Wkino

Hvordan å røyke en sigar

Røyke en sigar er en fin måte å slappe av eller feire en spesiell anledning. Før du røyker en sigar, må du vite hvordan du skal velge riktig type, kutt sigar, og tenne sigaren. Belysning en sigar handler om nyter smaken i stedet for innånding av røyk. Hvis du ønsker å vite hvordan å røyke en sigar som en proff på kort tid i det hele tatt, bare følg disse trinnene.

Trinn

Hvordan å røyke en sigar. Gjør deg kjent med varianter av sigarer.
Hvordan å røyke en sigar. Gjør deg kjent med varianter av sigarer.

Velg sigar

 1. 1
  Gjør deg kjent med varianter av sigarer. I stedet for å velge den første sigar du vil se, bør du vite hvordan du skal gjenkjenne hver annen type sigar, og selv spør en selger om hjelp når du skal bestemme deg for en type sigar. Å være klar over de forskjellige typer sigarer vil føle deg mer kunnskapsrik når du faktisk begynne å røyke dem. Her er et utvalg av sigarer for å velge mellom:
  • The Corona. Denne sigar måler 6 inches ved 42-ring måler - dette refererer til diameteren av sigaren. Denne sigaren har en åpen fot (den delen som er opplyst) og en lukket og avrundet hode (den delen som du røyker).
  • The Pyramid. Denne sigaren har en spiss, lukket hode.
  • De Torpedo. Denne sigaren har en bule i midten og et spisst hode og lukkede fots.
  • Den Perfecto. Dette er som Torpedo, bortsett fra den har en bule i midten og to lukkede ender, noe som gjør det til et rundere sigar.
  • De Panatelas. Dette sigar måler 7 inches med 38-ring måler og er lengre og tynnere enn Corona.
  • Den Culebra. Denne sigaren er laget av tre Panatelas flettet sammen. Det ser ut som et tykt tau.
 2. 2
  Velg en mild sigar (eller noen). For å komme i gang, må du starte prøvetaking noen forskjellige typer sigarer. Ikke bli for ivrig og kjøpe en hel boks av samme type sigar bare for å oppdage at du ikke kan stå den første. I stedet finner flere varianter av sigarer som kan dekke dine behov. Du bør starte med en mild sigar, som ikke bare vil være rimeligere, men vil ha mindre av en intens smak og vil være bedre for nybegynnere.
  • Den lengre og bredere en sigar er, jo mer intens er den. Hvis du er en nybegynner, bør du starte med en lengre og tynnere sigar i stedet for en liten stubby en, noe som vil gjøre deg mer sannsynlig å hoste.
 3. 3
  Inspisere sigar. Før du kjøper sigar, bør du forsiktig presse den til å sørge for at det ikke er noen flekker som er for hardt eller for mykt. Dette kan tyde på at sigar vil gi deg en dårlig uavgjort eller at den ikke vil selv være smokeable. Du bør også se etter klumper i sigar, og sørge for at tobakk på slutten ikke er misfarget, og at wrapper ikke er misfarget heller.
 4. 4
  Oppbevar sigar på riktig måte. Hvis du eier eller har kjøpt en humidor, en boks for oppbevaring av sigarer, så sørg for å oppbevare dem i boksen umiddelbart. Hvis du ikke eier en, så ikke kjøpe mer enn noen få sigarer fordi de vil tørke ut i et par dager. Ikke ta dem ut av cellofan deres pakking heller. Ikke la en sigar ubeskyttet. Oppbevar dem i Tupperware eller annen forseglet beholder.

Kutt sigar

 1. 1
  Plasser bladet ned på sigaren. Å kutte sigar, må du skjære i hetten, som er plassert på hodet av sigar for å holde den tørker ut. Ideelt sett skal du bruke en giljotin (et enkelt blad cutter), men du kan også bruke en veldig skarp kniv eller et blad. Ikke bruk sløve sakser, dine tenner, eller en smør kniv med mindre du ønsker å rive sigar. Bare trykk hodet (eller cap) av sigar med bladet å sette den i posisjon. Ikke skåret inn i den ennå.
  • Sikt bladet til stedet der sigar møter wrapper, noe som ville holde lokket faller av.
 2. 2
  Skjær sigar med en "hakke". Målet i å kutte det er å la deg røyke sigar uten å ødelegge sin opprinnelige form. Hold sigar med den ene hånden og med den andre giljotinen. Plasser hodet av sigar inn giljotinen og skåret i sin cap, ca 1/16 til 1/8 av en tomme ned. Skjær av hetten (eller hodet) i en rask hogge.
  • Hvis du gjør det saktere eller forsøksvis, vil du være mer sannsynlig å rive wrapper.

Tenn sigar

 1. 1
  Velg riktig lettere. Long tre fyrstikker eller en butan lighter er å foretrekke fordi de ikke vil endre smaken av sigar. Ikke bruk papir kamper, gass lightere, eller - verst av alt - duftlys. Du kan også få en sigarettenner i butikken.
 2. 2
  Varm opp tobakk i foten av sigaren. Foten av sigar er den delen du faktisk lys. Hold flammen under foten uten å røre den, og roter sigaren et par ganger før maten er jevnt varmet. Dette vil varme opp tobakk og gjøre det lettere for lys.
 3. 3
  Tenn sigar. Hold flammen foran sigar uten å berøre den. Deretter inhalerer akkurat nok slik at sigar er tent. Sørg for ikke å inhalere røyken.
 4. 4
  Lett blåse på foten av sigar (valgfritt). Du kan gjøre dette for å sørge for at lyset er jevnt fordelt. For å sjekke om sigar er fullt opplyst, slår lit enden mot munnen og forsiktig blåse på det, de opplyste delene lyser oransje.

Røyke sigar

 1. 1
  Røyke det. Hold sigar opp til munnen og trekke inn røyken. Så, hold den i munnen i noen sekunder for å smake det, og så la det gå. Ikke pust sigar røyk. En sigar er ikke som en sigarett. Smaken er ment å være nøt, men ikke innåndes.
 2. 2
  Puff og roter sigar hver 30 sekunder til et minutt. Fortsett å gjøre dette for å holde sigaren i god form. Husk at en god sigar kan vare i 2 til 3 timer.
 3. 3
  Fjern bandet etter tolv puffs eller så. Bandet er plassert på sigar for å hindre at tobakk fra å rive, men du trenger ikke det lenger når du tent sigar. Etter tolv eller så puffs, vil bandet allerede være i ferd med å falle av på egen hånd på grunn av varmen.
 4. 4
  Nyt sigar med en alkoholholdig drikke. Selv om du ikke er pålagt å nyte din sigar med en alkoholholdig drikke, kan en alkoholholdig drikke forbedre røyking erfaring og kan hente ut smaken av sigar. Noen gode drikker for å røyke en sigar inkluderer port, konjakk, bourbon eller whisky, eller rødvin - spesielt Cabernet Sauvignon.
  • En kaffe-baserte drikke - eller til og med kaffe - kan også få frem smaken i en sigar.
  • Selv om en sigar kan overmanne smaken av mange øl, er en India Pale Ale (IPA) øl en perfekt følgesvenn til nesten alle sigar.
  • Enhver drikk som innebærer Kahlua vil være en flott følgesvenn til en sigar.
  • Du kan også nyte din sigar med en Martini.
 5. 5
  Slukke sigaren når du er ferdig å røyke. Bare sett den til side i askebegeret. Sigar vil slukke seg selv etter et minutt eller to uten at du puffing på den. Før du setter den ned, forsiktig blåse gjennom sigar å utvise noen røyk som vil gå bedervet. Gjenopptenning en sigar etter denne perioden er utløpt generelt resulterer i en sterk, bitter smak, som et resultat, de fleste aficionados foretrekker å kaste ut en røkt sigar.

Tips

 • Være en høflig røyker. Ikke søppel (ekte sigarer er 100% biologisk nedbrytbart, i motsetning til sigaretter, men wrappers noen ganger ikke er).
 • Prøv 2-3 av en bestemt sigar før du bestemmer at du ikke liker den linjen; individuelle pinner, selv i samme boks, kan variere i smak og tilfredshet.
 • Å ha en drink med sigar din kan forsterke opplevelsen.
 • Hvert merke er annerledes. Noen opphold tent bedre enn andre, noen har dristigere smaken. Hvis du starter opp, får en mild stick (vanligvis en lettere wrapper, for eksempel et Kamerun, er et godt første sigar).
 • Du trenger ikke å stadig aske din sigar: varemerket til et godt rullet sigar er at asken vil forbli på slutten av det for en god stund (mange sigarer vil ha 1 til 1,5 tommer aske), bare sørg for at din ash ikke faller over deg selv.
 • Vokt i vindfulle forhold, vinden kan føre til en ujevn eller rask forbrenning, samt blåse aske inn i øynene.
 • Hvis din sigar fortsetter å gå ut, er det heller ikke en kvalitet sigar eller du ikke pesing ofte nok.
 • Kjøp en humidor hvis du skal lagre sigarer i lang tid.
 • Slokking og gjenopptenning en sigar etter en variert mengde tid (bedre sigarer generelt holde ut lenger) kan ta en toll på smaken.
 • dine egne sigarer kan du se nøyaktig hva som er lagt til, og kanskje legge til dine egne ingredienser, og kan også være morsomt og billigere enn å kjøpe sigarer.
 • Lær hvordan du kobler sigarer som en dessert eller akkompagnement til et måltid.

Advarsler

 • Ikke bare tenke på de langsiktige helseeffekter av røyking - det er også mange midlertidige, kortsiktige effekter så vel. Enhver form for røyk inneholder karbonmonoksid, en gass som utarmer kroppen av oksygen, og påvirker din fysiske evne og inntil det går ca 6 timer senere.
 • Ikke pust sigar! Spesielt hvis du er veldig bevisst på de helsemessige effektene, vil du vite at de kan minimeres, (men aldri elimineres) hvis du ikke inhalerer. Sigaretter var ment å bli inhalert fordi de har filtre. Noen Sigaretter ikke har filtre skjønt.
 • På ingen måte er sigarer friske. Sigarer inneholder 10-40 ganger så mye nikotin som en sigarett har. Selve opptaket varierer basert på frekvensen av puffing, innånding, etc, og er ikke godt kjent.
 • Det er en tilstand som er kjent i den sigar verden som «sigar sykdom." Det er mer vanlig blant ikke-røykere eller personer som ikke røyker ofte, og er en kvalm / svimmel følelse som kan være ledsaget av oppkast. Hvis dette skjer, har du ikke overdose på nikotin, men nye røykere bør være klar over dette, og bør starte med mildere / mindre sigarer.
 • Selv bare puffing vil ha nikotin og andre ingredienser absorberes av slimhinnen i munnen.
 • Vurdere å lage dine egne sigarer (se relaterte artikler) og proppe den med noe mindre skadelig enn tobakk hvis du virkelig har lyst til lys og røyk noe.
 • Din helserisiko er proporsjonal med eksponering din.