Wkino

Hvordan lage en tidsplan for flytting

Flytting kan bli dyrt og stressende. Det er mange trinn i planlegging og forberedelser for et trekk, og det skjer ikke over natten. Men med litt tålmodighet og en godt gjennomtenkt plan kan flytte kostnadene reduseres og og prosessen mindre av en problemfri. Her er noen trinn som er spredt ut over flere uker for å sikre en rimelig og enkel tempo timeplan til et trygt flytte med mindre stress.

Trinn

Hvordan lage en tidsplan for flytting. Be om medisinsk og dental poster for hele husstanden, inkludert kjæledyr, og få leger og veterinærer skrive ut flere måneder med noen reseptbelagte medisiner.
Hvordan lage en tidsplan for flytting. Be om medisinsk og dental poster for hele husstanden, inkludert kjæledyr, og få leger og veterinærer skrive ut flere måneder med noen reseptbelagte medisiner.

8 uker før flyttingen dag

 1. 1
  Be om medisinsk og dental poster for hele husstanden, inkludert kjæledyr, og få leger og veterinærer skrive ut flere måneder med noen reseptbelagte medisiner. Bære disse filene med deg.
 2. 2
  Kjøp en kalender for å organisere ditt trekk og en bærbar PC med lommer, skillevegger og et sted for penner og merkepenner. Du kan selv finne visittkort holdere til å passe inn i et tre ringperm å organisere movers, eiendomsmeglere og andre visittkort og gavekort som kan være nødvendig for flyttingen.
  • Vis alle mappen (slik at de vet å holde et øye med det og ikke låne eller flytte den) og holde det sentralt.
  • Lagre kvitteringer, konfirmasjon, kart, bilder av nye boliger mv i dedikerte områder av den bærbare datamaskinen.
  • Hold penner, etc. hendig for å gjøre notater og opptak detaljer.
  • Hold kalenderen og bærbare sammen og holde alle avtaler og lister organisert.
  • Kjøp en full størrelse bærbare siden de fleste utskrifter vil være brev størrelse. Sjekk skolens forsyning midtgangen for en med praktiske lommer, skillevegger osv. Tenk en lys farge som er lett å få øye bør det få flyttet eller begravet.
  • Tenk på din bærbare PC mobilt kontor for å flytte. Ikke la non-move papirer rotet dine filer (barnas kunstverk, søppelpost, regninger ikke flytte relatert, arbeid materiale, etc.) holde den med deg når du er hjemme shopping, kjører flytte ærend og ta vare på farten virksomhet.
  • Bruk highlighter å merke flytte utgifter på kvitteringer og arkiv i pre-utpekt område med flytting bærbare så snart du kan følge et kjøp.
 3. 3
  Planlegge avtaler med kjente leger før du reiser.
  • Ikke glem å besøke øyelege, OB-GYN, kiropraktor eller annen spesialist.
  • Dette er spesielt viktig hvis du forventer noe nedetid i forsikring eller hvis du ikke har tatt nytte av dekning du har for øyeblikket. Hvis det skal være en forfalle i dekning titt inn Cobra forsikring.
 4. 4
  Starte budsjettering trekk hvis du ikke allerede har.
 5. 5
  Bruk gavekort for lokale butikker eller restauranter. Begynne å prøve å bruke dem slik at de ikke går til spille. Hvis du ikke vil ha dem bestikke venner til å komme og hjelpe deg med å pakke og gi dem bort.
 6. 6
  Sjekk lokale renseri for noen produkter som kan ha stått bak. Samme for pels kjølelager eller eventuelle leid lagringsanlegg i byen. Kontroller den sekundære renseri i nærheten av jobb eller hjemme.
 7. 7
  Varsle magasin eller andre månedlig abonnement.
 8. 8
  Varsle Exterminator eller andre hjemme-tjenesten. Gjør det du må, men avbryte noe upraktisk eller unødvendig.
 9. 9
  Begynne å la venner vet. Prøv å planlegge tid hver helg (lørdag) til bare med sine kjære. Ikke planlegge noe innen to uker etter flyttingen. Du kan være for opptatt og må avbryte. Du vil også bli altfor dårlig tid.

7 uker før flyttingen dag

 1. 1
  Bli kjent med din reiserute. Bruk AAA, internett, eller kart, og være forberedt på været du kan støte på underveis.
  • Skriv ut kopier av kart, konfirmasjon for hoteller og settes til side i filen med "Reise Papirarbeid" for tur.
  • Lage kopier for alle kjøretøy.
  • Lag en fil for "Moving Utgifter og papirarbeid". Dette vil hjelpe deg å holde oversikt over kostnadene og gi et sted for deg å lagre alle relaterte kvitteringer, lastebil e konfirmasjon, innskudd utbetalinger, skjemaer, etc.
 2. 2
  Bekreft reiseplaner. Hvis du reiser med kjæledyr bør du ringe og snakke med hotellet, flyselskap osv. før du gjør en reservasjon. De ofte endrer pet regler og ikke legge det ut på nettsiden. Noen har noen kjæledyr rom og du må varsle dem på forhånd. Siden mange online booking nettsteder belaste kortet ditt så snart du bestiller vil du ønsker å kontrollere med en leder pet policy og ikke anta hva du leser på nettet er sant eller hva du legger ut på bestillingsforespørselen er lest. Se tips.
 3. 3
  Tildele oppgaver til alle i huset for å hjelpe til med pakking og flytting.
 4. 4
  Kontakt nye skoler og sende noe nødvendig å melde.
 5. 5
  Kontakt nettselskapene for å finne ut når og hva som kreves for å få service.
  • Du må kanskje sende et innskudd eller en referanse fra din nåværende strømleverandør
  • Innskudd kan gjøre en stor bulk i bevegelse budsjett så holde styr på de uforutsette utgifter. De legger opp raskt.

6 uker før flyttingen dag

 1. 1
  Videresende post eller få de aktuelle skjemaene.
 2. 2
  Ring de lokale verktøy i din fremtidige utgravninger og sørge for at de alle vil overføre på en riktig måte.
 3. 3
  Be om et telefonnummer på forhånd.
 4. 4
  Tenk om ditt kjæledyr. Er de reiser med deg? Hvis ja, hva de trenger underveis - som et motell som vil ta dem? Gjøre bestillinger hvis nødvendig, skrive ut og holde kopi av bekreftelsen.

5 uker før flyttingen dag

 1. 1
  Forskning og få anslag for flytting tjenester eller utleie. Det finnes en rekke oppføringer på nettet som tilbyr gratis anslag. Noen selskaper vil også by mot hverandre for din bedrift. Disse tilbyr en rekke tjenester, inkludert pakking og lasting, laste eller losse bare.
 2. 2
  Bestem deg for hvor du skal transportere dine eiendeler.
 3. 3
  Tenk over hvordan du vil få kjøretøy til ny plassering.
 4. 4
  Sjekk ut kostnadene for å flytte deg selv ved å leie en lastebil
  • Hvis du trenger å hale et kjøretøy sørge for riktig lastebil er reservert med den aktuelle bilen dumperen. Hvis biler er for tung må du kanskje verve en venn til å bidra til å flytte bilene.
  • Alt trenger ikke å gå den samme veien. Vurdere å bruke mer enn ett transportmiddel. Bøker eller tunge lagringen elementer kan reise fint i en pod eller ved Greyhound, men din bestemors antikviteter kan være best på en lastebil. Noko kan være bedre i en bil eller med deg.
 5. 5
  Begynner å få esker og flytte forsyninger hvis du pakker selv.
 6. 6
  Gjør din lastebil reservasjoner. Forbeholder oss også annet utstyr du skal leie (hånd lastebiler, apparatet movers, møbler pads, etc.)
  • Hvis du leier lasting eller lossing hjelp du bør gå videre og reservere datoer og klokkeslett. Skriv ut og holde bekreftelser! Husk å ringe og bekrefte datoer og klokkeslett.
 7. 7
  Hvis du leier, sørg for at du putter i 30 dagers varsel. Noen steder krever mer enn en 30 dagers varsel.

4 uker før flyttingen dag

 1. 1
  Sortere gjennom dine eiendeler og bli kvitt noe du ikke trenger.
 2. 2
  Ha en garasje salg eller gå til den gode vilje eller tilsvarende i lokal valuta. Hvis du ikke bor i et populært verft salg område eller har restriksjoner kan du leie et bord på en lokal loppemarked.
 3. 3
  Aksje opp på bevegelige forsyninger.
  • Det er ikke slike ting som for mye tape. Kjøpe den. Bruk den over ferien hvis du har noe leftover.
  • Kjøp permanent markører til å merke boksene.
  • Kjøpe bokser fra bevegelige selskaper eller lagring steder. De stable bedre (å være lik størrelse) og er av høyere kvalitet enn en bruker bokser kastet ut av forhandlere.
 4. 4
  Unngå bokser fra dagligvarehandelen som de kan inneholde feil eller egg.
  • Oppbevar esker et sted, ren, tørr og med nok plass til å montere etter behov.
 5. 5
  Pakk alt det du kan, og at du kan gjøre uten i noen uker, for elementene som fortsatt igjen. Dette betyr DVD-er, CD-er, bøker, out-of-season klær, elementer i loftet, fint porselen, kalkun kaffeprodusenter, etc.
  • Få bokser fra flyttebyråer laget for pakking retter. De har skillevegger og er utformet spesielt for antenne sett. Glass pakking bokser med skillevegger er også verdt den ekstra kostnaden.
 6. 6
  Unngå pakking noe skittent. Hold massevis av rene opp kluter, såpevann filler eller støv klær hendig å tørke gjenstander ned.

3 uker før flyttingen dag

 1. 1
  Dobbeltsjekke alt som allerede er på listen for å kontrollere at det er blitt gjort. Nå er et godt tidspunkt å re-delegat, må følge opp samtaler, eller sørge for at viktige elementer ikke har blitt oversett eller misbrukt.
 2. 2
  Ring for å bekrefte reservasjoner ved flytting lastebiler, movers eller lasting og lossing assistanse.
  • Dette er ikke en god tid for en tapt reservasjon, men du har fortsatt tid til å finne en erstatning, så ikke få panikk!
  • Aldri anta at du på bøkene. Selv om du har en utskrift du kan ringe og minne dem om bestemt forespørsel. Noen utleiefirma medarbeidere kan vente til dagen før reservasjonen din til å gjøre ditt arrangement. Ved å ringe og holde kontakten de ikke kan vente til siste minutt, og du er mer sannsynlig å få det du ber om.
  • Ikke vent til siste dag for å bekrefte bekreftelse. Være veldig konkret hvis du trenger en 14 'lastebil eller en 26' lastebil. Noen ganger vil de bevege deg inn i en større lastebil enn du ba om, og det kan være mer enn du trenger, eller kan håndtere og mye dyrere i gass. Hvis du ringer noen dager før de kan få den størrelsen du trenger, og ikke gi deg hva som er på hånden. Jo mer spesifikke behov de mer oppfølging du bør gjøre med selskapet.
 3. 3
  Får bilen din (e) betjente, olje endret, væsker sjekket. Hvis de forlater en cap off eller glemmer noe du ikke vil være på motorveien før du skjønner det.
 4. 4
  Plan fremover for å leve et nytt sted.
  • Hvis du starter en ny jobb bør du ta noe til renseri renses slik at du slipper å lete etter en renere når du ankommer.
  • Ta ned alle gardiner som beveger seg og har de renset også.
  • La deg selv mange notater og sette en alarm på telefonen for "en uke før" for å minne deg på å plukke den opp.
  • Spør din tørr renere å ringe og minne deg siden du kan bli distrahert.
 5. 5
  Planlegge tid med venner denne uken hvis du ikke allerede har. De neste to ukene vil være for opptatt til å tilbringe kvalitetstid henger ut. Selvfølgelig kan du be dem over for å hjelpe pack.
 6. 6
  Sjekk på nettet og se etter byens nettsteder for å hjelpe deg å bli kjent med det nye området og ressursene.

2 uker før flyttingen dag

 1. 1
  Pakk alt du kan eller har lov til å pakke med operatøren din.
  • Tenk papir plater og plast kopper fra her på ut.
 2. 2
  Label bokser. Merke boksene basert på hvilke rom de skal og ikke nødvendigvis hva rommet de er i nå.
  • Tenk på din nye planløsning og lagerrom.
  • Hva er i hallen lintøyskap nå må kanskje gå til gjestebad.
 3. 3
  Ikke glem loftet og bruke et skritt stige for å sjekke toppen av skap eller høye hyller, sjekk kjellere og gjennomgå mellomrom, se under apparater hvis mulig. Ta ned fuglebrett, flagg eller andre utendørs dekorasjoner, vaske dem, tørke dem og pakke dem bort.
 4. 4
  Få en rengjøring mannskap eller gjøre det selv: vaske vinduer, ventiler, persienner, mopp, slange av verandaer, etc.
  • Hvis du eier ditt hjem og det har ennå ikke solgt, sørg for at du snakker om en regelmessig rengjøring / plenen vedlikehold selskap mens du er borte med din eiendomsmegler.
  • Hvis du ikke kan gjøre det som du går bør du ordne for noen etter at huset er tømt.
 5. 5
  Utpeke et område i huset eller garasjen for pakket esker. Sørg for at området er tørt og sikkert slik at varene ikke blir skadet eller stjålet.
 6. 6
  Prøv å tomme rom, rengjøre og forsegle dem som du går.
 7. 7
  Flytt hva du kan inn i boksen staging-området.
 8. 8
  Prøv å få et visst antall rom som er gjort om dagen. Bryte den opp og gi deg selv tid med venner når du kommer foran skjema.
 9. 9
  Har nye ID-kodene laget for ditt kjæledyr med det nye nummeret og adressen.
  • Sett på kjæledyret ditt som du legger for avreise. Oppdater ny adresse med microchip selskapet dersom du har tjenesten, har ikke gjort det allerede.

En uke før flyttingen dag

 1. 1
  Se over listen igjen. Hvis du er en religiøs person, er nå en virkelig god tid til å be.
 2. 2
  Prøv å få familien hår kutt siden det kan ta deg tid til å finne et nytt sted.
 3. 3
  Rengjør det og ikke bruke den. Det gjelder for ovnen og grill hvis du forlater det eller ta det
  • Dobbeltsjekk loftet og andre skjulesteder for eiendeler som ble oversett.
 4. 4
  Rense ut kjølere som kan brukes til transport av mat for flyttingen. Sitte dem til side og la det luft ut og tørk.
 5. 5
  Klippe gresset og koble hageslanger og utendørs verktøy. Rengjør alt.
 6. 6
  Sjekk med flytte selskapet for regler om transport av noe med en drivstofftank. Du må kanskje tømme tanken.
 7. 7
  Pakke resten av.
  • Hold en boks åpnes i og pakke ting som du ikke lenger trenger det.
  • Husk å sjekke ryggen av skuffer og topper av hyller
  • Tørk beholdere eller elementer som er støvete eller har matrester.
  • Pass på at du ikke pakking noe som bør være nedkjølt. Lese etikettene.
  • Kaste eller gi bort noe mat som ikke vil trygt transportere eller er nesten tom.

48 timer før flyttingen

 1. 1
  Kjøpe noen snacks eller drinker for stasjonen.
 2. 2
  Få reiser kontanter fra minibank.
  • Husk å få nok til å tippe innleid hjelp, bompenger, eller å bestikke fyren på hotellet resepsjonen når du prøver å sjekke inn med en golden retriever.
 3. 3
  Ring og re-bekrefte lastebil og hjelp blir ansatt.
 4. 4
  Rens bort utemøbler og la det lufttørke. Lagre den et sted der det ikke vil bli regnet på før du legger det. (Sjekk forecast)
 5. 5
  Ta hunder eller katter til og ha dem ombord. Planlegg plukke opp på avreisedagen.
  • Få kopier av veterinær poster og plukke opp mat, leker, bånd eller behandler hvis du må.
  • Få ditt kjæledyr preparert slik at de er fine og rene for flyttingen.
 6. 6
  Ring og bekreft med rengjøringsmidler hvis du har huset rengjøres etter avreise.
 7. 7
  Pakke ting du skal reise med.
  • Sett i et bestemt område så det er ikke tilfeldigvis lastet på lastebilen. Bruk skiltene hvis det er nødvendig eller gjemme den i et tomt skap.
  • Sett alle kjæledyr elementer i samme område.
  • Sett alle barnas reise leker i samme område.
  • Bruk un tiltrengte kofferter eller Duffel poser for å holde reiser forsyninger organisert for familie og kjæledyr.
 8. 8
  Flytt så mange bokser og småting til iscenesettelse område som mulig.
  • Dette vil rydde veien for de store apparater og andre elementer som skal lastes først.
 9. 9
  Planlegge for flytting hjelp. Hvis du vil bli presset for tid til å forlate rett etter lasting bør du invitere hjelpe venner eller familie ut for pizza eller et måltid. Ved å mate dem tidlig (dag eller to før) kan de være mindre sannsynlighet for å "ringe inn syk".
  • Hold deg upbeat og ikke klag om katastrofen eller hvor mye du har fortsatt å gjøre.
  • Ikke hint om at du ikke er forberedt. Dette skremmer folk som hjelper.
  • Hvis du fortsatt har mye å gjøre vurdere å ringe venner eller familie og ber om. Ikke vær uforberedt når de bevegelige hjelpen kommer. Det gjør det vanskelig for alle.
 10. 10
  Finne andre former for underholdning. Hvis du ikke har gjort det og ingen vil gå gjennom tilbaketrekning, koble fra og pakke TVer, DVD, osv. Hvis de vil, bare holde det du må. Pakk alle unntatt én, la den på gulvet og flytte stativet til staging-området.
 11. 11
  Flytt døren matter og andre tepper som kan føre noen til å reise og fall. Rydde, rulle opp og pakke.
 12. 12
  Hale søppel å dumpe. Hvis du har søppelbøtter som går du bør bleke dem og la dem lufttørke.
 13. 13
  Sett ut poser som skal brukes for søppel.
  • Bruk kraftige poser for å unngå lekkasjer. Sjansene er gode for disse vil bli fylt.
  • Sørg for at alle vet hvor fulle søppelsekker går. Sett dem ut og vekk fra elementer som blir flyttet. Du ønsker ikke å tilfeldigvis flytte en pose med råtnende mat med deg og du ikke ønsker å tilfeldigvis kaste noe som var pakket i en søppelpose.
 14. 14
  Vannplanter som kommer. Rengjør eventuelle døde eller fallende løv, klippe tilbake hvis mulig.
 15. 15
  Rough det. Hvis du har demontert sengen bør du ha lage skift og lett å pakke sengetøy satt til side. Sove på en madrass eller bo hos venner eller på et hotell. Ikke kommer for sent hvis blir satt opp av en venn.

24 timer før flyttingen

 1. 1
  Vask og tørk noen skitne klær. Pakke i kofferten for å reise og umiddelbar tilgang når du kommer i ditt nye hjem.
  • Du vil ikke ha tid til å gjøre vaskeri i morgen og vaskemaskin og tørketrommel vil bli lastet først.
 2. 2
  Har bevegelige, arbeidsklær eller noen klær behov for de neste dagene lett tilgjengelig.
 3. 3
  Sett sammen reisevesker for familie og kjæledyr med snacks, mat, vann, bånd, osv..
 4. 4
  Rengjør hundebur hvis nødvendig.
 5. 5
  Kontroller at alle boksene er forseglet, merket og stablet i iscenesettelse område.
 6. 6
  Har et område definert for dyr dersom de vil være hjemme mens du legger. Advare noen hjelp og begrense tilgangen til området. Det er ikke noe verre enn et kjæledyr rømmer på bevegelige dag! I tillegg kan de bli veldig stresset med husholdningen oppstyr eller fremmede i huset. Selv de mest godt trent kan gå litt nøtter om flytting dag.
 7. 7
  Prøv å fange mail mann. Minn ham at du drar i morgen.
  • Hold deg notat i postkassen etter at posten har kommet så han vil se den i morgen.
  • Inneholde navn på post mottakere i huset (og pikenavn) og inkludere ny adresse for videresending.
  • Tape den inne slik en erstatning vil se den. Det vil trolig forbli til de nye eierne kommer i.
 8. 8
  Spis! Prøv å spise ganske godt balanserte måltider. Det er lett å gripe fast food, men du bør prøve å unngå alt som vil gi deg følelsen drenert.
  • Prøv å unngå ukjente steder eller retter du aldri har prøvd siden du ikke ønsker å bli syk.
 9. 9
  Rens ut sist av kjøleskapet. Hvis det fortsatt er plugget, trekk ut kontakten. La døren stå på gløtt. Sett natron. Bruk tape til å feste den oppreist. Sikre hyller med tape.
 10. 10
  Ring familie, tilbringe tid med venner. Dusje og ta deg tid til å slappe av. Se tips

DAY OF MOVE

 1. 1
  Sørg for at du er våken, dusjet og klar tidlig.
 2. 2
  Sende noen til frokost mens du venter på movers. Hvis du bodd utenfor området du bør planlegge å komme så tidlig som mulig. Hvis du bodde der: lagre sengetøy og noen håndklær eller elementer igjen i bad.
 3. 3
  Sett tørkepapir, håndsåpe og toalettpapir i bad for movers.
 4. 4
  Fjern alle elementene bortsett essensielle.
 5. 5
  Forlate såpe og håndkle hvis du er dusjing før avreise.
 6. 6
  Tilsyn! Hvis du ikke gjør det selv du bør overvåke movers til alle tider. Ta bilder av eventuelle skader på stedet og varsle den ansvarlige.
 7. 7
  Flytte tunge apparater og tunge møbler først. Rengjøring forsyninger og elementer du vil trenge umiddelbart gå inn sist. Husk å endre støvsuger pose. Ta lyspærer! Se tips!
 8. 8
  Gå rundt huset og tunet for å se etter eventuelle glemt elementer.
 9. 9
  Pass på at kjæledyr har nye ID-kodene så tapte husdyr ikke er returnert til den gamle hjem.

Flytt oppfølging

 1. 1
  Returnere de bevegelige lastebil. Sørg for å tømme all eiendom fra førerhuset og rengjør alle tauene, strenger, feie ut og returnere med riktige drivstoff nivåer.
 2. 2
  Send takkekort til alle som hjalp.
 3. 3
  Forlate vurderinger for alle selskaper som du brukte.
 4. 4
  Returnere alle ubrukte bokser med kvittering for å få en tilbakebetaling. Resirkulere så mye bevegelige utstyr som mulig.
 5. 5
  Dokument med et kamera skader gjort.
 6. 6
  Sende ut endring av adresse postkort til venner og familie hjemme.
 7. 7
  Ta bilen til bilvask for god rengjøring.
 8. 8
  Slapp av og ta et dypt åndedrag. Du fortjener det. Unn deg selv og familien til en morsom tid i den nye byen. Prøv en tur til et museum, en fin middag, eller en lokal park.
 9. 9
  Handle for eventuelle stifter.

Tips

 • Fjern alle skjulte nøkler fra rundt huset.
 • Hvis du har problemer med å finne pålitelige venner til å hjelpe du flytter eller hvis du trenger sterkere hjelp kan du gå til emove.com eller andre lignende nettsteder. De tilbyr en oppføring av bevegelige assistanse bedrifter. Du kan leie 1-5 personer til å komme ut for et par timer for å hjelpe deg med å laste eller losse. Noen selv pakke eller rengjøre, etc. Noen har en 2-3 timers minimum og kostnaden ved å timen etter. I stedet for å tilbringe 8 timer lasting av en lastebil du kan gjøre det i to. Dette er spesielt nyttig hvis du flytter til et nytt nabolag og ikke har venner til å hjelpe. Forskning og ringe så snart du vet din flytte dato. Husk helgene er i den mest etterspurt.
 • Har ikke spart! Lei hånden lastebiler, møbler pads og andre nødvendige elementer. Flyttingen vil gå mye raskere og du reduserer risikoen for skader.
 • Noen byer har selskaper som tilbyr utpakking tjenester. (Må ikke forveksles med store sterke menn som losse lastebiler!) Bare få de merkede bokser i huset, vil de pakke ut, lager skap, henge klær, henge dusjforheng, sette klær og sengetøy borte, gjøre sengene osv. Når de er ferdig vil de bryte ned boksene og hale av søppel som skal resirkuleres eller ta den med til gaten. Kostnadene varierer, men huset vil være levelig når de forlater. Du kan gå inn og gå i dvale eller starte matlaging middag. De går du gjennom og vise deg hvor alt er. Dette er spesielt bra for travle familier, som starter nye arbeidsplasser, eldre movers og folk med barn. Kostnadene varierer fra byen, men kan være alt fra 375€ -1500€ avhengig av størrelsen av ditt hjem. Du må merke boksene vel!
 • Lagre alle dine kvitteringer for forsyninger, utleie, movers, bistand, utpakking, renholdstjenester, gass og måltider. Hvis du flytter for arbeid du kan være i stand til å skrive flyttingen ut av din skatt. Rådfør deg med din skatterådgiver for bestemte regler.
 • Ikke glem tauet og tie downs for varene i lastebilen. Mest rørende selskaper selger tau, stropper og bungee ledninger.
 • I løpet av svært varmt eller kaldt klima bør du ha et klima kontrollert område med forfriskninger for alle hjelpe. Dette inkluderer innleid hjelp.
 • Gratis bokser er ikke nødvendigvis en god deal: forskjellige størrelser boksene gjør pakking vanskelig og ineffektivt. Noen movers selger brukte bokser til svært rabatterte priser. Sjekk din lokale gule sider. Hvis du har tunge ting eller bøker, bruke "bok" bokser eller små bokser slik at de ikke er for tunge.
 • Bruk mobilnummeret ditt når du registrerer deg eller gjør noen trekk knyttet reservasjon. Sørg for at alle hjelpe du har mobilnummeret ditt. Ditt hjem telefonen blir brutt!
 • Unngå bokser fra restauranter eller dagligvarebutikker. De kan inneholde små insekter er larve, og du vil ikke ha en familie av kuk Kakerlakker flytte med deg.
 • Noen van linjene vil ikke forsikre dine eiendeler hvis du velger å pakke selv.
 • Sørg for at mover nøye dokumenterer noen riper eller bulker på møblene dine før du legger det. De kan skrive "skadet" når den bare har en 2 "scratch. Hvis det blir legitimt skadet underveis vil det allerede være kjent som" skadet ", og de kan spille dum og nekter å betale for å få den reparert.
 • Trinn to snakket om ruten. Følg med! Det kan være vakker i Chicago i november, men hvis du skal krysse en stor fjellkjede, kan snø være i prognosen. En Ryder eller U-Haul lastebil kan være greit om våren eller sommeren, men det kan vise seg direkte farlig i høst eller vinter. Vit hva du får inn og planlegge deretter. Også ta hensyn til prognosen med "høy vind" veiledninger.
 • Har ditt kjæledyr preparerte den siste uken du er i din gamle nabolag. De vil være hyggelig og pen for turen og du har tid til å finne en annen hundefrisør. Disse negler på bilens interiør kan også gjøre skade. Det kan være lurt å vurdere å ha dem ombord en natt eller to mens du slippe dem av. Du kan pakke og laste uten å bekymre deg stresse dem eller dem å komme ut.
 • Lag lister med detaljer som er oppført for hver uke. Send dette der alle kan se det. Tildele oppgaver for alle i huset.
 • Planlegg tid til å besøke familie og venner, gjøre ting som en familie eller få en massasje for å redusere noe av stresset av å flytte.
 • Hvis du flytter på grunn av et jobbskifte bør du finne ut hvor lenge den nåværende forsikring vil være aktiv. Så snart du vet at du beveger gjøre avtaler med legen din, få øynene sjekket om du ikke har tatt nytte av at dekningen, ring tannlegen og prøve å komme tilbake for en rengjøring og sjekke opp. Forklar at du er i bevegelse, og de vil vanligvis prøver å presse deg i. Dette er også en fin tid for å plukke opp ekstra resepter, kopier av noen poster, eller registrere utgivelser. Dette er også en flott tid å besøke en kiropraktor. Du kan selv prøve å planlegge en siste timen din siste dag etter de tunge løftene.
 • Den siste uken i det gamle huset pakke en uke igjen av uformelle arbeidsklær (og klær komfortable for kjøring) for hver person. Pakk alt annet opp for flyttingen. Siden din vaskemaskin og tørketrommel vil bli koblet opp til den siste dagen, kan du re-vaske alt den siste kvelden hjemme å ha en uke igjen av rene klær når du forlater.
 • Ikke glem pakking tilstrekkelige uformelle og passende klær for flyttingen og travel dag. (Jakke, lue og hansker hvis det er vinter eller lette klær for varmere vær). Husk også arbeidshansker eller hagearbeid hansker. Ikke pakk dem! Holde dem ute for lasting og lossing. Arbeid og hagearbeid hansker gjør flytte tunge eller store gjenstander lettere på hendene og bokser lettere å gripe.
 • Ditt siste uke i huset er en fin tid til å bruke alle hotellets sjampo og såper du har lagret. Pakk full størrelse flasker (legge litt bånd til toppen av flaskene for å holde lokkene lukket og lekker). Lager en Ziploc pose med reise størrelser og bruke disse. Husk å pakke noen i kofferten din for stasjonen. Resten kan bli kastet din siste dag uten skyld siden de var gratis. Disse siste dagene plass er en premie og et par ting i en Ziploc bag vil spare plass.
 • Pakk rengjøring forsyninger på lastebilen sist. Dette inkluderer din støvsuger (sette en ny bag til side i toppen av et lintøyskap, slik at du kan finne den, kast den skitne pose før du går og kommer med en ren en). Også pakke noen produkter du trenger for å rense den nye plassen: blekemiddel bad rensemiddel, gummihansker, mopp bøtte, desinfeksjonsmiddel, vindu renere, svamper, oppvaskmiddel, masse filler. Tenk å kaste din gamle mopp og kost.
 • Flere uker før gå kjøpe bokser fra en lokal U-haul eller annen leie lastebil selskap. (Prøv å se etter en med lange timer i tilfelle du trenger å gå tilbake på 19:00). Kjøp noen andre bokser fra det samme selskapet slik at du får samme størrelse. Husk å kjøpe parabol bokser og esker til å pakke glass. De vanligvis kommer med polstrede ermer og alt du trenger å pakke et sett av retter. Husk å kjøpe nok tallerken og glass, bokser for casual og fint porselen. Ved å kjøpe dine boksene kan du velge small, medium, large, ekstra stor, oppvaskmaskin, garderobeskap, elektroniske og DISSE STACK så mye bedre!
 • Hvis du ikke er i bevegelse selv, har folk du ikke kjenner godt hjelpe, eller om du må la noen elementer uten tilsyn om natten eller i lagring bør du bruke forsiktighet når merking av boksene. Bruke koder som gjør innholdet synes mindre verdifull. I stedet for å skrive "fint porselen" vurdere å skrive "mors gamle retter". I stedet for å skrive "sølvtøy" kanskje skrive "Bobby gamle leker". Prøv å holde kodet beskrivelse billig høres mens du gjør det i samsvar med den skjøre natur hva som er virkelig i boksen. Selvfølgelig, ikke vente til alle er der for å i hemmelighet prøver å pakke disse tingene.
 • Når du forbereder å pakke, kan du prøve å eliminere så mye junk eller ubrukte elementer som mulig. Begynn med loftet, lagring kriker, junk skuffer og oppbevaringsbokser i uke en. Kast, donere eller beholde. Hvis du venter til siste minutt for å gå gjennom useriøs lagerområder vil du sannsynligvis bare ende opp med å ta den med deg.
 • Så snart du bestemmer deg for når du flytter du bør legge planer for å bli kvitt uønskede elementer. Ha et verft salg, leie et bord på loppemarkedet, invitere venner og familie over for "Må bli kvitt det Sale". Prøv å ta elementer til lokal veldedighet bruktbutikk eller hjemløse assistanse tjeneste hver uke av de 8 uker og ikke vente til den siste dagen. Også prøve å ringe en av de lokale veldedige organisasjoner som tilbyr henting. Du må ringe dem flere uker ute å arrangere en plukke opp tid. Prøv å planlegge dette i uke 7 siden de er noen ganger upålitelig og du har tid til å planlegge for en annen dag eller begynne å hale deg selv. Husk å få kvittering.
 • Husk å ringe venner som har lånt elementer og be om å få dem tilbake. Gjør disse samtalene tidlig å gi dem god tid. Dette gir deg også tid til å gjøre følge opp samtaler i tilfelle de glemmer. Ikke kall dem en uke før du forlater! Lag en liste over lånte elementer som skal returneres og holde den med listen din. Også returnere elementer du har lånt!
 • Pakke en fil boks med viktig informasjon, gjerninger, titler, fødsel og ekteskap sertifikater og holde den med kofferten din.
 • Tidlig begynne å begrense innkjøp av mat. Gå gjennom skap, pantry, fryser, etc. og begynne å lage retter med de elementene du har på hånden. Prøv å unngå å kjøpe noe som du ikke vil bruke opp før du går. Mens du går gjennom skap, kaste gamle elementer og pakke noe du ikke skal bruke. (Jul cookie cutters, gadgets, iskrem beslutningstakere, etc.)
 • Tidlig på, utpeke et område i huset eller garasjen der pakket boksene vil gå. Du må kanskje flytte møbler ut av veien, men å ha et depot for boksene vil spare din mentale helse, og du vil ikke ha bokser over hele huset. Sørg for at boksene er fulle og merket før du forsegle dem!
 • Hvis du ikke har en rengjøring spørre vennene dine om de kjenner en person som kan leies for rengjøring det tomme huset. Planlegge dem til å vaske huset dagen etter at bilen er lastet og mens du fortsatt er i byen. Spør om de bringe sine egne rengjøringsprodukter eller planlegger å la noen hvis de ikke gjør det. Det kan være verdt å tilby dem litt ekstra for å ta med rengjøring elementer (støvsugere, mopper, koster, filler, rensemidler) slik at du kan pakke din. Sørg for at de er klar over datoen dine verktøy vil bli slått av. Noen rengjøringsmidler kan ikke tenke to ganger om ny planlegging et tomt hus en gang klient, men du bør gjøre dem oppmerksomme på hvilken dag de verktøyene blir koblet fra.
 • Spør dine venner til å hjelpe ren. Gjør en rengjøring parti del av avtalen for alle ting du gir dem når du de-junk.
 • Flytting er en stor påkjenning generator. Starte så tidlig som mulig. Ikke prøv å tvinge en tidlig flytte datoen du ikke er forberedt på å gjøre. Hvis du tror det vil ta deg en bestemt tidsperiode, øke den tiden med 25% -50% eller mer hvis du er en pakke rotte.
 • Før du kople datamaskinen skriveren du skal skrive ut kopier av kart, eventuelle hotellet konfirmasjon, telefonnumre for din eiendomsmegler firma eller utleier, telefonnumre for energiselskaper, kart og menyer på restauranter i nærheten ditt nye hjem (siden du ikke vil være matlaging for et par dager), og også kart med veibeskrivelse til lokale dagligvarebutikker, jernvareforretninger og andre steder du må besøke før du får avgjort.
 • Pakk en liten bag med ovennevnte kart, konfirmasjon, kontaktnummer, telefon ladere, førstehjelpsutstyr, smertestillende (Advil, Tylenol) og satt i bilen.
 • Pakke en liten bag for ditt kjæledyr hvis de reiser med deg. Forslag til elementer: bånd, krager, veterinær poster (noen ganger forespurt av hoteller eller utleiere), Piddle pads (tilgjengelig på dyrebutikker og mer absorberende enn avisen) for eventuelle ulykker i hotellrom, behandler, en flaske vann, hundemat, disponibel boller eller skåler til mat og vann, eventuelle medisiner (vurdere å få en beroligende fra veterinæren om hunden ikke kommer seg vel.)
 • Som nevnt U-Haul selger bokser. De vil også kjøpe tilbake noe som går ubrukt så lagre kvitteringer og ta de ubrukte bokser med deg. Disse boksene er ganske solid, og du bør vurdere å spare litt i loft eller garasje for fremtidige trekk, eller hvis du flytter ofte. Ta dem tilbake så snart du kommer til den nye destinasjonen før boksene blir skadet, misfarget eller du mister dine kvitteringer.
 • Hvis du skal flytte ut av byen - En måned (helst to måneder) før flyttingen dag, ta kontakt med en lokal virksomhet som du har et medlemskap med som gjør fradrag fra din brukskonto ie. treningssentre, solstudio, golfbaner, sosiale klubber, osv. La kjenner dem den eksakte datoen vil du ikke lenger skal bruke deres tjenester og starte prosessen med å si opp kontrakten. De fleste kan ikke holde deg siden du forlater byen. Jo før du forteller dem før du kan sørge for at endringen finner sted. Det er svært vanskelig å hente inn penger fra treningssentre. Noen kan kreve 30 dager og du ikke ønsker å være i den nye bydelen betaler for din gamle gym. Få det skriftlig! Vær hyggelig og snakke med en manager. Få sitt visittkort og skrive datoen på baksiden av det. Hvis du har det skriftlig at du kan ha en sjanse til å få en kreditt hvis de belaste deg i ettertid. (Og de vil sannsynligvis.) Forvent å måtte kontakte dem igjen om avlysningen før du reiser. Hold et øye på kontoutskriften i flere måneder. Disse tingene er tradisjonelt vanskelig å avbryte i den forstand at noen ser ut til å slippe ballen på virksomheten slutten.
 • Når du planlegge dine verktøy for å bli frakoblet, gir mulighet for en ekstra uke etter avreise. Skulle noe skje (snøstorm, familie krise, osv.) kan du utsette avreise for noen flere dager, og fortsatt har strøm. Dette er også bra hvis du har en rengjøring kommer inn
 • Den siste uken i den gamle sted bør du koble alle leid kabel, DVR, trådløse rutere, trådløse kort eller satellitt bokser. Snu dem inn med de riktige fjernkontroller og fastslå hva det endelige fakturering beløpet vil bli. Lagre kvitteringen som du har slått i leie utstyr i tilfelle de prøver å belaste deg etter at du har forlatt byen. Ikke vent til flytte dagen for å gjøre dette, eller vil du trolig glemme. Unngå å spørre en venn som det kan sitte i bilen sin i flere uker hvis de glemmer og du vil ikke ha kvitteringen.
 • Sørg for at du planlegge telefonen for koble før avreise. (Pass på at alle involverte med flyttingen har din celle nummer!) Når telefonen tjenesten er deaktivert, og ta ut og pakke telefonen. Du vil bli sjokkert over hvor mange dyr, blir langdistanse samtaler laget av ledige hus ved movers, realtors, renhold mannskap, sleipe naboer eller nye beboere.
 • Prøv å unngå å flytte rundt store helligdager. Hvis du må flytte rundt en ferie grense dine sosiale aktiviteter og dra nytte av de få betalte feriedager for å komme videre. Har ikke tenkt å gå besøke venner eller familie ut av byen. Vil ringe og forklare på forhånd at du er i bevegelse, og er for opptatt til å delta. Ikke tillat deg selv å bli distrahert fra bevegelige plikter med alle ferieaktiviteter mulig. Kjøp gavekort og unngå mange presanger i og rundt treet. Du vil ha færre avkastning, og du trenger ikke å bekymre deg for innpakning presenterer på toppen av alt annet. Bruk en liten kunstig tre og grenseverdier dekorasjoner. Pakk opp så mye du kan og ikke spre det ut over hele huset.

Advarsler

 • Du bør alltid sette dyr i en passende transportør eller kasse, slik at de ikke forstyrrer føreren.
 • Aldri forlate kjæledyr uten tilsyn i et kjøretøy
 • Se etter anerkjente hjelpeorganisasjoner å donere elementer til. Aldri la elementer etter timer eller ubetjente slipp sentre.
 • Bruk arbeidshansker og møbler glidere for å unngå skader
 • Løft aldri tunge gjenstander uten assistanse.
 • Bruk anerkjente flytte tjenesten
 • Aldri la verdisaker uten tilsyn
 • Sjekk lover for reiser med våpen.
 • Kjøp en tilstrekkelig lås for lastebilen du bruker, og holde kombinasjon trygt sted. (Prøv å lagre den på telefonen din.)
 • Transport av lett bedervelige matvarer lange avstander kan være farlig. Matvarer kan ødelegge så bruk is, en kontrollert temperatur kjøligere eller bare bruke ferskvarer før du reiser.
 • Sjekk anmeldelser og forskning flytte selskapet eller van linje som du kan bruke. Se over leie lastebil nøye. Pass på at du ikke overstiger vektbegrensning for bestemt kjøretøy. (Full størrelse lastebiler er vanligvis sikrere enn slept tilhengere.)
 • Bruk tilstrekkelig stropper, møbler pads, tamponger, hånd lastebiler, etc. for å sikre gjenstander i bilen og for å unngå tipping eller skade andre varer.
 • Flytting er veldig stressende så planlegge og planlegge godt. Planlegg mental helse tid og tid til å besøke familie, slik at du kan slappe av.
 • Vær forsiktig når du kjører lange avstander, unngå distraksjoner, ikke kjøre mens man er sliten, ikke kjør noe du er ukomfortabel kjøring, observere trafikkregler, sjekk værmeldingen før du drar og endre rute som nødvendig for å unngå farlige været, observere fartsgrenser (du kan oppheve forsikring på bilen hvis du vraket mens fartsovertredelse).
 • Har personlige kjøretøy kontrollert. Skift olje, sjekk dekktrykket og væsker før du reiser på langtur. Planlegge dette en uke eller to før den faktiske farten slik at du ikke får side spores og glemme.
 • Holde flere kopier av kart og konfirmasjon. Du vil ha en back up hvis noe går tapt.

Ting du trenger

 • Solid plan
 • Bokser
 • Pakking tape
 • Telefonboken
 • Internett
 • Printer
 • Lister
 • Koffert
 • Arbeidshansker
 • First Aid Kit
 • Reiseveske (s)
 • Animal carrier
 • Venner eller innleid hjelp
 • Telefon og ladere
 • Magi markører til å merke boksene
 • Tålmodighet!
 • Penger
 • Leide bevegelig lastebil eller leies flytte service
 • Organisatoriske ferdigheter
 • Forfriskninger for alle som er med på: Gatorade, vann, brus. Unngå alkohol før alt er lastet, og ingen drikking bør kjøre.
 • Kamera-ta bilder av noe skadet av movers