Wkino

Hvordan å posere for portretter

Etter noen enkle regler vil dramatisk hjelpe positurer, enten du tar bildet eller i det.

Trinn

Hvordan å posere for portretter. Plasser den ene foten bak den andre og slå den i en vinkel på kameraet, helst 90 grader.
Hvordan å posere for portretter. Plasser den ene foten bak den andre og slå den i en vinkel på kameraet, helst 90 grader.
 1. 1
  Plasser den ene foten bak den andre og slå den i en vinkel på kameraet, helst 90 grader. Dette har en slankende effekt og ser mer naturlig.
 2. 2
  Plasser vekten på bakfoten. Dette skaper en avslappet look. Plassere vekten på forfoten skaper en edgy look, mens like fordele vekten ser stiv.
 3. 3
  Bøy hodet litt på skrå til den ene eller andre. Det er vanlig å ønske å "stå oppreist", men vippe hodet vil gjøre deg virke mer avslappet.
 4. 4
  Når du slår hodet ditt er det naturlig å vippe den mot skulderen at din snu seg mot og det har en naturlig look, men hvis du vil at portrettet å skille seg ut og tiltrekke seg positiv oppmerksomhet vippe hodet motsatt vei i stedet. Denne teknikken vil gjøre halsen muskel flex på en tiltalende måte sliming nakken og brukes oftest ved fashion modeller.
 5. 5
  Hvis kameraet er i øyehøyde eller lavere, lavere haken veldig lett. Hvis du er bekymret for en "second hake" heve kameraet over øyehøyde og se litt opp. Dette fungerer godt på plass.
 6. 6
  Plasser hendene riktig. Hendene er ofte den nest mest fremtredende funksjon i et bilde etter øynene, men vi ofte ikke vet hva de skal gjøre med dem. Når hendene er under beltestedet, håndleddet bør krøllete ned eller være nøytral. Når hendene er over midjen, bør håndleddene krølle seg. Også, ikke gjør dem altfor fremtredende. Hold tommelen og fingrene inn og prøve å unngå hendene blir fremtredende i komposisjonen eller for nær kameraet i forhold til resten av kroppen. Igjen, kan bryte reglene skaper en edgy look.
 7. 7
  Smile. Ofte folk ikke føler deg komfortabel smilende on demand. Selvsagt er det bedre å gjøre det spontane, men ikke alltid mulig. Husk at en virkelig stor alle ut smil sjelden ser falske ut som halvt smil at folk noen ganger prøve. Når et smil ser "fake" det er fordi musklene rundt øynene ikke er involvert. Når du trenger å smile på kommando, tenke på først å skape smil med øynene og leppene dine vil følge. Også folk ofte prøver å gå for den seriøse eller gjennomtenkt utseende for å unngå smilende, men ender opp som ser ut som de er seriemordere eller i halvsøvne. Hvis du ønsker å gå for gjennomtenkt look, er det spesielt viktig å huske på de andre trinnene. Ser avslappet og vippe hodet mens du ser mot kamera med øynene.
 8. 8
  Lær om hva som utgjør arbeid for hvem.

Tips

 • Husk at selv om dumme ansikter er moro, kan ha et bilde av deg selv med krysset øyne og et skrudd opp ansiktet i en high school årbok være beklagelig.