Wkino

Hvordan man skal håndtere din hamster døende

Dessverre, det skjer hver hamster, akkurat som det gjør for alle levende vesener. Slutten kommer fra alderdom eller sykdom. Men det å vite om det uunngåelige ikke lindre smerten for deg, men her er noen skritt for å lindre smerten for deg.

Trinn

Hvordan man skal håndtere din hamster døende. Gi slipp på hamsteren din hvis den er døende.
Hvordan man skal håndtere din hamster døende. Gi slipp på hamsteren din hvis den er døende.
 1. 1
  Gi slipp på hamsteren din hvis den er døende. Hvis din hamster er langsomt døende på grunn av alderdom, ikke prøv å forlenge sitt liv ved å gjøre ting som gjør det elendig. La den være alene, men sørg for å mate og vanne det. Din tilstedeværelse kan trøste det på noen dypere subliminal nivå.
 2. 2
  Hjelpe en syk, eldre hamster. Noen gamle hamstere kan ikke være i stand til å bevege seg til å spise eller drikke. Sette sin mat og vann i en skål foran dem.
 3. 3
  Kontroller at hamster er behagelig. Gi ren og myk sengetøy.
 4. 4
  Ikke prøv å ta din gamle hamster ut av buret. Det hater det, men det har ingen energi til å fight.Just la den hvile.
 5. 5
  Hvis din hamster er døende av en sykdom, ta det med til en veterinær! Hvis du ikke har råd til dette, kan det gå bort etter en stund. Hvis det har en våt hale, (symptomer: diaré, våt anus), er dette ofte dødelig. Så lite som 24 timer etter at symptomene oppstår en hamster kan være borte. Vær forberedt.
 6. 6
  Husk disse tingene når din hamster har gått:
  • Du trenger ikke å få en ny en hvis du ikke vil. Du vil bli overrasket, mange ganger den vil bidra til å lette smerter å se en ny liten bunt av glede i det. Prøv å navngi den nye hamster annerledes enn den før det, kan det hjelpe mye. Tross alt, det er sirkelen av liv blir ferdigstilt igjen og igjen ved fornyelse etter tap.
  • Hvis det hjelper, gjør et kjæledyr begravelse. Sett hamster i en liten boks og begrave den et sted elskede i hagen din.
  • Hvis du kommer til å sture rundt på grunn av tristhet din, kan det være lurt å få en annen hamster eller kanskje et annet kjæledyr. Hvis ikke, prøv noen aktiviteter som får deg ut av huset å gjøre forskjellige ting for en stund. Bor hjemme vil gjøre deg ulykkelig under den sørgende tid.

Tips

 • Hvis det er alt bare for vondt å se på, gå til dyrlegen og be dem om å avlive kjæledyret ditt. De vil være omsorg og gjøre det rette ved ditt kjæledyr. Spør etter hamster kropp hvis du ønsker å begrave den.
 • Når hamster går bort og du vil ha begravelse, kan du lage en gravstein ut av en stein, markører, og eller maling.

Advarsler

 • Spyl ikke hamster ned i toalettet. Dette er ikke bare kommer til å tette opp systemet og gjøre foreldrene veldig irritert, er det mest respektløse til hamster. Tross alt var dette din spesielle kjæledyr.
 • Hvis du bestemmer deg for å få en ny hamster, må du rengjøre buret, boller, og leker og erstatte sengetøy i ditt tilfelle avdøde hamster hadde en sykdom som kan overføres til en annen hamster.