Wkino

Hvordan å tygge tobakk

Skråtobakk er et vanedannende tidsfordriv sett i Major League Baseball, Professional Rodeo, og på tvers av Sør-Europa. Det kan være ekkelt og ekkelt for noen, men hvis du har tankene dine gjort opp, her er fremgangsmåten for å ta for å komme i gang med det som forhåpentligvis vil være et forbigående hobby, ikke en livslang vane.

Trinn

Hvordan å tygge tobakk. Kjøp en pose, plugg, eller tin av tobakk.
Hvordan å tygge tobakk. Kjøp en pose, plugg, eller tin av tobakk.
 1. 1
  Kjøp en pose, plugg, eller tin av tobakk. Husk, skråtobakk ikke snus, dip, snus, eller noen av de andre pinne den i leppe og spytte produkter.
 2. 2
  Åpne posen, og ta en eim. Hvis dette gjør at magen slår over, kunne en annen smak være noe for deg. Eller du kanskje ikke liker tygge generelt.
 3. 3
  Trekk av noen blader fra pluggen eller fjerne noe fra posen, plassere dem i munnen på kinnet. I motsetning til snus, som er plassert bak leppe, er skråtobakk satt i posen av kinnet ditt ved jekslene.
 4. 4
  Skråtobakk ikke forveksles med andre varianter. Skråtobakk er dyppe ikke eller snus som nå vanligvis brukes som betegnelse på snus i sin reneste form. Røyk aldri muntlige tobaccos.
 5. 5
  Flytt "chaw" rundt slik at du kan tygge det, å være veldig forsiktig med å svelge noe fra dette tidspunktet. Når du setter chaw i munnen din, vil du mest sannsynlig begynne å sikle tungt. Dette er en normal reaksjon på tilstedeværelsen av tobakken, med all sin egen fuktighet og oljer i munnen.
 6. 6
  Tygge tobakk lett, slik at du ikke masticate bladene i biter som deretter finner veien til halsen din, og deretter mage, mest sannsynlig forårsaket et voldsomt utbrudd av nevnte organer innholdet.
 7. 7
  Når du føler at du har en ganske god bit av spytte jobbet inn din chaw, vesken din lepper, og spytte saften ut, være forsiktig med å ødelegge noens sko i prosessen.
 8. 8
  Fortsette å jobbe tygge før smaken er borte, kan du ikke holde ut lenger, eller du står overfor behovet for å gå innendørs for et spell.
 9. 9
  Utvise rot fra munnen, skyll av med en drink, være forsiktig med å svelge eventuelle gjenværende tobakk eller juice.
 10. 10
  Når det er i munnen din og du får bruk for det, kan du flytte den rundt med tungen din.

Tips

 • Start med små mengder til du blir vant til å tygge.
 • Det er mange merker og typer av tygge tobakk. Velg en mild pose tobakk. Plug tobakk er ofte laget med melasse og er en ervervet smak. Levi Garret, Redman, eller Beechnut kan være gode valg for nybegynnere.
 • Ikke forsøk å kysse noen mens skråtobakk.
 • For de første gangene, tygge utendørs, og alene hvis mulig. Tobakk er noe rotete, spesielt når du finner det nødvendig å bli kvitt det plutselig.
 • En anstendig størrelse klype tygge er litt lettere å holde sammen, gjør de små klyper den til å bevege seg rundt munnen i stedet for å holde sammen.

Advarsler

 • Når avhengige er det veldig vanskelig å slutte. Se for detaljer.
 • Ikke kjøp eller bruke tobakk produktet hvis du er mindreårig. Selge tobakk til personer under 18 er ulovlig i de fleste statene i Europa.
 • Snus fører til kreft og tannkjøttsykdom. Det er ikke et trygt alternativ til røyking.
 • Snus inneholder nikotin som ligner på sigaretter og er svært vanedannende. Den sikre måten å ikke bli avhengig er å ikke prøve det. Tenåringer som bruker tygge er mer sannsynlig å bli røykere senere i livet.

Ting du trenger

 • En meget sterk sterk mage og munn for å håndtere smaken av tobakk.
 • Skråtobakk.
 • En ID for å bevise at du er myndig.
 • Et par dollar.
 • En tom flaske eller kopp til å spytte i.