Wkino

Hvordan å takle etter dødsfallet av et kjæledyr

En guide til å vise første gang pet-eiere hvordan å takle dødsfallet til sine kjæledyr. Det er aldri en enkel tid, men det er viktig å gi deg selv muligheten til å sørge og å huske de gode tidene du tilbrakte med kjæledyret ditt. Her er noen tips for å hjelpe deg i å få gjennom tapet.

Trinn

Hvordan å takle etter dødsfallet av et kjæledyr. Gi kjæledyret en fin begravelse.
Hvordan å takle etter dødsfallet av et kjæledyr. Gi kjæledyret en fin begravelse.
 1. 1
  Ha en god gråte! Det er greit og normalt å få disse følelsene ut på denne måten. Når du lider tapet av en kjær, synes alt å minne deg på det. En tom matskål, en ubrukt krage, nesten alt strødd rundt i huset vil minne deg om det. Når du er klar, ta alt at kjæledyret elsket, og legg den i en pose. Du kan sette posen i lagring, eller begrave den sammen med kjæledyret ditt. Hvis det er et liv etter døden, vil ditt kjæledyr være veldig glad for at han har sine leker.
 2. 2
  Gi kjæledyret en fin begravelse. Sier noen spesielle ord som husker de fantastiske tingene om kjæledyret ditt, og sette noen blomster på graven sin, akkurat som du ville gjort for et familiemedlem. Du kan også bestille en egnet minnestein over internett. Prøv å plassere den på et sted hvor ditt kjæledyr hadde det mest gøy. For eksempel, hvis de hadde en fantastisk tid på din strand hus i California, plassere den et sted der. Dette vil gjøre at du føler deg bedre om det, fordi de vil leve videre på et sted de en gang elsket.
 3. 3
  Ta det med ro i en uke. Legg merke: Hvis du er tilbøyelig til å spise besatt, eller ser mye på TV, etc., når du er opprørt, kan du prøve å stoppe deg. I stedet, forestill deg at du kan snakke med kjæledyret ditt mentalt. Det fungerer overraskende bra, og vil gi deg litt trøst. Husk å holde seg aktiv. Hvis du går i dekning for en måned ser ut som en kvist, vil du sannsynligvis komme ut mer som en squash hvis du ikke trener.
 4. 4
  Forbered en utklippsbok av all moroa du og kjæledyret hadde sammen. Inkludere et bilde av det med sin fødselsdato, dødsdato, favoritt mat, leker og andre detaljer du vil inkludere. Det er en fin måte å huske dem og vil hjelpe deg å huske de gode tidene. Vurder å bruke sin krage for å holde boken lukket. Det er en fin dekorasjon, og vil minne deg om all moroa du to hadde. Du kan også lage en power point, eller noe annet som du kan lagre og verne.
 5. 5
  Design og laste opp en nettside memorializing ditt kjæledyr. Har en kommentar seksjon for folks sympati. Dette er en god måte å bli venner med dem som har lidd samme tap.
 6. 6
  Ta spesielt vare på dine andre kjæledyr. De vil føle tapet også. Men ikke overfeed dem.

Tips

 • Hvis du har andre kjæledyr, gi dem masse oppmerksomhet. Det gjør virkelig hjelp. De kan være sorg også.
 • Hvis kjæledyret ditt har dødd av sykdom, husk at de nå er i fred med ingen smerte i himmelen, og som vil gjøre deg lykkelig for dem. Hvis kjæledyret har dødd av alderdom, husk de har kommet til verden før og hadde en god tid.
 • Ikke føl deg skyldig, så lenge du elsket kjæledyret ditt, og tok vare på den, gjorde du alt som var mulig.
 • Les Rainbow bridge dikt for komfort.
 • Husk å ta hver dag som den kommer, som hver dag passerer sorgen minsker, men du vil aldri glemme minnene om din spesielle kjæledyr.
 • Ikke se på et nytt kjæledyr som en "erstatning" for det gamle, og dette kan aldri være tilfelle. Tenk på din nye kjæledyr som et nytt vesen at hjertet ditt har plass til.
 • Avhengig av religion, noen mennesker finner det beroligende å be for dyret sitt eller ta trøst i tanken på at deres mye elskede kjæledyr er på et bedre sted.
 • Prøv å gå til et hus med venner, spille noen spill, bare chilling. Å ha noen du stoler på i nærheten av deg er alltid trøstende.
 • Se en terapeut hvis du fortsetter å sørge og føle seg deprimert. Ofte snakker med en sympatisk profesjonell vil bidra til å lette sorgen og lar deg gå videre.
 • Foreldre, hvis du ønsker å hjelpe barna gjennom sin sorg over sine døde kjæledyr, vente en taktfull tid (som i minst en måned, før de er på et mye sunnere sted med sin sorg) før du kjøper et nytt kjæledyr.
 • Plasser et bilde der borte favorittsted i huset til kjæledyret ditt i løpet av de lykkeligste øyeblikkene.

Advarsler

 • Noen uheldige men velmenende folk sier at du ikke bør snakke om tapet. Egentlig er den beste tingen å gjøre er å snakke om det. Hvis du flasken opp noe, kan det gjøre deg syk.