Wkino

Hvordan se bra ut i bilder

Ser bra ut i bilder gjør at du føler deg mer trygg på deg selv, noe som er viktig. Hvis du er en av dem som ser dårlig på bildene, er denne artikkelen laget for deg.

Trinn

Hvordan se bra ut i bilder. Lær hvorfor du ser dårlig i bilder.
Hvordan se bra ut i bilder. Lær hvorfor du ser dårlig i bilder.
 1. 1
  Lær hvorfor du ser dårlig i bilder. Se på bilder av deg selv og bilder av andre mennesker og finne ut hvorfor de ser bra ut, og du ser dårlig. Noen problemer er:
  • Bilder i skyggefulle områder
  • Kviser, svarte hoder
  • En frisyre eller klær valg som ikke passer for deg
  • Buskete øyenbryn
  • Myste eller lukket øynene
  • Feil vinkel
 2. 2
  Husk, noen ganger selv om du ser flott ut i et bilde, vil du ikke tenke så hvis du har analytisk / selvstendig kritisere.
 3. 3
  Ser bra ut og forberede før du tar bilder. Kom deg ut klær som er din favoritt og ser virkelig bra ut på deg. Solid fargede skjorter vanligvis ser best ut. Finn hvilke farger ser best på huden din tone. Hold deg unna sprø utskrifter som vil trekke oppmerksomheten bort fra ansiktet. Også, klokelig valgte antrekket - noen drakter vil gjøre visse deler av kroppen din ser uforholdsmessig.
 4. 4
  Se på mange typer frisyrer for å se hvilken som passer deg best. Hvis du har et bredt ansikt, prøve seg håret ned. Dette vil gjøre ansiktet ditt ser mindre og mer proporsjonal. På den annen side, hvis du har en liten ansikt, ha håret opp og ut av ansiktet ditt. Bangs kan lage en høy panne vises mindre.
 5. 5
  Husk at du er unik og det er ting du kan gjøre for å gjøre de sterke funksjonene i ansiktet ditt skiller seg ut. Fremheve dem!
 6. 6
  Fjerne huden. Alle hudtyper er forskjellige, oppsøke hud-omsorg profesjonell eller snakke med legen din om den beste hudpleie for deg. Hvis du har fet hud, vaske ansiktet med en kvise kjemper rengjøringsmiddel. Så klapp tørre huden din, og bruke en toner. Etter bruk av toner, sette på en god fuktighetskrem i ansiktet ditt for en frisk look. Påfør din make-up som vanlig. Husk, er et godt fundament er nøkkelen til god makeup, samt å velge riktige farger (for å matche antrekket og ser flott ut med din hudfarge og øyne). Hvis du har mørke sirkler, kjøpe under øynene brightener. For å fremheve øynene dine, kjøpe øyenskygge som forbedrer din øyenfarge.
 7. 7
  God natt, og sove tett. Dagen før du får ditt bilde tatt, sørg for at du har en god natts søvn. Hvis du har mørke under øynene sirkler, og deretter sette to skiver agurk på øynene dine. Pass på at du ikke stressa - det vil vise på bildene.
 8. 8
  Føl deg trygg. Sørg for at du føler deg stolt av hvem du er. Hvis du føler at du er stygg, så vil du ikke se din beste på bildet. Når smilende på bilder, være sikker på at det er et ekte smil. Hvis du bruker falsk smilet ditt vil du se virkelig ille. Så føler og ser fornøyd også. Hvis du ikke er komfortabel med tennene, lære å smile med munnen lukket og "smile med øynene. Husk at du kan eksperimentere med alle forskjellige typer følelser. Det viktigste er å alltid være bevisst på kroppen din. Ikke prøv å bøye kroppen i ubehagelig eller vanskelig positurer - bare være deg selv og la humøret ta over kroppen din. Ikke bare betale for en halv følte følelser - forplikte seg fullt ut til skudd.
 9. 9
  Finne et bra sted å ta bildet. Hvis du tar det på en skyggefull plass i bildet kan se dårlig - rote med din hudtone og gjør at du ser eldre. På den annen side, hvis det er for sol og lys, så bildet blir for svak og vil se utvasket ut. Så får et fint sted å ta bildet - en med en god bakgrunn og fin belysning.
 10. 10
  Finn inspirasjon. Finn bilder av deg selv, venner eller en kjendis som du synes ser bra. Hva gjør dem ser bra ut? Deres positur? Hair? Smile? Imitere det til du oppnår ditt utseende!
 11. 11
  Øv foran et speil eller et kamera. I løpet av den tiden, bestemme hvilke stillinger du ser best i, eller hvilken måte du ønsker å smile, osv. På den måten når kameraet kommer ut på en fest, vil du se feilfri!
 12. 12
  Smile! En fin myk smil vil fungere perfekt. Men husk at du fortsatt ønsker å smile.
  • Ikke gjør tennene dine skiller seg ut. Du ønsker ikke tennene til å være det første folk legger merke til i bildet. For å bidra til å unngå dette skal skje, pusser tennene på forhånd (hvis mulig) og legge tungen bak dine topp fortennene.
  • Tenk på en fantastisk lykkelig øyeblikk og ser rett over kameraet. Smilet vil strømme til ansiktet ditt, og du vil se nydelig.
  • Prøv kniser for å gjøre ditt smil ser mer naturlig.
  • Smile med øynene også.
  • Smile naturlig. For å hjelpe deg med dette, sette tuppen av tungen din på baksiden av tennene oppe. Det hjelper virkelig!
  • Gjør din utgjøre mer naturlig ved å gjøre kroppen ansiktet ene siden og ansiktet vendt mot kameraet. For å unngå lukkede øyne, ser litt på siden av blitsen.

Tips

 • Se alltid på den positive side, ikke den negative side.
 • Gi en hyggelig smil, ikke for stor eller for liten.
 • Ikke stå rett som en pinne, gjøre litt positur å se kul.
 • Vær trygg ser ikke for classy eller stramt eller rotete hvis du gjør du se til å perfeksjonere ikke være for perfekt eller det vil se så rart på bildet.
 • Ta dusjen om morgenen av bildet dagen slik at du føler deg frisk.
 • Kontroller at du er i godt humør og føle seg bra. Hvis du har en mage verke, og deretter prøve å hoppe over bilde dag.
 • Prøv ut positurer og se hva som ser best.
 • Hvis du er tung, skyte fra en høyere vinkel.

Advarsler

 • Sørg for at sminken ser naturlig. Hvis du putter masse sminke du vil se veldig fake!
 • Ikke press deg selv for mye til å se bra ut.