Wkino

Hvordan lage en tyngdekraft bong på 10 minutter

Dette er en enkel å følge DIY guide for å lage en tyngdekraft bong som kan brukes til å røyke tobakk eller andre brennbare lovlig substans. Denne artikkelen er for nybegynnere og avanserte brukere, og kan lett gjøres fra vanlige husholdningsartikler. Dette skal brukes til lovlige formål. Jeg er ikke ansvarlig for eventuelle handlinger du utfører med nevnte tyngdekraft bong.

Trinn

Hvordan lage en tyngdekraft bong på 10 minutter. Her er en oversikt over de verktøyene / elementer du skal bruke for å gjøre alvoret bong (tilfeldigvis, for en skriftlig liste, sjekk "ting du må").
Hvordan lage en tyngdekraft bong på 10 minutter. Her er en oversikt over de verktøyene / elementer du skal bruke for å gjøre alvoret bong (tilfeldigvis, for en skriftlig liste, sjekk "ting du må").
 1. 1
  Her er en oversikt over de verktøyene / elementer du skal bruke for å gjøre alvoret bong (tilfeldigvis, for en skriftlig liste, sjekk "ting du må").
 2. 2
  Start med å skru av korken fra gatorade flaske og bruke hulltakingsverktøy for å punktere hetten.
 3. 3
  Bruk en kniv eller en saks til å utvide hullet for å imøtekomme dine røyking preferanser (din lillefinger er en god guide).
 4. 4
  Riv av et stykke aluminiumsfolie i en firkant (eller sirkel hvis du vil) ha massevis av ekstra folie for å arbeide med.
 5. 5
  Bruk fingeren til å forme bollen rundt, være forsiktig med å rive folien. Merk også at hvis bollen ikke er dypt nok, vil det falle ut av hetten lett. Og, selvfølgelig, kan bollen ikke være bredere enn hullet i hetten.
 6. 6
  Press folien bolle i hullet gjør at den blir sittende. Også for utseende kan du vri hetten (med bolle i det) opp ned, og flate ut folien ved å gni den på et flatt underlag (dvs. tabell).
 7. 7
  Sett lokket / skål på bordet, og bruke hullet gjør verktøyet for å pirke hull i aluminiumsfolie. Du må være veldig forsiktig i dette trinnet fordi hvis hullene er for store, vil tobakk / urter falle gjennom bollen. Såvidt hvor mange hull, det avhenger av hvor stor bollen er, men om vilje 25 arbeid. For mange hull vil bryte bolle, men med for få hull din bolle vil ikke la nok røyk inn i flasken.
 8. 8
  Sett det til side, og finne gatorade / 2 liters flaske. Ved hjelp av en kniv eller saks, begynner å skjære av bunnen av flasken å sørge for å la så mye rom som er mulig for røken for å fylle flasken.
 9. 9
  Skjær toppen av en større beholder, eller bare bruke en bøtte eller fylt vasken.
 10. 10
  Beholderen fylles med vann.
 11. 11
  Laste bolle full av din favoritt juridiske røyking materiale.
 12. 12
  Plasser flasken i vannet og skru hetten på. Hvis du skru lokket på før du setter flasken i vannet, vil tobakk fly ut.
 13. 13
  Få en lighter klar og lys din tobakk mens sakte trekke opp på flasken.
 14. 14
  Når flasken er fylt med røyk, skru av lokket, legge munnen på flasken, og trykk ned tvinge alle røyk inn i lungene.

Tips

 • Gatorade flasker fungerer bedre fordi de er tykkere og mer solid enn en standard 2 liters flaske. Dessuten er lokket bredere slik at du kan gjøre en større bolle, og det er lettere å jobbe med.
 • Eller kan bruke hvilken som helst størrelse pop flaske men i stedet for å kutte over hele bunnen av flasken bare kutte de 5 "føtter" av bunnen av flasken for å opprettholde den strukturelle integriteten til contaner som kraften fra vannet forsøker å folde det sammen.
 • Hvis du finner deg selv å brenne fingeren på trinn 13, dytte et lite hull i Gatorade flasken for deg å suge røyken inn i flasken. På den måten trenger du ikke å sakte trekke flasken opp. (Bare husk å dytte hullet høy nok slik at det ikke vil komme gjennom det. Kontroller også at du dekke hullet med fingeren når du har fylt flasken med røyk og er klar til å presse ned på flasken og ta et truffet.)
 • Vekselvis, i stedet for å bruke aluminiumsfolie, kan du bruke en stikkontakt som er liten nok til å passe der lokket er, men stort nok til å ikke falle gjennom. Hvis kontakten er for lite at du kan lage et hull i lokket og plass i. Det fungerer like bra.

Advarsler

 • Ikke drikk bong vann
 • Tobakk kan forårsake lungekreft - smoke ansvarlig
 • Du kan bruke hvilken som helst stikkontakt størrelsen du vil, så lenge du setter en skjerm i bunnen. De større stikkontakter passer bare på caps til flasker som Gatorade eller Powerade.
 • Lightere bli varmt etter bruk

Ting du trenger

 • Gatorade flaske (2 liter eller gallon flasker fungere fint også)
 • Bøtte eller noe annet som holder vann (en stoppet vask vil også fungere)
 • Kniv eller saks
 • Hole lage verktøy (penn, blyant, tannpirker, etc.)
 • Aluminiumsfolie (eller hylsen)
 • Vann
 • Lettere, fyrstikker eller lodding jern
 • Tobakk eller urter