Wkino

Hvordan gjøre ditt trekk billigere og bedre

Flytting er både dyrt og krevende. Denne guiden delineates noen måter å redusere kostnadene og tiden som kreves for å flytte.

Trinn

Hvordan gjøre ditt trekk billigere og bedre. Vurdere å flytte selv.
Hvordan gjøre ditt trekk billigere og bedre. Vurdere å flytte selv.
 1. 1
  Vurdere å flytte selv. Låne en lastebil, eller leie en, og be vennene dine om å hjelpe.
 2. 2
  Oppsøk en bindende sitat fra en flytting av selskapet. Vet at bevegelige selskaper tilbyr to typer sitater: bindende og ikke-bindende. En ikke-bindende pristilbud betyr lite, det er bare et estimat av timer og en satt timepris. Med en bindende pristilbud, vet du hva du vil betale for flyttingen.
 3. 3
  Være organisert. Hvis du har dine ting eske og godt merket, vil flyttingen ta kortere tid. Hvis du leier movers, vil dette i stor grad redusere kostnadene.
 4. 4
  Få din bokser uten kostnad. Masse folk gir bort brukte flytte boksene på Craigslist i den frie delen Alternativt kan du be pent på en stor butikk eller markedet for ekstra bokser.
 5. 5
  Tenke seg å leie et bevegelig container og fylle den opp selv. En lastebil skal levere skipet til den nye plasseringen før du ankommer.

Tips

 • En av de beste måtene å øke hastigheten på flytteprosessen er å ha alle dine pakking forsyninger på hånden mens du pakker. Hvis du har en stor stabel med esker klar til bruk, brunt papir flytte tape og en stor bunke med gamle aviser, kan du fullføre raskt.
 • Sørg for å holde kjæledyr i et tomt rom under lasting og lossing. De vil bli redd. Det er best å ha kjæledyr bærere for katter og hunder, sikre deres sikkerhet før, under og etter flyttingen. Pass på at ditt kjæledyr har identifikasjon. Sørg for å sjekke om ditt kjæledyr regelmessig under flyttingen.
 • Plan for pakking til å ta lengre tid enn du forventer. En av de vanskeligste delene om flytteprosessen er at det ser ut til å aldri ta slutt. Gi deg selv nok tid til å gjøre jobben.
 • Å forsegle bokser, bruker brunt klebrig papir tape solgt til maskinvare, flytting eller lastebil utleie butikker. Det er mye lettere å jobbe med fordi du kan rive den med hendene.
 • Hvis det har vært en lang tid siden du har renset ut dine gamle husholdningsavfall, bør du vurdere å leie en søppelcontainer for et par dager.
 • Å ha uniform boks sizing gjør bokser enklere å stable, gjør ditt trekk mer effektiv.
 • Mange små boksene er lettere å håndtere enn noen tunge kasser.
 • Store "garderobe" boksene er gode for store gjenstander og uvanlig formede elementer.
 • Hvis du beveger deg selv, ha en egen boks som du plasserer i selve baksiden av lastebilen. Hold essensielle elementer (for eksempel såpe, håndklær, mat, klær, etc.) i denne boksen slik at de er lett å få tilgang i løpet av turen.
 • Hvis du leier profesjonelle movers, vurdere å gi lunsj fra den lokale burger sted. Ikke glem å gi kjølt brus under lasting og lossing. Det er godt å ha de movers som deg og dine eiendeler. Hvis du klarer, sørg for å gi dem et tips på slutten av jobben. Det er virkelig et smart trekk fra din side for å la movers vet du setter pris på deres hjelp.
 • Ta tid før du flytter til å velge elementer du ikke lenger trenger. Kaste ut, donere eller gi bort uønskede, brukbare eks.
 • Merke hver boks med rommet det skal gå til.

Advarsler

 • Utleie lastebiler bryte ned! Har et par veien verktøy (f.eks lommelykt, startkabler, papirhåndklær, verktøykasse.)
 • I Europa, er Moving selskaper regulert av Federal Motor Carriers Safety Administration http://www.fmcsa.dot.gov og lovpålagt å gi deg en brosjyre om dine rettigheter og plikter når du flytter. Sørg for at du får en fra mover din.