Wkino

Hvordan ta flatterende bilder av deg selv

Det er på tide å oppdatere ditt bilde! Kanskje du ønsker å vise frem den nye gjøre, eller kanskje du ønsker å vise verden hva du ser ut ubarbert. Hvis du ønsker å ta skikkelige bilder av deg selv for Facebook, G+, eller noe annet, bare følg disse enkle trinnene.

Trinn

Hvordan ta flatterende bilder av deg selv. Ta et bilde om dagen.
Hvordan ta flatterende bilder av deg selv. Ta et bilde om dagen.
 1. 1
  Slapp helt av. Ta bilder av deg selv er langt mindre stressende enn modellering for noen andre. Hvis du tar en haug med dårlige bilder, kan du bare slette dem av ditt digitale kamera før alle kan se.
  • Gjør som modeller og skuespillere gjøre: øve noen stiller i speilet først for å se hva du liker og hva som er lett å gjøre. Det viktigste for å vise frem ditt smil. Kanskje du liker munnen lukket når du smiler, eller kanskje du liker å vise alle tennene. Uansett er greit: bare husk hva du ikke trenger å se perfekt. Den trenger bare å appellere til deg, og det er greit!
  • Det bidrar til å presse tungen mot baksiden av tennene før smilende.
 2. 2
  Ta et bilde om dagen. Ta et bilde hver dag, når du føler deg mest komfortabel om hvordan du ser ut. Din beste tiden kan være om morgenen, eller kvelden-eller når du føler hvordan du ønsker å projisere deg selv. Tillit teller.
  • Sett på noe sminke hvis du vil, gjøre håret litt, eller bare noe som vil gjøre at du føler deg bedre om deg selv. Hvis du tar en haug med bilder på en lav-selvtillit dagen, uansett hvordan de egentlig ser ut, vil du sannsynligvis finne feil i dem, bare fordi du føler at du ikke ser bra ut den dagen.
 3. 3
  Eksperimenter med innstillingene. En flash virkelig kan vaske deg ut, noe som kan være en velsignelse hvis du har mange kviser, men bare vet at folk er ikke dumme, og hvis du har gjort på bildet så lyst at halvparten av ansiktet ditt ikke vises eller er uklare, vil de vite noe er opp.
  • Du kan også stille inn kameraet til å ha ulike fargetoner avhengig av lyset. Det er en innstilling, som vanligvis er angitt med en liten lyspære-indikerer du fotograferer i glødende lys-og dette vanligvis gjør alt farget blå hvis du ikke bruker blits. Bare leke seg med alle de forskjellige alternativene på kameraet og se hvilken som gjør at du ser det best.
  • Ved hjelp av Instagram for bildet ditt kan gi deg umiddelbar tilgang til noen virkelig "arty" bilder av deg selv som kan snu en ensformig bilde til noe virkelig interessant.
 4. 4
  Ta så mange bilder som du kan. Du vil ha mye å velge mellom når du er ferdig og jo flere alternativer jo bedre. Gjøre ansikter; være alvorlig, være klønete. Lat som om du er i en photo booth og bare være så gal som du kan være. Du kan ikke få den "beste" bilde av deg selv, men du kan få den mest morsomme og gjøre folk ser to ganger!
 5. 5
  Unngå å doble din dobbel hake. Hvis du har selv en liten dobbel hake aldri ta bildet fra under ansiktet. En universelt flatterende vinkel er litt over og ha ansiktet vendt på skrå.
 6. 6
  Understreke de delene du liker ved deg selv. Hvis du har fine lepper, en god måte å vise dem er av å tippe hodet oppover slik at kameraet er under leppene, noe som gjør dem ser enda fyldigere. Hvis du ikke har fyldige lepper, en måte å gjøre dem fyldigere er mange lip-gloss med en liten skvett av skimrende hvitt i midten av munnen.
 7. 7
  Skjul magen. Hvis du er nervøs for magen å være posete, deretter ligge på sengen og nå kameraet opp med en arm litt over ansiktet ditt. Det viser ikke mye av kroppen din og selv om det ikke viser magen vinkelen er en stor en!
 8. 8
  Bruk photoshop til å skjule feil. Åpne bildet i Photoshop. Frå menyen, velg Justeringer Bilde>, og deretter Levels... ". Klikk på auto-knappen. Se, ikke som ser bedre allerede? Også i den samme menyen er det brukes for mye lysstyrke / kontrast alternativ. Bruk den, selvfølgelig, men bare husk less is more.
  • Hvis du er en avansert Photoshop-bruker, kan du trimme inches, eliminere urenheter, jevne hudfarger, legge til en romantisk mykhet, eller gjøre deg selv ser Siller enn noensinne.
  • Bruk brenne verktøyet, svampen verktøyet, og dodge verktøyet, som alle er i menylinjen. Den dodge verktøyet vil lette ting opp, det brenner verktøyet vil mørkne dem, og svampen verktøyet vil gjøre dem mindre fargerik. Bruk lav eksponering innstillingene slik at du kan gradvis gjøre endringer.
 9. 9
  Bruke svart og hvitt for en endring. Dette kan være svært flatterende i at det skjuler ubalanserte hudtoner og alt det andre forretninger som ikke kan skjules med sminke alene.
 10. 10
  Ta hensyn til belysning. Belysning er alltid en viktig faktor. Profesjonelle fotografer bruker ofte indirekte lys i stedet for skinner lys direkte på et emne. Denne effekten kan oppnås ved å skinner ditt lys på en vegg eller paraply, eller bruke en stor hvit plakat bord å sprette sollyset mot deg.

Tips

 • Ser i speilet før du tar bildet og fikse opp det som ikke allerede er fikset. (Hair, Makeup, etc).
 • Har en interessant bakgrunn for å berike ditt fotografi. Men unngå en rotete bakgrunn så fokuset på bildet er på deg.
 • Prøv å ta bilder i forskjellige rom, slik at du vet hva rommet hadde den beste belysningen for deg.
 • En fin måte å ha litt variasjon i bildet, er å ikke alltid ha ansiktet dødpunkt i fotografiet. Dette kalles innertier sammensetning. Hver gang en stund, holde kameraet litt til høyre eller venstre.
 • Hvis du ikke ønsker å ha kameraet i bildet med deg, stå foran et speil og hold kameraet ut slik at du kan se deg selv i skjermen selv om kameraet er vendt mot deg. (Det er litt vanskelig skjønt så ta en masse bilder.)
 • Ingenting er mer klisjé enn å se armen strekker seg ut for å ta bildet. Vurder å bruke en timer og sette opp kameraet. Du kan også prøve å eksperimentere med forskjellige vinkler for å unngå "cheesy" utseende av en arm som stikker ut.
 • Prøv å unngå å bruke blits på kameraet-det bringer ut urenheter og ujevnheter i huden din. Den beste måten å lyse bildene er å sette opp en lampe bak kamera, pekte bort fra deg litt.
 • Hvis du ikke liker visse deler av ansiktet ditt, sette mer fokus på andre deler. For eksempel, hvis du ikke liker leppene dine, ha en lys øyenskygge.
 • Web cam bilder er alltid ganske kornete ute, og du kan ikke virkelig endre vinkelen, så med mindre du ikke kan unngå det, må du bruke en faktisk kamera.
 • Bruke et bilde editor som helst har "soft touch"-effekt, vil dette forhåpentligvis blokkere ut bakgrunnen og gjør huden ganske mye perfekt.
 • Ta masse bilder hver dag slik at du er mer vant til å ha bilder tatt av deg.

Advarsler

 • Bare vær forsiktig så du ikke blinke blind selv.