Wkino

Hvordan lage et eple rør

Hvis du finner deg selv med noe til røyk og ingen pipe for å bli funnet, kan du prøve å lage en ut av et eple. Et eple rør tar bare noen få minutter å lage, og det fungerer som en sjarm - bare sørg for å kaste den ut når eplet begynner å bli myk. Her er to forskjellige måter å gjøre en.

Trinn

Hvordan lage et eple rør. Få et eple og en penn.
Hvordan lage et eple rør. Få et eple og en penn.

Å gjøre et eple røret ved hjelp av en penn

 1. 1
  Få et eple og en penn. Dette røret er ansett som "ren" fordi alt du trenger å gjøre det er et eple og stokk-lignende enhet, for eksempel en penn, med en spiss skarp nok til å dytte et hull i eplet.
  • Pass på at eplet du bruker er frisk. En myk eple kunne kollapse mens du prøver å kjede hullene.
  • Det er ideelt å bruke den type kulepenn med et tips du kan skru slik at du kan ta ut blekket godt. Ellers kan du søler blekk over hele eplet. Når du tar ut blekket godt, skru tuppen på igjen.
  • Ikke bruk en blyant. Det er sannsynlig å knekke inne i eple mens du prøver å lage et hull med den.
 2. 2
  Fjern stilken fra Apple. Du kan bruke fingrene til å vri eller dra den av eller klippe en spalte rundt stammen for å fjerne det. Sørg for at du får hele stammen, hvis det bryter, grave inn i hullet med fingrene og fjerne det fra basen.
 3. 3
  Bore et hull gjennom toppen av eplet. Før den spisse tuppen over hullet der stammen pleide å være og syltetøy pennen inn i eplet med en liten vinkel. Skyv den inn i eplet før du har gjort et hull som strekker seg omtrent halvveis gjennom eplet.
  • Hvis eple er vanskelig å presse gjennom, kan det hjelpe å bruke en vridende bevegelse som du skyver.
  • Når du gjør det første hullet med pennen i spissen, kan du ta pennen, skru av spissen, og bruke tipless penn til å presse inn eplet. Apple vil gli inn i hule penn. Når du er ferdig med å lage hullet, ta pennen og kast eplet stykke.
 4. 4
  Fødte en andre hull nær bunnen av eplet. Det bør være omtrent en halv tomme fra hullet på Apple sin base. Sett pennen og dytte et hull som møter opp med det første hullet du stakk.
 5. 5
  Fødte en tredje hullet på siden av eplet. Sett pennen inn i eplet en tomme eller litt mer fra topphullet. Skyv pennen i eplet før det tredje hullet møter opp med kammer system du har opprettet. Dette hullet vil tjene som carb, så det bør være på et sted som er praktisk å dekke med en finger mens du lyser røret.
 6. 6
  Lag en bolle. Bruk penn eller et annet objekt for å skjære ut en hul form på toppen av eple hvor det første hull ble boret. Gjøre det stort nok til å holde materialet du ønsker å røyke.
 7. 7
  Bruk røret. Fyll bollen med det materialet du ønsker å røyke. Hold eplet i den ene hånden med fingeren dekker carb, det lille hullet på siden av eplet. Bruk den andre hånden til å tenne bolle, og suge inn med munnen gjennom hullet nær bunnen av eplet.

Å gjøre en uthulet eple rør

 1. 1
  Få et eple, en kniv, en skje og en blyant. For denne metoden vil du trenge noen ekstra forsyninger, men røret er lett å lage, og resultatet ser mer ryddig.
 2. 2
  Skjær av toppen av eplet. Plasser kniven omtrent en halv tomme under stammen og skjær av toppen av eplet. Ta stammen ut av Apples toppen.
  • Ikke kutt av toppen for nær stammen. Toppen av eple vil bli gjort i bollen, og du vil den skal være solid.
  • Du må kanskje vrikke stammen ut for å løsne den. Prøv ikke å skade toppen av eplet.
 3. 3
  Skjære kammeret. Bruk en skje til å skjære en sirkulær kammer ut av bunnen av eple. Kjør skje gjennom kjøttet rundt kanten av eple, slik at du oppretter en sirkel ca 1/3 tomme fra kanten av eplet. Dig skjeen i eplet å fjerne kjøttet fra inne i sirkelen og ned til omtrent 1/3 tommer fra bunnen av eplet.
  • Ikke bli for nær kantene og bunnen av eple når du arbeider med skjeen. Røret vil ikke være solid, med mindre Apple har nok kjøtt igjen å holde sin struktur.
  • Bruk en kniv for å hjelpe deg å bryte opp kjøttet i midten av sirkelen hvis det er vanskelig å fjerne den med skjeen. Scorer det et par ganger med kniv, deretter grave rundt resultatet med skjeen.
 4. 4
  Gjør carb og munn stykke. Hold bunnen av eple i hånden. Bruk blyanten til å nøye rote tak omtrent en tomme under kanten av eplet. Dette vil være carb. Rote et andre hull noen få inches til siden av den karbo å lage et munnstykke.
 5. 5
  Bruk røret. Sett lokket tilbake på eple. Fylle hullet på toppen av lokket (der stammen var) med materialet du ønsker å røyke. Hold eplet i hånden og dekke carb med fingeren mens du plasserer munnen over munnstykket. Bruk den andre hånden til å lyse røret mens du inhalerer.

Tips

 • Bruk den ferskeste eple du kan finne.
 • Kast eplet bort så snart det begynner å bli myk.

Ting du trenger

Å gjøre et rør ved hjelp av en penn

 • Apple
 • Kulepenn

Å gjøre en uthulet rør

 • Apple
 • Kniv
 • Skje
 • Blyant

Kilde og sitater