Wkino

Hvordan fikse en trillebår dekk (slangeløst)

En enkel løsning for å stille opp et slangeløst dekk til randen for en trillebår for å fylle den tilbake med luft - glade dager.

Trinn

Hvordan fikse en trillebår dekk (slangeløst). I de fleste tilfeller trillebår dekk har blitt flat på grunn av det kalde været, men hvis det har blitt punktert du bør planlegge å fikse hullet med et dekk reparasjonssett.
Hvordan fikse en trillebår dekk (slangeløst). I de fleste tilfeller trillebår dekk har blitt flat på grunn av det kalde været, men hvis det har blitt punktert du bør planlegge å fikse hullet med et dekk reparasjonssett.
 1. 1
  I de fleste tilfeller trillebår dekk har blitt flat på grunn av det kalde været, men hvis det har blitt punktert du bør planlegge å fikse hullet med et dekk reparasjonssett.
 2. 2
  Når dekket er klar for oppblåsing, rengjør dekkanten, (det området som kommer i kontakt med den metall-felgen) og fjerne all smuss. For å blåse opp dekk må du stille opp dekkanten og trykk den hardt mot felgen.
 3. 3
  Påfør dekkanten sealer eller oppvaskmiddel for å bistå i bonding prosessen.
 4. 4
  Vikle en tie ned rundt midten av slitebanen og begynne å cinch fram til perle presser opp mot felgen. Hvis dekkene bare ikke vil forsegle, forsiktig rotere og og trykk på dekk ned fra midten til å feste perle til randen med fett eller gelé. Lytt til å fjerne alle lekkasjer og prøve å blåse nytt.
 5. 5
  Fyll dekket ved hjelp av en kompressor (finnes på en bensinstasjon), eller en liten kompressor som plugges inn i sigarettenneren. En håndpumpe kan ikke ha PSI nødvendig, men en fotpumpe burde.

Tips

 • Hvis en lekkasje fortsatt, men du kan ikke finne den, bruker en sprayflaske med såpevann og spray perle, vil lekkasjen tvinge bobler
 • Et annet triks for å tette lekkasjen er å bruke et papirhåndkle og skjær den i fire strimler. Sett strimlene mellom dekkanten og felgen. Det tok to strips til å gå rundt kanten på hver side. Deretter lage en liten skål med såpe vann for å helle rundt hver side slik at papirhåndkle er våt med såpevann og fungerte som sealer. Med 30 eller flere pounds av lufttrykk, spretter dekket rett opp.
 • For å få perle i gang kan du bruke flere lange radiator slangeklemmer satt sammen. Fordelen for braketter over tie ned er at du kan stramme klemmene fra flere steder, et slips ned bare strammer fra ett sted og kan ikke spre trette ut jevnt hele veien rundt. IKKE blås dekket du vil ødelegge klemmene - begynner å sikkerhetskopiere dem av så snart dekk tar luft. Jeg bruker en elektrisk drill for å stramme eller tilbake av klemmene raskt. Du må kanskje selv la litt luft ut av dekket for å løsne slangeklemmer.
 • Hvis alt annet mislykkes, vil en veldig veldig liten mengde startgass og en lighter hjelpe sete perle og få dekket til å ta luft.
 • Ikke bruk noen petroleum produkt, for eksempel vaselin som tidligere anbefalt, vil det angripe og myke gummien i dekket. Bruk i stedet en kommersiell dekkanten glidemiddel, eller en såpe-basert smøremiddel.
 • Også varmer opp dekket på forhånd - bringe innendørs - kan kanskje hjelpe litt å utvide gummi.
 • Når fylt på luft kan oppstå en lekkasje, bruke hendene til å øke press fra sentrum av slitebanen kan bidra til å eliminere lekkasjen.

Advarsler

 • Ikke over-blås mens tie ned er pakket rundt dekk, når dekket er holder på luften start slippe tie ned.
 • Hvis du ikke kan slippe tie ned, slippe ut luft fra dekket til du kan.

Ting du trenger

 • Tie Down, lenge nok til å vikle rundt dekk
 • Dekkanten sealer eller fett
 • Såpevann i sprayflaske
 • Luftkompressor (vanligvis på en bensinstasjon)