Wkino

Hvordan å rulle en sigarett

Hvis du trenger å rulle en sigarett, vil denne artikkelen fortelle deg hvordan du kan gjøre det, men det er best brukt som et rammeverk som kan tilpasses den enkeltes behov.

Trinn

Hvordan å rulle en sigarett. Spre ut tobakk jevnt på den rullende overflaten inn i en grov form av det ferdige produkt.
Hvordan å rulle en sigarett. Spre ut tobakk jevnt på den rullende overflaten inn i en grov form av det ferdige produkt.
 1. 1
  Spre ut tobakk jevnt på den rullende overflaten inn i en grov form av det ferdige produkt.
 2. 2
  Ta din rullende papir og la den hvile med det press mellom tommelen og langfingeren deretter hvile pekefingeren i det press for å holde papiret ned på hvilken hånd du føler deg mest komfortabel. Bruk den andre hånden til å gjøre eventuelle justeringer som trengs for å gjøre papiret ser ut som en half pipe.
 3. 3
  Deretter bruke den ledige hånden begynne i den ene enden av bunken og delikat plassere tobakk på papiret starter med slutten du holder den med. Progressivt overføre resten av haugen fra den rullende overflaten til papiret. Hvis nødvendig, selv ut tobakken langs papiret til å gjøre det i overensstemmelse. Få det så jevnt som mulig hjelper sigarett brenne mer jevnt. Hvis det er fuktig eller klumpet, forsiktig plukke fra hverandre noen klumper med fingrene. Du ønsker kanskje å la noen hengende over endene: du kan klemme den av senere, og det vil holde endene fra å være for smal.
 4. 4
  Hvis du planlegger å bruke et filter, kan du enten sette det inn i den ene enden nå, eller la plass i den ene enden og sett det senere.
 5. 5
  Så tak i papiret med den andre hånden igjen hviler den mellom midten og tommelen. Fjern pekefingeren som var på den primære holding hånd. Papiret er nå hviler mellom pekefingeren og tommelen på begge hender med tobakk jevnt fordelt, bortsett fra hvor pekefingeren var.
 6. 6
  Plasser midten fingrene slik at de omtrent danner en rett linje fra den ene ende til den andre. Tommelen skal holde rullet sigarett slik at den står litt på undersiden av de midterste fingrene. Konturen av fingrene bør initiere formen av sigaretten.
 7. 7
  Nå bruker tommelen, begynner å rulle sigaretten mellom tommelen og langfingeren. Mens du gjør dette, gradvis legge press mot endene av sigarett ved å prøve å gjøre tomlene og midtre fingrene parallelt.
 8. 8
  Etter at tobakk har blitt hovedsak støpt inn i sin rette form, trekker tomlene nedover for å ha kanten av papiret på linje med toppen av tobakk.
 9. 9
  Øk trykket ved tommelen mens du flytter midterste fingrene oppover og fullføre den foreløpige rotasjon uten krøller nederst på papiret. Forkanten av papiret skal brette tett bak tobakk når du begynner å rulle. Dette kan ta noen prøver: bare holde flytte forsiden av papiret opp og ned og trykk forsiktig inn med tommelen inntil den griper.
 10. 10
  Fullfør roll inntil kanten med limrester, og slikke. Tett sigarett ved å påføre jevnt trykk uten å gjøre noen svinger i avisen.
 11. 11
  Knip av eventuelle tobakk stikker ut av endene.
 12. 12
  Eventuelt, dytte eller kaste papiret i litt for å begrense hullet på slutten du har tenkt å røyke. Noen røykere foretrekker å lett vri den ene eller begge ender av sigaretten. Dette vil forhindre at tobakk fra å falle ut av en dårlig pakket sigarett, eller stikker til leppene dine når du røyker.
 13. 13
  Hvis du forlot plass til et filter, sett den inn i enden og brette papiret rundt det litt.
 14. 14
  For en provisorisk filter, klippe et rektangel av myk papp eller stivt papir. Lag to bretter i motsatte retninger ved enden av den ene siden av papp for å gjøre den som et N. Dette vil skape noe å rulle rundt i tillegg til å fange ethvert tobakk som kan komme løs. Filteret skal rulles litt mindre enn den ende av sigaretten, slik at den lett kan settes inn. Når sigaretten er tent varmen fra røken vil utvide filteret for å passe nøyaktig.
 15. 15
  Gjelder eventuell emballasje til sigarett hvis det er nødvendig.
 16. 16
  Ferdige.

Tips

 • Filter tips (den typen i en standard sigarett) kan kjøpes fra de fleste butikker som deretter kan legges til din egen hånd rullet sigarett.
 • Å fukte altfor tørr tobakk umiddelbart, dyppe fingrene i vann og forsiktig kna så mye tobakk som du har tenkt å bruke det før det har myknet og fingertuppene er stort sett tørr. Hvis det fortsatt virker tørr, tilsett mer vann, hvis det blir for vått, legge til mer tørr tobakk til vannet er absorbert.
 • Sørg for at tobakk er kjøpt fra en butikk som selger rulletobakk regelmessig, så det kan ofte være flau av å ligge i butikken i lang tid. Dette er også avhengig av populariteten av merkevaren.
 • Det er en forskjell mellom merkene rullende papirer, er de tilgjengelige svært billig, slik at du kan kjøpe mange og finne den type / merke du liker. Generelt, "shag" - tobakk skåret i lange fine bånd - er lettere å rulle for hånd, som det vil holde formen bedre. Tobakk kuttet i små biter er vanligvis bedre for valsing i en maskin.
 • Hvis du tilfeldigvis har foreldet / tørr tobakk sted en fuktig svamp i tobakk pakke som denne re-fukter tobakk noe til sin opprinnelige tilstand. En oransje-eller potet skall kan også tjene dette formål. Legge en liten mengde vann vil også fungere, men det vil ta en stund å absorbere og tobakk vil være for våt eller tørr i mellomtiden.
 • Noen mennesker foretrekker å rulle en sigarett i en kjegleformet form (for å lære å rulle på denne måten sjekk youtube, vil dette redusere mengden av tobakk som du kaster, siden du ikke kan røyke alt på grunn av varmen når sigaretten er nesten ferdig.

Advarsler

 • Innhold kan falle ut i brennende ember form og brenne hull i klærne.
 • Røyking er svært farlig for helsen din.

Ting du trenger

 • Tobakk
 • Papers
 • Lighter (valgfritt)
 • Filter materiale (valgfritt)