Wkino

Hvordan organisere tom mat lagring beholdere og lokk

Mat lagring containere er stor for pakking opp leftovers for senere bruk, og ta med deg, men at de kan fylle opp skap eller skuff plass raskt. Her er hvordan å holde samlingen i sjakk.

Trinn

Hvordan organisere tom mat lagring beholdere og lokk. Tømme skuff eller skap der du normalt holde beholdere.
Hvordan organisere tom mat lagring beholdere og lokk. Tømme skuff eller skap der du normalt holde beholdere.
 1. 1
  Tømme skuff eller skap der du normalt holde beholdere. Feie, vakuum, eller tørke ut smuler og sette ned fersk hylle papir eller skuff fôr, hvis du ønsker det. Ta en god titt på dine containere mens de er spredt ut på en benk eller bord.
 2. 2
  Resirkulere noen containere du ikke kan eller ikke bruker. Utkast er alltid et godt første skritt mot å organisere fordi det betyr at du vil få færre til overs til å organisere og lagre, og fordi elementer du ikke kan eller ikke bruker aren ' t i veien for de som du gjør.
  • Sortere gjennom apparatet, og resirkulere noen lokk eller beholdere som ikke har kamerater. Sett dem sammen, hvis det hjelper, slik at du kan se nøyaktig hvor noe kommer til kort.
  • Resirkulere noen containere som er brutt, split, farget, stinkende, eller smeltet utover det punktet av brukervennlighet.
  • Resirkuler alt du ikke bruker. Hvis det er for lite for de vanlige porsjoner, for stor for matboks eller hylle i kjøleskapet, la det gå.
  • Bestemme hvor mange containere du egentlig trenger, og hvor mange containere du trenger i en gitt størrelse. Sjansen er, kjører din tilførsel av mat containere aldri ned til null. Hvis du har en bunke med ti identiske bokser, trenger du aldri se bunnen to eller tre? Svaret kan være ja hvis din familie på fem pakker lunsjer i dem hver dag, ellers kan du ikke ønsker å beholde alle ti.
 3. 3
  Fjern alt som ikke er en mat beholderen og enten forkaste den eller oppbevare det et annet sted. Måling kopper, miksing boller, og drikkeglass (selv plast dem) bør alle gå i noen annen, passende sted. Sett dem med andre elementer som fungerer på samme måte.
 4. 4
  Få et matchet sett. Hvis budsjettet og plass tillater det, vurdere å få containere som er av samme type, med multipler av vanlige størrelser. Ofte et matchet sett vil stable mer kompakt og lettere enn diverse, enestående beholdere.
  • Hvis du kan, prøv ut hvordan containere stabelen i butikken før du kjøper dem. Har de reir tett, eller sitte de opp med massevis av plass i mellom?
  • Hvis du gjøre er å erstatte containere som en del av arrangementskomiteen prosessen, sørg for å bli kvitt de gamle, uovertruffen seg.
 5. 5
  Velg en egnet skuff eller skap. En stor skuff fungerer godt, hvis du har en. Uavhengig av hvilket område du velger, dedikere et bestemt område og sørge for at plassen er god for innholdet.
 6. 6
  Nest og stable. For beholderne, hekker dem i stabler som er like høy som plassen din. Begynn med det største på bunnen og jobbe seg oppover til de minste. Lag flere stabler som nødvendig, holde runde beholdere med rund, firkantet med firkant, og så videre.
 7. 7
  Fil lokkene. Gjør en eller to stabler av lokk på siden av plassen. Hvis du kan plassere dem vertikalt, som du ville gjort med papirer i et arkivskap. Legg dem for minst omtrent etter størrelse. Fryseposer (som Ziploc eller Glad) er også en enkel måte å holde lokkene sammen og i orden. En annen meget effektiv måte å lagre dem er i en rektangulær kurv skrudd på baksiden av skapdøren. På denne måten holder de vertikale og vil ikke komme i veien av beholderne.
 8. 8
  Samle de små ting. Hvis du liker å bruke miniatyr containere for leftover dabs eller for single-serving deler av pålegg eller trail mix i en matboks, sette dem alle i en større beholder.
 9. 9
  Gi beholdere med langsiktige arbeidsplasser permanente boliger andre steder. Hvis en bestemt container er den du alltid bruke til å lagre i pantry eller i det, kan du aldri trenger å lagre den sammen med andre beholdere. La den ha sin normale plass i pantry selv om du er ute av mel.
 10. 10
  Lag en vane av Ommøblere containere tilbake der de går hver gang du setter bort retter. Hvis du begynner å stikke "just one thing" i edgewise, vil alt bli kaos igjen snart. Få din familie 's hjelp, også. Hvis andre gjør det, forklarer den nye organisasjonen, og ber om at de erstatte elementer i stabler du har arrangert.

Tips

 • Ved hjelp av en tallerken stativ (for tørking retter) i skuffen eller kabinett er en god måte å holde lokkene oppreist under lagring. Dessuten kan hele stativet trekkes ut for enkel søking.
 • Servietten holderen (eller to) kan også brukes til å lagre lokkene oppreist. Man kan kan benyttes til runde, en for firkantet. Disse er vanligvis tilgjengelig på Dollar Store.
 • Runde beholdere gjøre for bortkastet kjøleskap og lagringsplass. Hold deg til kvadratiske eller rektangulære beholdere.
 • Unngå å samle containere som kommer som emballasje, som for eksempel margarin og rømme kar, med mindre du har en bestemt hensikt for dem og regelmessig bruke dem opp.
 • Få containere som vil vare noen år og gjenbruke dem. Mens noen av de semi-disponibel plast beholdere kan vare en god stund når omsorg riktig, har de en tendens til å være best for å sende mat hjemme med familiemedlemmer som ikke bringer tilbake beholdere.
 • Lagre mindre hyppig brukte containere et annet sted. Kaken eller kake transportør som bare blir brukt ved spesielle anledninger kunne gå i garasjen, på en høy hylle, eller under hjørnet av disken hvor det er vanskelig å nå. Hvis du bruker den sjelden nok, bli kvitt det.

Advarsler

 • Boliger for mishandlede kvinner er en annen flott sted å bli kvitt overflødig kjøkken elementer. Mange kvinner forlater med bare klærne på ryggen, så hjelpe noen sette opp en ny husholdning er en flott måte å sørge for at containere blir gjenbrukt av noen som desperat trenger dem.
 • Organisering for mye ting vil ikke hjelpe. Hvis du har for mange containere, bli kvitt noen.
 • Vær snill, og heller enn søppel ubrukt eller sjelden brukte beholdere, vurdere gjenbruk / gjenbruk dem, (ikke lagre dem et annet sted tom) muligens utnytte dem til å organisere i garasjen, bad, garderobe eller barna leke område, med eller uten lokk, etter behov.
 • Ubrukte beholdere (selv uten lokk) kan bli solgt på et garasjesalg eller gitt bort til veldedighet.
 • Freecycle er en fin måte å bli kvitt ting du ikke vil ha. En manns søppel er en annen manns skatt.
 • Ødelagt eller på annen måte ubrukelig beholdere / lokk kan være i stand til å bli resirkulert i stedet kastet.
 • Nøkkelen er å organisere, bruke eller fjerne så raskt som mulig.