Wkino

Hvordan overleve alene i skogen med ingenting, men en øks

I de mest ekstreme tilfellene kan du bli satt i en situasjon var du kanskje nødt til å overleve med lite eller ingen ressurser. Uansett grunn kan du ha en øks hendig. At en verktøyet, kan ikke bare spare deg, men det kan bli det viktigste overlevelse implementere du kan eie. Omfanget av dette konseptet vil bli utredet under.


Merk: Temperatur forrang noe som er oppgitt nedenfor. For kalde forhold brann forrang. Dette er fordi vannet er ofte finnes i snø eller is gjør tørst en enkel ting å bli kvitt. Akkurat som det er sant, i et varmt miljø kroppen din vil skille ut overskudd av vann gjør det ditt mest ettertraktede ressurs.

Vital vilkår

Når noe har NC (Native hk) ved siden av det, er det noe som skal brukes betinget og på en tradisjonell måte. Disse grunnene vil komme til uttrykk for informasjonsformål. Men tradisjonelt de blir stående som regler uten forklaring. Innfødte europeiske teknologier er ofte gått ned med verbale og etiske forhold som må være oppfylt før tillatelse kan gis for informasjonen bruk (følg disse forholdene eller du mister sa tillatelse til bruk.)

Trinn

Hvordan overleve alene i skogen med ingenting, men en øks. Være rolig i situasjonen.
Hvordan overleve alene i skogen med ingenting, men en øks. Være rolig i situasjonen.
 1. 1
  Være rolig i situasjonen: Du er din mest verdifulle ressurs. Vær oppmerksom og ta oppmerksom på dine omgivelser. Det eneste som kan svikte deg i alle miljøer er mangel på motivasjon. Hvis du tror du vil overleve sjansene dine er høyere. Det handler om viljestyrke!
 2. 2
  Gå til din nærmeste kilde til vann: Hvis du ikke nå hvor det er, så gå nedover til du finner et bevegelig, ren kilde. Den ideelle vannkilde ville være et bevegelig elv med sandbankene.
 3. 3
  Wet pinne: Når du finner en elv du kan lage en tradisjonell våt pinne. Rengjør bark av fra en hardt tre pinne, dypp pinnen i vann og slå på siden av en sandstrand bank. Dette legger sand inn i sidene av pinnen. Fortsette å gjøre det inntil rikelig abrasiveness er skjedd. Bruk denne pinnen å skjerpe øks eller kniv.
 4. 4
  Lag et krisesenter: Bygg det med en liten silhuett i bakhodet som jo større den er jo mer vil det ta vinden. Større strukturer også avfall fysiske ressurser og energi i bygg og vedlikehold. Merk også at mindre tilfluktsrom tendens til å felle mer varme og varme opp mye lettere enn store tilfluktsrom. Sørg for å innse det bort fra den rådende vinden. Også vurdere det faktum at ly må drenere noe regn som kommer.
 5. 5
  Bruk at øksen: Når du har en relativt fast stilling du har rundt tre uker hvor du kan bruke øksen før mat deprivasjon kan drepe deg eller gjøre deg alvorlig syk. Merk også at etter to dager med å ikke spise vil du begynne å miste energi. I løpet av disse to dagene er det viktig å finne en trygg matkilde som i den tiden kroppen din vil fortsatt holde rikelig mengder energi. Tips for dette vil bli explicated nedenfor.
 6. 6
  Søke etter store mengder tørr ved som lett kan dras til ly. Du kan bruke den butte enden av øksen å knipse bartre bort fra et tre. Større softwoods tendens til å ha svært mange tørre greiner som er ideelle for å lage ild. Merk også at barnåler gjør ideelle knusk. Du trenger denne tørr ved å produsere trygg mat og vann.
 7. 7
  Du kan bruke øks til å hogge av gran grener. Være forsiktig med å få banen på hendene som den klebrige saften kan skape store blemmer hvis arbeidet inn i huden din. Årsaken gran er viktig er fordi koke nålene til en te gjør den perfekt morgen drikke. Tenk deg en kopp ekkel-smake appelsinjuice med sju ganger så mye vitamin C. Merk at dette concoction vil også spare deg fra skjørbuk.
 8. 8
  Den eneste virkelige betydelig kilde til fett og protein i naturen er det av kjøtt. Ved vellykket bruk av snarer og fallgruver vil man fange noe på sjeldne side av ting. Som det er tilfelle er det viktig å sette mange snarer, på ulike steder. Det er også viktig å fjerne alle disse snarer før du går videre.
 9. 9
  Du kan bruke øks for å lage en vanntett husly. Hvis du kutter ned en aske kan du hamre den butte enden av øksa på en hvit, brun eller svart aske. Dette vil løsne lange strimler som kan trekkes av og brukes som helvetesild. Dersom de bryter vertikalt mens du trekker dem av loggen bare bruke banen for å fylle sprekker.
  Nc:

Asken er et hellig tre for mange innfødte europeere. Native kurv beslutningstakere vil ofte tilby tobakk før et tre er hugget ned, ville det være klokt å gjøre dette tilbudet, eller en som kan anses hensiktsmessig gitt dine ressurser. Dette er ut av respekt for hvor kunnskapen kommer fra, og ut av respekt for det som hjelper deg å overleve under vanskelige forhold.

 1. 1
  Hold et øye for spillet stier, unngå de som er store som de støtter større rov trussel. I stedet se til de mindre spill stier som ofte gir vaktel, kanin og mindre kalkuner. Disse skapningene kan fanges ved hjelp av trevlet røtter av gran eller den indre bark av basswood i form av en snare.
  Nc:

Den basswood skarptromme er et kraftig verktøy, men er en innfødt teknologi som krever ødeleggelse av et tre. Et offer av tobakk eller andre sammenlignbare ressurs kan være tilrådelig. Aldri kompromiss overlevelse å gjøre et slikt tilbud.

 1. 1
  Se etter ting du kan bruke. Det er svært få steder hvor man ikke har vært. Tegn på hans nærvær inkluderer flasker, bokser og ofte pakkemaskiner nyttige for knusk. Også i løpet av høsten steinete terreng er ofte skjult under et lag av løv. Menn har dødd fordi de ikke sjekke sitt fotfeste med en god spaserstokk, da dette verktøyet kan tjene en rekke formål.
 2. 2
  For å holde deg varm om natten, stå opp av bakken. Jorden blir kaldt om natten. Lå en madrass av furu, sedertre, einer grener, palmeblader, eller bare lite tre eller barnåler. Flere lag = mer varme.
 3. 3
  Hvis din kilde til vann er en elv alt du trenger å gjøre er å følge det nedoverbakke for å finne en vei eller by. Vær forberedt imidlertid å gå hvor som helst 10-50 miles, eller mye lenger, avhengig av plasseringen.
 4. 4
  Det lønner seg å være forberedt før du flytter. Ofte man går tilbake til ønsketenkning i en tid med kriser. Igjen være forberedt på å reise ubestemt avstander eller vil du ikke overleve. I situasjoner der du mistenker at noen vil være søker for deg, er det generelt lurt å bli satt, forutsatt at du har nok mat og vannressurser.
 5. 5
  Aldri gå tilbake til en tilstand av apati eller likegyldighet som verden er bare så barmhjertig som du gjør det. Når du gir opp er det ingenting å holde deg fra å dø. Mennesker kan og overleve på nesten alle terreng på jorden. Hvis en teknikk ikke er vellykket, lære av feil og fortsette å prøve.

Tips

 • Hvis det snør, eller hvis det er snø på bakken, ikke gjør din ild under et tre eller dets avdelinger. Snø er en utmerket isolator, men direkte kontakt med klær resulterer i smelting. Hold kroppen av snø med gran grener eller store mengder barnåler. Veggene i ly bør kun være laget av snø hvis og bare hvis det er noe annet tilgjengelig, som snø kan og vil senke kroppstemperaturen. Igloer kan være laget av harde snøen, men tradisjonelle igloer ble vanligvis laget av skitt, greiner og annet rusk. Dersom behovet oppstår kan man bruke sin øks for å kutte blokker for å gjøre den ikoniske runde design.
 • Tre Navn / Klasse / Bruk
  • Poppel: Hard; Bra for kommunikasjonstjenester, kan hvit pulveraktig bark bli brent.
  • Gran: Soft; Roots gjøre gode tau, Needles inneholder mye vitamin C.
  • Fir: Soft; Sap er brannfarlig, gjør saft ideelle brann starter.
  • Ash: Hard; Olje-laden, nyttig for håndtak, fleksibel. Brenner svært godt.
  • Hemlock: Soft, Svært solid, som brukes i tømmerhytter.
  • Cedar: Soft; ganger giftige.
  • Black Walnut; Valnøtter kan bli sprakk tørket og spist, er svart skall giftig.
 • Tips om brann:
  • Rydd området før du starter en brann, hvis det gjøres tilstrekkelig insekter og parasitter vil forlate branner nærhet og gi en en relativitet rent sted å sove.
  • Hvis brannområdet er i nærheten av myrlendt terreng er det tilrådelig å presse alle rusk mot sentrum av brann pit istedenfor unna. Dette er for å drepe chiggers og flått som er vanlig i det miljøet.
  • Grave et lite bål. Det bør være et grunt hull, omtrent en halv meter bredt og rundt seks inches dyp. Dette vil bidra til å beskytte ild fra vind og viser seg å minimere spredning av brann som det legger seg i løpet av natten. Merk også at ved å holde den begrenset kan man reflektere varmen tilbake til bålet for bedre effektivitet og varme.
  • Det er vanlig å grave en andre mindre brann gropen ved siden av din viktigste brann pit for å bli brukt som en kokesone. Når fylt med oppvarmet bergarter (ingen sandstein, som det kan eksplodere) eller glør fra den største brannen, vil dette mindre pit tjene pent da varmer vann, matlaging, etc. som varmen kan reguleres enklere.
  • Når du foretar en brann, må du gjøre en god knusk seng før det vil ta. Knusk er noen små spon av fin, lys, tørt materiale som gress eller tørr mose. Man kan bruke sin øks å barbere tørre grener for å gjøre sa knusk. Den fluffier materialet er, jo lettere vil det ta fyr. Men vær oppmerksom på, jo raskere knusk fanger, jo raskere vil det brenne. Man trenger drivstoff, luft og en kilde for forbrenning for brann som skal lykkes laget.
  • Layer brann bygningen drivstoff: første små flis av tømmer og baller av knusk som så kan antennes større stykker plassert over med god plass for luft og andre brennbare materialer. Kontroller at du har nok av alle typer materiale: Tinder, fange tre og større brennbar logger.
  • For ens brann for å få luft, sørg for som det er bygget slik at ilden 'struktur' ikke er pakket ned. En brann trenger mye luft for forbrenning. Hold knusk løs, slik som å lette sa forbrenning. De vanligste typene 'strukturer' er teltet, hytta, og lener. Hver er effektive i sine egne veier, så bruk den som er enklest for deg.
  • Forbrenning eller gnisten - Hvis du ikke var heldig nok til å finne flint, er det fortsatt nok av måter å få gnist.
   • Du kan bruke briller eller noe linse for å fokusere sollys. Det må være direkte sol, og det tar lenger tid enn du tror å gjøre det brenne ting, så vær tålmodig. For å lette denne metoden, kan du bruke en liten kløftet gren ca 6 "lang, hvor du kan kile din linse inn i nook og legge enheten i bakken for stabilitet. Dette vil spare deg en hånd og mye trøtthet, slik at du kan fullføre noen siste -minutters forberedelser og prime klippe når det er nødvendig.
   • Du kan gni to pinner mot hverandre. Den mest effektive måten synes å være å skjerpe en til et punkt, og deretter plassere et punkt på toppen av et flatt stykke av tre med et hakk skåret inn i den. Ved skjæring av hakk det bidrar til å la små riller som for å lette den nødvendige friksjon. Pile knusk under hakk, og deretter flytte pinnen frem og tilbake, enten ved å skrape den, eller den mer populær måte, ved å rulle den mellom håndflatene, mye måten du ville vaske hendene. Denne "spin" er mye raskere enn skraping men vil mest sannsynlig gi deg blemmer. Det tar mye styrke og vilje, men du kan gjøre det.
   • Du kan gjøre en brann-bue ut av en hyssing (for eksempel en shoestring) og en pinne. Denne metoden er mye som metoden ovenfor, vil likevel spare hendene fra blemmer og vil gi en mye raskere spinn. Bind strengen til begge ender av en tynn gren omtrent 8 "dyp og etterlater omtrent 3" av "slark" til baugen. Den andre staven, slipt til et punkt på den ene ende vil bli plassert på innsiden av buen, og vridd rundt den bue-strengen. du trenger noen form for hånd beskyttelse for å holde spiss pinne vinkelrett på nederste brettet med hakk, små flate steiner og fersk bark vil pent beskytte hånden fra friksjon brannskader. Bare flytte buen frem og tilbake i en saging bevegelse inntil du bygger nok varme til å danne en slagg, som vil slippe gjennom sporet i påvente knusk.
  • Hvis du finner flint, bruk kniven av stridsøksen din til "chip" på det. Dette vil gi gnister, og hvis du har tinder satt opp rett, bør klippe fange gnister. Blås på den forsiktig til flammen er stor nok til å være brann, og deretter overføre den til din brann pit - være forsiktig med å kvele det!
  • Prøv å holde brannen under to meter høy. Å ha en brann noen større er rent unødvendig og vil kreve store mengder drivstoff og personlig energi til å få mer drivstoff.
 • Kunnskap er din beste svaret på forholdet, For en sunn overlevelse referanse, se til listen over bøker under (sortert etter nøyaktighet og relevans):
  • SAS håndbok
  • FM-71 Army Survival Guide
  • 2003 Army Survival Guide
  • Hvordan de skal overleve i skogen ved Bradford Algier

Advarsler

 • Få vann fra en rennende kilde, for eksempel en strøm eller en foss, i stedet for en stående kilde. White water, den typen som skaper stryk, er tryggest.
 • Alltid koker rått kjøtt før du spiser den, dette dreper eventuelle bakterier / parasitter at dyret kan ha blitt bærer.
 • Bli så varm og tørr som mulig (hvis du blir våt, ta av deg klærne og tørk dem hvis du kan). Du vil ironisk nok overleve lenger naken og tørr enn våt og kledd.
 • Bjørn og andre åtseldyr / predator dyr kan være farlig hvis innesperret. Også hvis et dyr står høyere enn deg på skuldrene en god regel er å unngå det * Finn vann så snart du kan som man bare kan overleve noen dager uten. Hvis du kan få brann, koke vannet før du drikker det. Hvis du ikke kan, drikker det likevel. Du har som regel maksimalt 1/10 sjanse for å få parasitter fra ukokt vann, ikke la deg dø av tørst som parasitter kan håndteres ved hjelp av beite brems, salt eller svelges sigaretter.
 • Ikke spis sopp. I enkelte områder opptil 95% kan være giftig.