Wkino

Hvordan å røyke en sigarett

Klar til å lyse opp? Røyking kan se enkelt ut, men det er mer til det enn bare suger røyk. Enten du røyke rent for show, eller hvis du ønsker å lære hvordan å røyke uten å se vanskelig eller klønete, vil denne artikkelen vise deg hvordan du gjør det. Som du sikkert er klar over, bærer vanlig sigarettrøyking med det en betydelig risiko for død av kreft, blant annet alvorlig helserisiko.

Trinn

Hvordan å røyke en sigarett. Sett sigarett i munnen.
Hvordan å røyke en sigarett. Sett sigarett i munnen.

Del én: belysning opp

 1. 1
  Tamp pakken. Det er visse forberedende ritualer knyttet til røyking, og høvding blant dem er "pakking". Dette gjøres ved å snu en uåpnet pakke sigaretter, og rapping det smart, tre til seks ganger, mot et bord eller håndflaten (spanking kamelen). Dette kondenserer løs tobakk slik at det er litt strammere i avisen, og i teorien, brenner litt jevnere og varer lenger.
 2. 2
  Åpne pakken. Enten riv opp den ene enden av det eksponerte sølv-folie, eller for flip-top pakninger, fjerner cellofan, da folien.
  • På dette punktet, mange mennesker fjerne den første sigaretten, snu den slik at tobakk vender opp, og sett den i pakken. For noen er dette for hell og lykke. For andre er det bare et rituale som de kan ha lært fra en annen røyker. I alle fall er det heldig sigarett den siste røkt.
 3. 3
  Ta en sigarett. En ny pakke med CIGS vil være ganske tettpakket. Snu pakken av utsatte sigaretter, og rap mot fingeren for å oppmuntre sigaretter å komme ut av flokken. Når man har kommet langt nok til å ta opp med fingrene, gjøre det.
  • En pakke som er blitt delvis tømt vil være mye lettere å hente sigaretter fra.
  • Det er en betydelig grad av coolness formidles når man fjerner den nye sigaretten med tenner og lepper, snarere enn fingre.
 4. 4
  Holde sigaretten. Enten du trekker det fra flokken med fingrene eller munnen, vil du til slutt bli holdt sigaretten. Dette er en helt personlig valg med ingen regler, men det er noen vanlig metode for røyking å være klar over:
  • Classic. Holde sigaretten mellom pekefingeren og langfingeren, mellom første og andre knoke, håndflaten vendt nedover.
  • Sofistikert. Samme som Classic, men med håndflaten vendt mot deg og fingrene peker oppover.
  • Casual. Sigarett ligger bak den andre knoke på langfingeren, og sikret ved å pakke pekefingeren rundt det. Hånden er i en avslappet, lukket stilling, med håndflaten mot deg eller vender nedover.
  • Euro I. sigaretten holdes mellom tommel og pekefinger, håndflate ut, sigarett peker utover.
  • Euro II. Sigaretten holdes mellom tommel og pekefinger, håndflaten vendt inn og litt opp, med filter pekende direkte mot deg. Dette er hvordan de alltid oppdaget nazistenes spion i filmene. (Eller ved å ikke holde det på denne måten, hvordan de fant de europeiske spioner).
  • Skumlere. Sigaretten er klemt mellom tommel og pekefinger, men håndflaten er vendt inn, og sigarett utskilles i hånden, og pekte mot indre håndleddet. Nyttig når du ikke vil at det skal være klart at du er røyking.
  • Feminine. Sigarett holdes mellom de første og andre knokene av peke-og langfingeren. Hånd er avslappet og bøyd bakover, med håndflaten vendt opp.
 5. 5
  Sett sigarett i munnen. Hvis du trakk den ut av pakken med tennene, er du allerede der. Hvis ikke, legg den filtrerte av sigaretten mellom leppene.
  • Noen foretrekker å røyke på den ene eller andre, andre i midten. Hvis du ønsker å vite, før du tenner opp i offentligheten for første gang, kan du prøve å trene med en penn eller blyant for å se hva som føles riktig for deg.
  • Hvis du røyker ufiltrerte sigaretter ("straight"), i teorien spiller det ingen rolle hvilken ende du putter mellom leppene. Generelt, men vil du sette enden med logo eller merke på den.
 6. 6
  Lys opp! Ta med fyrstikk eller lighter opp til tuppen av sigaretten, og suge inn som om du suger en milkshake gjennom et sugerør. Pust ikke inn når du tenner en sigarett: bare ta et par kort, trekker fast på den for å få tobakk tent. Factory-laget sigaretter vil vanligvis lyse raskt og brenner jevnt.

Del to: smoking

 1. 1
  Inhalerer røyken. Når sigaretten er tent, trekker litt røyk inn i munnen din. Når du først starter, unngå å bringe inn for mye røyk-vil du angre på det når du slår grønne og start hoste.
 2. 2
  Hold røyken i munnen for et øyeblikk. Dette vil la det kjøle seg ned, noe som vil bidra til å holde halsen fra å bli irritert. Den vil også forandre smaken av røken, noe som er uønsket for noen. Dette vil bestemme med erfaring.
 3. 3
  Fjern sigaretten fra munnen. Som du tar den ut, inhalerer røyken ned i lungene dine ved å ta et dypt åndedrag. Dette vil bidra til å unngå irriterende halsen og utløser hoste refleks.
  • Merk at dette er ikke som å røyke en joint, hvor du inhalerer direkte inn i lungene.
  • En alternativ form for innånding kalles frenching. For å gjøre dette, før du inhalerer, skyve noen av røyken tilbake i luften (uten exhaling), og når det kommer ut munnen, suge den inn med nesen. Dette kan ta litt øvelse for å perfekt.
  • Som du fortsetter å røyke, vil din toleranse for røyk øker. Det er her problemene oppstår: jo mer toleranse du har for selve handlingen for innånding av røyk, jo lettere vil det være å røyke. Jo mer du røyker, jo mer avhengighetsskapende nikotin du får i deg-nikotin du bygge en toleranse for. For å få den samme følelsen du fikk fra din første sigarett, trenger du større mengder nikotin, som gjør at du røyker mer.
 4. 4
  Plasser hånden din. En del av ritualet for røyking er der du plasserer din sigarett hånden når du tar ut sigaretten fra munnen. Som å holde en sigarett, det er ingen harde og raske regler, men det er vanlig praksis, avhengig av kjønn røyker.
  • Kvinner ofte rotere armen fra skulderen, holde sigaretten ved munningen nivå, til den ene siden, med håndflaten opp og hånd vender utover.
  • Menn rotere armen ved albuen, holde sin håndflaten innover, og senke deres hånd til midten av torso.
 5. 5
  Blås ut røyken. Når du beveger hånden i posisjon, blåse røyken ut gjennom munnen eller nesen. Det finnes ingen riktig eller gal måte å gjøre dette på, men du vil utvikle preferanser.
  • Noen sier blåser ut gjennom nesen lar dem få mer smak fra røyken, mens andre ikke liker den brennende følelsen.
  • Noen mennesker lar røyken "dribble" ut av deres munn, exhaling sakte, mens andre blåse det ut med stor kraft.
  • Med praksis, kan du lære å blåse røyk ringer ved å danne munnen i en "O"-form, deretter bruke din hals å presse røyk over tungen og gjennom leppene.
 6. 6
  Trykk asken. Et annet rituelt (ennå nødvendig) del av røyking er flicking av aske. Som du brenner sigarett, vil den delen som har blitt røkt forbli på tuppen av sigaretten din som en fin grå aske som er bemerkelsesverdig seig. Likevel, når det kommer til et visst punkt, tar tyngdekraften over og asken vil falle ned på bakken. Hvis du går nedover gaten, er dette ikke et problem. Hvis derimot, du står innendørs, de fleste rynke på å ha sigarett aske falt på gulvet sitt, så det er best å bruke et askebeger å fjerne asken fra sigaretten din.
  • Hvordan du holder sigaretten vil avgjøre hvordan du flick din sigarett.
  • Hvis du holder den slik at filteret enden er i nærheten av tommelen, en rask flick over askebeger, og asken vil falle pent inn i skuffen.
  • Hvis du holder sigaretten klemt mellom tommel og pekefinger, vil et raskt trykk i midten av sigaretten med indeks eller ring finger sende disse aske tumbling.
  • Du kan også klikke på sigaretten seg mot kanten av askebegeret, slik at asken oppfordres til å falle inn i skuffen.
 7. 7
  Stub den ut. Når du er ferdig med sigarett, vil du ønsker å kvitte deg med den trygt. Du gjør dette ved å slipe det og knuste den i askebegeret før det slutter å røyke. Utenfor, slipe sigaretten mot et ikke-brennbart underlag til det er ute, så kast sigaretten skikkelig. Ingen ønsker å håndtere dine brukte rumper-det er uhøflig, råolje, og sosialt uakseptabelt. Flikke dine rumper ut av vinduet er også ekstremt farlig, og har vært starten på mange skog og pensel branner. Få fanget knipse, og du kan bli bøtelagt tungt. Få fanget forårsaker en børste brann, og du ser på alvorlige juridiske problemer.
  • Hvor mye av sigarett du røyker før du er ferdig, avhenger av hvor mye av en sigarett du liker å røyke. Selvfølgelig vil du ikke røyke filteret, og hvis røyking straight, det er bare så mye sigarett kan du røyke før du er steking leppene.
  • Mange røyke før det er like over filteret, eller til du ikke kan putte den i munnen.
  • Andre foretrekker å sette ut en sigarett etter den når halvveis, slik at røyken forblir renere og kjøligere.

Tips

 • Pass på ikke å tenne filter av sigaretten.
 • En liten mengde av røyken vil bo i lungene, noen ganger i noen timer, før det blir absorbert eller pustet ut gjennom normal pusting.
 • Røykere tolerere både nikotin og de forskjellige kjemikalier i tobakk, (svimmelhet, kvalme, etc) så vel som den negative fysiologiske påvirker av karbonmonoksid mye større grad enn ikke-røykere. Røykere ikke lenger oppleve den "høye" at første gangs røykere gjør.
 • Mentol sigaretter, bortsett fra den aroma av brennende tobakk, også ha en svak mynte aroma, så vel som en mentholated avkjølende følelse, av samme art som vanligvis er forbundet med kalde remedier.
 • Når du først starter å røyke, prøve ut forskjellige merker og typer sigaretter for å finne ut hva du foretrekker. Det finnes hundrevis av varianter i Europa alene.
 • De fleste røykere ikke forlate sigarett i munnen, så det er vanskelig å puste normalt (uten å puste inn røyk, noen som vil gå ut av filteret uten å trekke på den), og den varme røyken fra slutten brenner nesen og får i øyne. Noen røykere, derimot, klarer å gjøre det.
 • Bare suger i små mengder røyk uten å puste kan, med praksis, produsere en overbevisende skildring av en røyker. Røyken blir tykkere og vil ikke bli utvist med så mye som kraft som om det var innånding.

Advarsler

 • Uerfarne røykere kan oppleve symptomer assosiert med nikotin forgiftning som kroppen tilpasser seg nikotin. Disse inkluderer kvalme, svimmelhet og vil økt hjertefrekvens og økt blodtrykk. Hvis du bare starte å røyke, være forsiktig overdreven røyking i løpet av kort tid kan føre til oppkast.
 • Røyker ikke på tom mage, da dette kan provosere en følelse av kvalme.
 • Røyking kan føre til fosterskader, for tidlig fødsel og spontanaborter hos gravide kvinner.
 • Aldri røyke eller lyse opp rundt bensin eller andre flyktige brennbare stoffer.
 • Røyking er en brannfare. Kontroller at alle rykende materialer og askebegre er fullt slukket når du er ferdig og ta riktige forholdsregler mens røyking for å unngå brannskader.
 • Tobakksrøyk er kreftfremkallende og kan føre til kreft i lungene, hals, munn, strupehode, spiserør, bukspyttkjertel, og andre områder av kroppen.
 • Passiv røyking kan påvirke helsen til de rundt deg, spesielt de med kroniske hjertelidelser eller lunge lidelser som astma. Begrense røyking til et enkeltrom hvis du er i stand til. Røyker utenfor hvis du er i tvil. Røyking i innendørs offentlige steder og / eller arbeidsplasser har blitt gjort ulovlig mange steder. Dette kan inkludere firmabil og vesentlig lukkede utendørs strukturer. I de fleste tilfeller "røyking forbudt"-skilt skal vises for å informere deg om loven.
 • Nikotin øker mage surhet, noe som kan forverre symptomene på irritabel tarm syndrom, duodenalsår, og andre.
 • Bortsett fra de helserisiko, vil røyke sigaretter tendens til å forlate en lukt på deg at noen mennesker finner støtende. En vanlig røyker har en tendens til å bli mindre følsom for lukten av sigarettrøyk og kan ikke innse hvor sterk den er.
 • Røyking reduserer din evne til å smake og lukte over tid.
 • Nikotin er fysisk og psykisk vanedannende. Begge disse avhengighet kan begynne fra den første sigaretten. Sigaretter inneholder tilsetningsstoffer for å forbedre tobakkens addictiveness, og mange mennesker ikke klarer å slutte å røyke til tross for gjentatte forsøk.
 • Røyking øker blodtrykket og hjertefrekvensen. Dette setter deg på et mye høyere risiko for å få hjerteinfarkt og kan føre til slag. I kroniske røykere dette kan føre til hjertesykdom.
 • Selv om de fysiske effektene av nikotin er hyggelig, store psykiske effekter oppstår hvilke ikke føre til noen merkbar "høy" følelse. Den primitive, og ubevisst, hjernen mottar en falsk "belønning" fra effektene av nikotin. Hjernen reagerer på dette "belønning" ved å utvikle en meget sterk primitiv reaksjon som er nikotinavhengighet. Fysiske endringer. Opptak reseptor vekst fører til en kjemisk ubalanse i hjernen som gjør at du føler brukeren deprimert og engstelig når nikotin nivåene er lave. Dette er forårsaket av hjernen forsøker å kompensere for frigjøring av så mange "belønning" kjemikalier.
 • En voksen som kjøper tobakksvarer for en mindreårig kan være i fare for å betale en stor bot, påtalemyndigheten, og selv en fengselsstraff, avhengig av lokale forskrifter.
 • Røykere erfaring redusert appetitt på grunn av effektene av nikotin og tilfredshet eller muntlig "behov". Vektkontroll er en vanlig grunn folk sitere for å fortsette å røyke.
 • Røyking kan føre til seksuelle eller reproduktive problemer for både menn og kvinner. Menn kan oppleve ereksjonsproblemer og redusert sædkvalitet, mens kvinner kan oppleve infertilitet og overgangsalder i yngre enn gjennomsnittsalderen.
 • Røyking øker sjansen for emfysem, kronisk bronkitt og andre lungesykdommer. Røykere er mer utsatt for lunge og hals infeksjoner på grunn av foring av lungene og halsen blir irritert av røyk.

Ting du trenger

 • Pakke med sigaretter
 • Lighter eller fyrstikker
 • Askebeger