Wkino

Hvordan kvitte seg med kvikksølv

Kvikksølv er en av de mest giftige og miljøskadelige elementer vi møter i daglig bruk. Deponering av dette flytende metall innebærer føderale, statlige og lokale lover, samt en svært reell potensial for alvorlig miljøskade, så det er viktig å gi det hensyn. Dette blir sagt, gjør vi møter kvikksølv i mange felles husholdning bruker, for eksempel eldre type termometre, oppvarming og air condition termostater, elektriske varmeovner, lysrør lys og andre elektroniske apparater.

Trinn

Hvordan kvitte seg med kvikksølv. Inneholder kvikksølv så godt som mulig, helst i en tung glasskrukke med lokk som tetter.
Hvordan kvitte seg med kvikksølv. Inneholder kvikksølv så godt som mulig, helst i en tung glasskrukke med lokk som tetter.
 1. 1
  Inneholder kvikksølv så godt som mulig, helst i en tung glasskrukke med lokk som tetter.
 2. 2
  En tung fryser ziploc bag foret med aluminiumsfolie og papirhåndklær er også en god løsning. Merk at flere poser du bruker, jo mer sikre kvikksølv er.
 3. 3
  Oppbevar beholderen på et trygt sted hvor barn og kjæledyr ikke kan forstyrre den.
 4. 4
  Din lokale myndigheter bør ha et farlig avfall anlegget, ville det første alternativet være å finne dem i telefonboken og ringe for en tidsplan for drop off og ytterligere instruksjoner.
 5. 5
  Det er et nettsted viet til alle miljøavfall og farlige materialer som kan henvise deg og gi informasjon om avhending, er adressen http:/ / www.earth911.org/master.asp og når du besøker den, kan du skrive inn ditt postnummer og det vil gi deg spesifikk informasjon om lokale farlig avfall tjenester.

Tips

 • Vær klar over at mange produkter som brukes i husholdningen inneholder farlige materialer som kan slippes ut i miljøet og føre til alvorlige konsekvenser. Kvikksølv er en nervegift som kan forårsake alvorlige effekter i små konsentrasjoner.
 • På grunn av alvoret i denne situasjonen, er det best hvis du er i stand til å få tilgang regjeringen linken nederst på denne siden for å gå til det og få detaljerte, spesifikke instruksjoner om prosedyren for innhenting av sølt materiale!

Advarsler

 • Unngå kontakt med hud! Kvikksølv kan absorberes gjennom huden, og hvis du har noen tvil om at du kan ha hatt kontakt med den (og bor i Europa), ta kontakt med National Poison Control Center på 1-800-222-1222. Ring det aktuelle nødnummeret for ditt land hvis du er usikker.
 • Kvikksølv kan avgi damper som kan akkumuleres til farlige nivåer i uventilerte rom.