Wkino

Hvordan lage en bong

Bong, også kjent som vannrør, kan du inhalere en stor mengde konsentrert røyk. Dette vil hjelpe deg å spare mengden av røyking produkt du bruker, samt rene ut mange kreftfremkallende stoffer som tjære fra røyken din. Det store kammer av en bong tillater røyk å avkjøles. Den resulterende røyk er renere, glattere og kjøligere enn andre populære røyking metoder, inkludert sigaretter, rør og vaporizers.

Trinn

Hvordan lage en bong. Finne alle typer flaske eller kan (en 2-liters flaske eller 16 cl flaske fungerer fint).
Hvordan lage en bong. Finne alle typer flaske eller kan (en 2-liters flaske eller 16 cl flaske fungerer fint).
 1. 1
  Finne alle typer flaske eller kan (en 2-liters flaske eller 16 cl flaske fungerer fint)
 2. 2
  Punch eller varme opp en binders med en lettere og kutte ut en 1/8 tommer (3 mm) til 1/4 tomme (6 mm) hull eller om lag 2 inches (5 cm) fra bunnen. Dette hullet er der røyken kommer inn i bong fra din bolle og stammen (den strammere hullet er rundt stammen, jo mindre tape eller tetningsmasse som du trenger. Dette tar finesse!).
 3. 3
  Plasser en tube i hullet i bunnen du har gjort. Dette kan være et metallrør, uthult en ut penn tube, eller en stamme kjøpt på en butikk eller på nettet. Sørg for at det er på en positiv vinkel, ellers kan urter vil bli våt.
 4. 4
  Sørg for at det er lufttett! Hvis det ikke er helt lufttett enn røyken vil gå ut av hullene der den ikke er ment til! For å fikse dette bruk enten gum (fungerer best) eller tape. For å teste at det er lufttett, legger hånden veldig nær forseglingen, og blås gjennom munnstykket. Hvis du føler luft kommer ut, er det ikke lufttett. Du kan bruke en gummimaljen å gjøre det mer lufttett (se Tips)
 5. 5
  Fest en skål til enden av røret. Hvis du kan, plukke opp en billig glassbolle fra din lokale røyk butikk, vil de vanligvis cirka fem dollar. Du kan også rulle en sigarett med rullende papirer og fest den til enden av røret. Aluminiumsfolie kan brukes, men det anbefales ikke. Vennligst sjekk at din bolle materialet er trygt for innånding før bruk.
 6. 6
  Fyll bong med vann til røret inne i flasken er helt under vann med minst en tomme. Du kan fylle den med mer, men det vil bli mindre røyk i kammeret når du røyker. Pass på at du ikke legger for mye vann, hvis du gjør det vil drukne din urt!
 7. 7
  Sett en carb eller "clearing hull" halvveis ned i flasken eller lavere, bare sørg for at det ikke er så lav at du vil søle det når du røyker. Hullet vist i dette bildet er i et latterlig høyt sted og ville ikke tillate røyken å blande seg med luft blir la i. Dette vil tillate oksygen inn i kammeret.
 8. 8
  Laste bollen med din favoritt røyke produkt, dekke clearing hullet opp med en finger, lys fylt bolle, mens suger i lett.
 9. 9
  'Milk' kammeret, så la gå av clearing hull og suge i hardt. Pust ut.
 10. 10
  Ferdige.

Tips

 • For å gjøre det downstem og hullet mer lufttett, bruker gummituter. De kan finnes på en lokal jernvarehandel. Kontroller at downstem vil passe i pakningen tett før du kjøper.
 • Ikke bruk aluminium / aluminiumsfolie for bollen, det er farlig og dårlig for helsen din.
 • Personliggjøre din bong! Sette klistremerker på den og gi den et navn!
 • Dette kan gjøres med alle typer plastflasker, fra 500 ml. til 2L. og mer. Prøv alle flasker som du kan, bringer hver en ny sensasjon.
 • Hvis mulig, bruk en metall eller glass downstem. De er sikrere fordi plast downstems kan frigjøre giftstoffer, spesielt med en metall-skål ettersom metall leder varme.
 • Du kan også lage en pull stilk system, der du kan fjerne downstem og la luften strømme gjennom. Denne metoden krever ikke en separat hull å bli lei.
 • Når du får taket på det, kan du prøve forskjellige konfigurasjoner av bongs. Prøv flere kamre, som en avkjølende kammer fylt med is for en jevn hit.
 • Husk å lage hull glatte slik at du ikke mister noe press. Dette kan være vanskelig, men med praksis, bør det være enkelt. Hvis hullene er søl opp bare bruke et varmt lim pistol for å dekke dem hullet med. Det er bedre enn å bruke tape.
 • I stedet for vann, kan du bruke fruktjuice eller kirsebær cola eller noe.

Advarsler

 • Å gjøre dette ser anti-estetisk. Din lokale røyk butikk selger trolig fine glass bongs for rimelige priser. Når du kjøper bongs, referere til dem som "vannrør" fordi begrepet "bong" er assosiert med luke.
 • Bruk ikke PVC, kobber, aluminium eller plast i de delene som blir utsatt for varme. Røyker ikke bruke aluminiumsfolie eller sette varmt lim nær bollen, da dette er giftig og kreftfremkallende.
 • Hvis du smelter noe av plast og inhalerer det, ikke bare er det ekstremt dårlig for deg, det smaker forferdelig, og du vil mest sannsynlig hoste dine guts opp.
 • Bruk en bong bare i personvernet ditt hjem. Selv om du bare røyke tobakk eller andre lovlige produkter, kan polititjenestemenn prøver å trakassere deg. Hvis du må røyke ute, bør du vurdere en liten bong som kan bli stuet i et hanskerom eller raskt kastet i en papirkurv kan om nødvendig.
 • Sjekk lokale lover å se om din favoritt røyke produkt er ulovlig.

Ting du trenger

 • Din favoritt røyke produkt
 • Tom plastflaske
 • En tube
 • Noe som kan brukes som en skål
 • Noe å bli brukt som tetningsmasse
 • Vann
 • Lettere / Kamper