Wkino

Hvordan å røyke en sigarett innendørs uten å bli tatt

Sigarett røyk er en veldig distinkt lukt som kan umiddelbart varsle noen uvitende om vane. Noen hverdagslige elementer kan hjelpe deg lyse opp i fred og ro på ditt eget rom uten frykt for å bli fanget smokey-handed.

Trinn

Hvordan å røyke en sigarett innendørs uten å bli tatt. Få en tom toalettpapir roll fra badet.
Hvordan å røyke en sigarett innendørs uten å bli tatt. Få en tom toalettpapir roll fra badet.

Sploof metode

 1. 1
  Få en tom toalettpapir roll fra badet. Du trenger ikke toalettpapir for dette, så det er best å vente til du har en tom roll i stedet avtale med toalettpapir fortsatt på rull eller kaste bort en hel rull for dette formålet. En 20 gram soda flasken med bunnen fjernes virker like godt eller bedre, som munningen av flasken er bygd for å passe inn i munnen.
 2. 2
  Få rundt 3-4 tørketrommel ark (de duftende små firkanter du kaste på med last av klær) og stappe dem inn i røret slik at de er jevnt fordelt fra hver åpning. Hvis du bruker en brus flaske, bruke 6-7 ark. Nå har du en sploof.
 3. 3
  Lys opp! Hold munnen i kontakt med toalettpapir roll mens exhaling og blåse røyk inn i en åpning av røret. Når det kommer ut, vil det være tørketrommel ark frisk!

Stoffilter metode

 1. 1
  Finn en gammel håndkle, t-skjorte eller annet stoff element du bruker ikke mye. Bunch det inn i en dott at du klarer å holde på med én hånd. Hvis du kan, dempe elementet litt slik at det er fuktig, men ikke dryppende våt. Vannet vil bidra til å hindre at røyken slipper ut stoffet.
 2. 2
  Blåse røyk inn i stoffet. Legge munnen så nær stoffet som du kan, og dette vil hjelpe den absorbere mer av røyken.
 3. 3
  Vask elementet når du er ferdig. Hvitvaske varen umiddelbart å kvitte seg med smokey lukt. Hvis du ikke kan vaske den med en gang, legg den i en plastpose og knyt håndtak inn i en knute, så tett som mulig. Dette bør holde lukten skjult for en kort tid før du kan vaske stoffet.
 4. 4
  Spray en luftrenser rundt i rommet. Uunngåelig, savnet noen røyk stoffet og utsvevende i luften. Dekke sporene.

Tips

 • Erstatte tørketrommel ark etter hver fem sigaretter eller så. Tørketrommel ark kan fortsatt lukte godt, men det er best å holde dem på topp av duft å sikre at de maskere sigarett lukt.
 • Belysning duftende stearinlys bidrar også til å holde rommet lukter friskt og hjelper dekke opp lukten av sigaretter.
 • Sprøyting rommet ditt røyking på med en luft rensemiddel som Oust eller Febreeze rom rensemidler vil også hjelpe deg å nyte din sigarett uten frykt for å bli fanget. Det er også luktfrie sprayer som fjerner lukt sigarett. (Ikke spray noen av disse i nærheten av en tent sigarett eller åpen flamme, som de er generelt brannfarlig.)
 • Vask hendene etterpå for å sikre at alle spor av lukten er borte. Flytende såper seg godt til huden bedre og vil fjerne mer av lukt.
 • Sitter ved et åpent vindu er ikke en dårlig idé heller. Selv om det ikke lukter som sigaretter, kan kjemikaliene i passiv røyking påvirker andre mennesker i huset.
 • Hvis du er paranoid, kan du alltids legge til flere tørketrommel ark til sploof eller til og med bruke et papirhåndkle roll.

Advarsler

 • Ikke prøv dette hvor som helst hvor røyking er ulovlig, for eksempel et fly toalett eller et tinghus. Hjemmelagde filter kan lure den menneskelige nese, men det vil ikke slå en røykvarsler. Du kan ende opp med en stor bot eller til og med en fengselsstraff.
 • Røyker ikke hvis du er under aldersgrensen.

Ting du trenger

 • Tom toalettpapir / tørkepapir rull eller brus flaske
 • Tørketrommel ark
 • En gammel t-skjorte eller håndkle