Wkino

Hvordan lære røyking triks

Her vil du lære hvordan du gjør røyking triks. Denne artikkelen vil lære deg hvordan å blåse no-, massiv røyking, eruct røyk, innsiden og ut røyk ringer eller lignende. Det er også et lite skritt for røyk ring triks (som ikke vil bli undervist, men fordi dette er et triks guide, vil små forslag bli gjort). Alle kan fortelle hvilke er dine beste triks!

Trinn

Hvordan lære røyking triks. Hold røyke på halsen din slik at den kommer ut kondensert.
Hvordan lære røyking triks. Hold røyke på halsen din slik at den kommer ut kondensert.

Røyk serieopptak

 1. 1
  Hold røyke på halsen din slik at den kommer ut kondensert: når trekke røyken i munnen, inhalerer en svært kort utbrudd av røyk. "Det fungerer bedre hvis du holder røyken på munnen"
 2. 2
  Lær hvordan du kan blåse det (sic) med en eneste en kjeve bevegelse gjort med hjelp av kjevemusklene (tyggemuskler). Å vite hvordan man skal blåse røyk ringer på denne måten vil utvilsomt hjelpe mye.
  • Merk: Andre mennesker vil fortelle deg å holde tunga ut av veien, ting om stemmebåndene, eller andre råd, men det er bedre å fortsette å øve til du føler deg komfortabel å holde nok røyk på munnen. Derfor det er et must å mestre kjeven bevegelse.

Røkringer

 1. 1
  Impriming en potent utbrudd av røyk hjelper hvis du starter i et rolig dag eller innendørs. Deretter vil du lære ting som:
  • Det er bedre hvis du holder røyken i munnen i stedet for å inhalere den.
  • Hvis forsøker triks på utsiden lukk leppene mer enn vanlig er bedre fordi den måten vinden ikke får inn i munnen din (som leppene naturlig vil tendere til å gjøre en rugby ball form-aktig, ta det som en halv tomme av bredde og omtrent en tomme i høyde (1,27 cm -, 2,40 cm |).
  • Den posisjonen som vinden kommer til deg fra er svært viktig. Hvis det blåser fra bak sin svært vanskelig, så prøv å få det til å blåse ørene dine, eller delvis til kinnet ditt.
 2. 2
  Pass på at du først sjekke ut hvor fort vinden blåser er et viktig faktum også, fordi vanligvis vinden slutter å bevege seg i en kort periode, og dens så når du må være klar til å blåse.
 3. 3
  Raskt gjøre ringen i retning vinden blåser, men ikke peke på det med nesen, men å hjelpe hodet på en bevegelse som ligner på vippe, da dette gjør luften å stabilisere seg rundt ansiktet ditt. Flytte tilbake hjelper også på vindstille dager.
  • Se hvordan ringen mister sin form i luften, hvis du gjør det riktig, kan du se hvordan den beveger seg langs vinden, inkludert hvordan det omgår hindringer eller reiser lange avstander.
  • De bør se ut som følger
  • Og som dette når du mestrer dem Utestående røyk ringer

Garrison er røyk ring

 1. 1
  • Hyllest til Harry Garrison
  • Du må blåse fine ringer for å gjøre dette trikset.
 2. 2
  Kontroller at du er i et rolig tomt rom.
 3. 3
  Stikk hånden ved siden av leppene dine, med baksiden av hånden mot deg som i en salutt posisjon.
 4. 4
  Lene seg mot og blåse ringen, umiddelbart følger det med hånden mens du går frem. Ringen bør være blåst nedover og bly i en oppadgående bevegelse.
 5. 5
  Ikke ta kontakt med ringen.
 6. 6
  Sakte trekke hånden vekk fra ringen banen.
 7. 7
  Beundre den nye skapelse, som dette ringer en tendens til å forbli lengre takket være "ekstra push".

Double røyk ring - En innvendig den andre

 1. 1
  Begynne å lage den feteste ring du muligens kan.
  • Garrison Smoke Ring fungerer veldig bra for dette trikset også.
 2. 2
  Som det blir borte fra deg, hvis du fortsatt har røyk i munnen, kommer litt nærmere det og prøve å gjøre en annen ring, men denne gangen sikter til sentrum av den forrige ringen. Hvis du ikke har fått nok røyke dra nytte, gi en annen puff og prøver som sagt før.
 3. 3
  Flere ting kan skje, for eksempel den andre ringen bryte den første og absorbere det, gjør en større ring.
 4. 4
  Hvis begge ringene overlever du kan ta din sjanse til å gjøre en tredje trau de forrige, men hey, det er vanskelig!
  • Gjør din ringer tykk og langvarig. Tynn, korte varige ringene er ikke bra for dette trikset.

Bryter ut røyk (rape)

 1. 1
  Bare ta store hits, og i stedet for å puste røyken i prøver å "svelge" den.
 2. 2
  Ta deg god tid og forsøke å bryte ut.
 3. 3
  Hvis riktig gjort en enorm røyk sky bør dukke opp fra dypet av magen. Veldig morsomt å se, men det gjør du føler deg syk.
  • For dette trikset må du bruke en smoking verktøy som heter vulkanen. Vann Rør kan også brukes. Du kan se hvordan man bygger en på denne linken Smoke vulkan

Lag to røyk ringer i ett slag

 1. 1
  Sette pekefingeren midt i munnen mens du blåser en røyk ring. Neglene ende berøre overleppen og munnen på vidt gap. Kort og konsis utbrudd av røyk fungere bedre.

Massive røyking

 1. 1
  Med hjelp av en vanlig rør eller en vannpipe, mengden av røyk du utvise øker betraktelig.
 2. 2
  Dra nytte av situasjonen og prøve å forsiktig blåse røyken på et flatt underlag, for eksempel et bord eller for eksempel på vekke hår;! Du vil se hvordan den holder det for en stund og det er så gøy å se på.
  • Som på mange andre triks ikke svelge røyken fungerer også.

Innsiden ut røyk ring

 1. 1
  Dette er en vanskelig en å trekke seg ut fordi det er ikke gjort med røyk, men med pusten din. Forholdene må være som følger:
  • Først må det være en uklar dag, eller i det minste en kald. Når det er kaldt, vet du at du kan se pusten, så vi kommer til å bruke denne dampende pust å gjøre våre ringer.
  • For det andre må også være en veldig rolig dag, med ikke en eneste bevegelse i luften.
  • Og for det tredje er det nesten avgjørende at dens mørkt ute og det er også viktig å plassere deg selv under en strålende lyskilde.
 2. 2
  Nå bare ta deg god tid og gjøre ringer med din egen pust. I begynnelsen kan det være vanskelig fordi fraværet av puff og også fordi pusten er snill off vanskelig å se, men hvis du blåser ok ringer du kan være i stand til å se noen fantastiske ting.
  • Det er en tom ring omgitt av din dampende pust, vakker i seg selv. Men de fleste betydelig hva som vil fange din oppmerksomhet vil være de små ringene reise gjennom sylinderen pusten omgir. Som nøkkelringer rundt en krage. Følg nøye med og bli overrasket.

Pro tips

Røkringer

 1. 1
  Praksis utendørs for å forbedre stødighet.
 2. 2
  Sikt på ting.
  • Hvis Rings nå en meter prøve gjenstander nær deg.
  • Hvis du kan skyte dem videre, ta sikte på noe tenkelig. Innrammede bilder eller flasken samling.

Advarsler

 • Det er mange forskjellige enheter der ute som også hjelpe deg til å utvise "røyk" som ikke er så usunt og risikabelt som å røyke sigaretter, sigarer eller likt. De kalles elektroniske sigaretter. Spør din lokale apotek eller lege for de mulige fordelene ved å endre på dine røyker vaner.
 • Alltid vurdere risikoen før belysning en sigarett, selv være bekymret for de rundt deg, er passiv røyking ikke et spørsmål om spøk.
 • Røyking er svært usunn.
 • Ikke begynn å røyke å gjøre dette triks, kan det ta år å fullføre noen av trekkene som vises.