stedet for en tørketrommel. Klærne vil lukte friskere og solens stråler sikre at bakteriene er vellykket sizzled.
 3. 3
  Installer lavtspylende i hjemmet ditt. Disse bruker 1,6 liter per flush, i stedet for 3,5 liter, kutte vannforbruket med mer enn halvparten.
 4. 4
  For damene der ute vurdere å bruke klut (som i, gjenbruk) tamponger og bind, eller bruke en mensbeger. Det kan virke ekkelt, men det kan ikke være grovere enn tanken på mengden av pads og tamponger kvinner bruker årlig stablet opp i et deponi, nå kan det ikke?

På hjemmekontoret

 1. 1
  Bruke resirkulert papir på hjemmekontoret og skriver. Doble din side utskrift og gi skrap papir til barna eller slå den inn i note papir for telefonen tabellen.
 2. 2
  Slå av datamaskinen hver dag. Selv om det føles som om det ikke gjør mye av en forskjell, er det. Du kan også redusere risikoen for overoppheting eller kortslutning ved å slå datamaskiner av over natten.

I garasjen

 1. 1
  La bilen stå hjemme. La bilen bidrar mindre til atmosfæren ved å hvile hjemme når det er mulig. Gå til din lokale butikker, ta offentlig transport til arbeid og sykle til dine venners hus for middag. Bli med i en bilpool og ferje andre til å jobbe i stedet for å kjøre inn alene. Du vil få nye venner og du vil alle dele kostnadene.
 2. 2
  Kjøpe en drivstoffgjerrig bil hvis du endrer biler. Velg en kompakt bil over en SUV. SUVer brenne nesten dobbelt så mye gass som en stasjonsvogn og likevel kan fortsatt bære rundt samme mengde passasjerer.
 3. 3
  Hvis du er virkelig seriøs om å gå all-out grønt, bør du vurdere å leve uten bil - ikke bare det er grønt, men kan også spare deg for mye penger!
 4. 4
  Holde sykkelen godt vedlikeholdt. Ta bort minst en unnskyldning at du ikke kan bruke sykkelen fordi det er i dårlig form. Holde den i form og deretter bruke den til å holde deg i form.
 5. 5
  Kast workshop elementer med omhu. Gammel maling, oljer, bør plantevernmidler etc. ikke tippet ned i avløpet - rester ende opp i våre vassdrag. Kast disse elementene gjennom kommunale avhending ordninger eller bruke deponi alternativ hvis det er ingen andre valg.

I hagen

 1. 1
  Plante innfødte arter. De trenger mindre vanning, er hardføre (derav mindre produkter som trengs for å beskytte dem) og tiltrekke seg de lokale dyrelivet. Dessuten er de vant til de lokale værforhold.
 2. 2
  Plante trær. Trær absorberer karbondioksid og gir skygge. Dessuten reduserer det jord og lufttemperatur. De gir boliger for dyrelivet og noen trær kan gi deg en rik avling. Hva mer insentiv trenger du?!
 3. 3
  Reduser plenen. Enten redusere plenen størrelse eller fjerne det helt. Er plener kostbart å vedlikeholde, de kjemikaliene som brukes på plener er farlig for helsen vår, og som i de omkringliggende dyreliv og gressklippere slipper ut høye nivåer av forurensning. Bytt plener med busker, dekorativ hage strukturer, pavers for underholdning områder, grassortar og bakken slyngplanter etc. I tillegg hva er bedre enn å kunne gå utenfor og plukke noen jordbær eller et aks? Øke din egen motstandskraft ved å konvertere bortkastet plen plass i en grønnsakhage. Vurder å bruke drypp-vanningsanlegg eller konstruere eller kjøpe et regn fat (det sparer du måtte betale for å pumpe vann tilbake i bakken).
 4. 4
  Kompost. Kompost av kjøkken utklipp og lage vakker hage sak å oppmuntre til bedre plantevekst. Sørg for at haugen er varmt og godt slått. Les noen bøker om kompostering. Det er sjelden å finne noen dyktige i området! Husk, er jorda en levende ting, bør det ikke være pulveraktig og døde. Livet kommer fra jord, og derfor jordsmonnet bør holdes i live. Unngå meget inngripende tilling hvis det er mulig, men sørg for å holde jorda luftes.

Tips

 • Snarere enn å kjøpe en trykt bok vurdere biblioteket, en bok swap, eller hvis du ønsker å kjøpe, kjøpe en e-bok. Prøv EcoBrain.com for ebøker på grønn hverdag og miljølære.
 • Måle øko-fotavtrykk på nettet. Det er mange nettsteder som tilbyr dette. Når den er målt, se hva du kan gjøre for å redusere ditt hjem innvirkning på
 • Hvis du eller noen du kjenner ikke ser "point" for å gjøre disse tingene, se eller vise ham eller henne en film som An Inconvenient Truth, Hvem drepte den elektriske bilen?, Og I overmorgen å vise dem effektene av hva som vil skje hvis vi ikke jobber for å redde miljøet vårt.
 • Redusere avfall før gjenvinning! Kjøp løse produkter og minst mulig emballasje på produktene du kjøper i butikkene. Ta en gjenbrukbar pose med deg.
 • Ikke brenn søppel. Som det fører til luftforurensning.