Wkino

Hvordan lage en usynlig maske for videokameraer

Den økende bruken av overvåkingskameraer som svar på bekymringer om terrorisme betyr at når du er i det offentlige, det er en sjanse du blir overvåket og registrert. Mens slike sikkerhetstiltak gjør føler noen folk trygge, andre bekymre seg for konsekvensene av å bli overvåket av "Big Brother". Ved å bygge en lue med høy lysstyrke infrarøde (IR) LED, kan du hindre ansiktet ditt fra å bli registrert av noen form for skjult, sikkerhet, paparazzi, eller personlig videokamera. For å gjøre dette, følg disse instruksjonene.

Trinn

Hvordan lage en usynlig maske for videokameraer. Marker og kuttet hatten.
Hvordan lage en usynlig maske for videokameraer. Marker og kuttet hatten.
 1. 1
  Kable. Sørg for at ledningene er lange nok (rundt 15cm / 6 i hver) avhengig av hvor stor hatten er. Begynn ledninger opp lysene en etter en, og pass på å merke de positive og negative terminaler. (Fargekoding ledningene er sterkt anbefalt: for eksempel, kan du bruke en hvit ledning for hver positive terminal og en farge ledninger for hver negative terminal.) Pakk ledningene tett til hver LED slik at de ikke vil falle fra hverandre. Du kan selv de tilkoblinger, men det er sannsynligvis ikke nødvendig.
 2. 2
  Marker og kuttet hatten. Denne delen er også viktig, så må du plukke logiske (men lite synlig) stedene å plassere: hvis du plasserer dem for langt fra hverandre, vil lysstrålen ikke være sterk nok til å blind et kamera, men hvis du plasserer dem for nær, de vil skjule ansiktet fra en bestemt vinkel, men ikke andre. Tror dette ut og plassere dem godt. Merk hver flekk med en markør, og deretter skjære noen få hullene med et par små i midten av fronten av hatten, samt et par på sidene.
 3. 3
  Fest lysdioder. Slå hatten innsiden ut. Ta hver LED og plassere det tett i hullet sitt. For ekstra stabilitet, sikre hver LED med en skvett av lim slik at den ikke vil falle ut, men prøver ikke å dekke pære, fokuserer i stedet på å holde ledningen på plass. Varmt lim vil fungere godt for dette formål. Når du er ferdig, snu hat høyre-side-out.
 4. 4
  Sikre ledninger med tape. Tape alle ledningene sammen ved hjelp av elektrisk tape og fest dem på innsiden av luen.
 5. 5
  Oppstart. Koble en liten 9v batteri til ledninger og fest den med elektrisk tape. (Det er der har fargekodede ledningene vil virkelig komme til nytte, ettersom de vil fortelle deg hvilke ledninger for å koble til den positive og negative terminalen på batteriet.) Du kan også legge litt av / på-bryteren hvis du vil. I dette eksemplet, er batteriet plasseres på innsiden tilbake av luen.

Tips

 • Den sterkt lys å være på toppen av hodet kan fremdeles lar i det minste deler av ansiktet synlig. Plassere noen lysdioder i skjortekragen og / eller iført LED øredobber eller Ørepropper (som falske eller modifisert bluetooth headset) ville forbedre masken.
 • Siden infrarød er usynlig for det blotte øye, må du bruke ditt eget videokamera for å kontrollere at den fungerer.

Advarsler

 • Denne metoden fungerer best i dårlige lysforhold, i fullt dagslys eller sterkt opplyste områder, det er mindre av en lett avvik, noe som gjør lampene mindre blinding til kameraet. (Dette kan sees i videoen når det ferdige produktet skal vises: du kan tydelig se lue og de individuelle lysdioder, uten blindende effekt.)
 • Dette fungerer omtrent like godt som skinner et lys i noens ansikt - bortsett fra CCTV aldri blinker. Således krever det en å være i stand til kontinuerlig møter kamera til riktig vinkel. (Legg merke til nesten halvparten av ansiktet er synlig på bildet til tross for god plassering.)

Ting du trenger

Selv omtrentlige priser er oppgitt, bør dette prosjektet koste ca 10€ USD.

 • 8 eller flere høy intensitet, infrarød LED (5€ 0,30 stykket, 5€ 0,40 total)
 • En lue / hette (5€ 0,00 hvis du ikke har en allerede)
  • sørg for at det kan romme alle de indre delene
  • velge en med et design som vil kamuflere lysdioder
 • 16 tynne ledninger fra en to meter lang UTP-kabel (5€ 0,00)
 • Elektrisk tape (5€ 0,80)
 • En 9v batteri (5€ 0,00)